Hur va min måndag?

Jo den va helt okej faktiskt. Blev väckt av hunden vid halv tolv, då gick jag ut med honom på en liten promenad. Kändes fortfarande som att jag sov, hade svårt att hålal ögonen öppna. När vi kom in igen kröp jag ner i sängen med datorn. Men jag somnade om och vaknade till liv igen vid två tiden, haha. Såja halva dagen bortkastad ;) Men då gick jag iallafall upp och började städa bort julen här hemma, blev lite tomt i vardagsrummet efter granen dock, haha. Det är mycket roligare att plocka fram allt faktiskt. Nästa jul kanske jag inte ens bor hemma, vem vet? Firar jul i mitt egna vardagsrum då kanske ;)

Sen vid sju tiden åkte jag hem till Ante där det bjöds på film och ostbågar, haha där det finns ostbågar, där finns jag :D Sen vid nio åkte vi till jordbro för Antes fotbollslag skulle spela nån innebandymatch, men ante va inte med för han är skadad, stackars liten :P hah. Matchen va i 30 min och efter åkte vi tillbaka hem till Ante och tittade klart på filmen :)

Fy bubblan> tjoho :)

Nu är jag tillbaka. Sen ett litet tag tillbaka har mitt liv vänts upp och ner. Jag har mått jätte dåligt men nu är allt utrett och jag kan börja blicka framåt igen. Det känns verkligen jätte skönt att allt är bra nu.

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0