Jusste en blogg hade jag jue

Har verkligen inte ens tänkt på att blogga. Det har varit så mycket nu med renovering och annat.
Vi har kommit en bit på vägen nu, kök och sånt är på plats och förberedelser inför tapeter är klara. Så egentligen är det inte så mycket kvar nu.
Vad har hänt då? Vi har ju mest hållt på i lägenheten och min ena häst har blivit dålig. Har stått i box i 2 veckor nu och käkat medicin. Han fick en blödning på en sena i sitt ena framben. Imorgon ska vi tillbaka till Stav kliniken med honom och göra ett ultraljud och se hur senan ser ut, håller tummarna på att den har blivit bättre. Han är ju endå 19 år nu så jag vill att han ska vara utan skador så han kan få vara en gammal gubbe och ta det lugnt.
Det enda vi har gjort är att vi har varit i lägenheten så det har inte hänt så jätte mycket sen sist jag skrev. Men i helgen ska jag och Victor iväg på en spahelg här i nynäs. Jag fick det av Victor i julklapp :D Åker dit på lördag och då blir det massage, tre rätters och massa bad och mys. Vi båda behöver nog detta nu när vi bara renoverar hela tiden. Man blir trött och grinig och låter det gå ut över den andra. Både jag och Victor har gjort så men vi påminner även varandra om att vi älskar varandra.
Köket
Köket
Ska ta fler bilder imorrn för dessa är inte helt färska. Vi har kommit mycket längre än vad bilderna visar :)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0