Myspys lördag

Har inte skrivit på ett tag nu. Under veckan som gått har jag typ bara jobbat och varit i stallet.
Jag och en kille på jobbet brukar jävlas med varann, man brukar ju stå och vila på ett ben och då kan ju nån annan dutta till i knävecket så man vinglar till. Så fort nån av oss står så passar vi på att försöka fälla den andra. Den här gången stog jag i kassan och hade en kund framför mig och då gör han så!! Jag föll pladask ner på golvet bakom disken och han sprang iväg och asgarva, jag blev så röd i ansiktet man bara kan bli. Men han fick igen sen, jag lovar ;)
Ikväll skulle jag och victor gått på bio men ingen av oss orkar så vi ska ha en mysig hemmakväll istället. Hyra film, tända massa ljus och bara ligga och kramas <3
Älskar dig Victor!!!

Party

Jag hade askul på festen igår, gud va vi skratta  :P Dock inte lika kul när man vaknar dagen efter ;) Att ligga och trängas i min lilla säng med älsko gjorde inte saken bättre heller, hahah. Vid ett tiden åkte jag till stallet och höll lektion i ca 30 min och sen åkte jag hem. Åt världens godaste middag med familjen och nu sitter jag i nynäs och väntar på att älsko ska komma hem, ikväll blir de party igen, fast ikväll sover vi hemma i stora sängen :D

Framsteg

Va roligt att du tog åt dig när de inte ens va dig jag skrev om....jaja.
Igår när jag red gick det så jävla bra, Cactus va hur duktig som helst. Äntligen börjar de bli lite häst av honom, nu ser han riktigt snygg ut i kroppen också. Jag är jättetaggad inför SM i sommar, jag tror dock inte att de kommer gå så värst bra men bara att få vara med och tävla i SM är ju hur stort som helst för mig.
Imorgon ska jag åka till ett stall i grödinge och kolla på stallplats, hoppas hoppas att jag gillar de, håller tummarna! Sen på kvällen ska jag och älsko på fest i vh hos en barndomskompis till mig, rooooligt :D

Tunga ögonlock

Usch va jag e trött. Kunde inte sova inatt för fem öre -.- Sen när jag väl somna så ringer victors väckarklocka och går upp och jag vaknar såklart. Tror hans klocka ringer kvart över fem, halv sex nån gång och jag kunde ju självklart inte somna om.....Ska åka till hästarna snart och pyssla lite sen tänkte jag försöka sova en timme eller två innan jag drar till jobbet.

Du är värdelös

Nu har du gång på gång visat att du inte har nått i skallen. Undrar hur du mår egentligen...? Tycker faktiskt lite synd om dig. Du är helt jävla genomblåst, så jävla korkad som man bara kan bli!
Du är inte ens värd smutsen under mina skor!

Min dag

Klockan ringde kl 10, då gick jag inte upp ;) haha låg kvar i sängen och drog ett tag, älskling va redan uppe och spelade tvspel, förstår inte de roliga ^^Vi åt frukost tsm och sen åkte jag till hästarna och pysslade om dem. Åkte till västerhaninge sen och plockade upp min kusin som ville till farsta. Jag passade på att handla födelsedagspresenter till älsko som fyller år på söndag. Han kommer få fyra presenter :D Frukost på sängen ska han få också, fast jag tänker inte sjunga, det får släkten så för ;)
Min kusin skulle handla på systemet och tjejen som satt i kassan va så dryg så de inte va sant. Hon satt där i kassan och såg ut som om hon hade spytt 10 gånger, slickat upp de igen och inte fått "nått" på minst ett år. Hon va kost när hon prata och samma min hela tiden. Min kusin glömde sitt kort i "apparaten" då böjde tjejen i kassan sig över rullbandet och slet ut kortet och slängde iväg de, WTF!?!?! Stryk ska hon fan ha!
Usch va arg jag blir......

Jusste för ett par dagar sen hade vi sönder sängen xD Ena madrassen lossna och braka rakt ner i golvet, haha gud va jag skratta. Hela ena sidan är helt böjd, blir till att köpa en ny säng :D Men nu är sängen iaf lagad, tillfälligt.

Ikväll ska jag och älsko hyra film och mysa tsm :)<3

Ont i magen

Jag är proppmätt, fy va mycket mat jag och älskling gjorde.....Men tacos är ju sååååå gott! :D
Har inte gjort så värst mycket idag. Åkte till hästarna i världens snöstorm, det va inte kul nånstans. Man såg inget tio meter framför bilen och på vägen va de typ 15 cm tjock snö. Vart fan är alla plogbilar?
Nää jag hade inge vettigt att säga. Bye!
Jag och älsko har varit tsm i 7 månader btw! :D

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0