Renovering

Sitter just nu på förskolan och har rast. Ungarna sover så det är lugnt och skönt just nu ;) Imorgon får vi nycklarna till våran lägenhet och då ska det börja renoveras. Vi har valt tapeter till sovrum och vardagsrum och i hallen och köket ska de målas, åhh det kommer bli så fint :D LYCKA!

Ensam en söndagskväll

Sitter i soffan med en kopp varmchoklad och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Det har blivit en sån grej som vi alltid tittar på. Men ikväll är det bara jag som sitter här för Victor är iväg och spelar handbollsmatch. Så tråkigt att sitta hemma själv :( Jag lär nog ha gått och lagt mig innan han kommer hem. Haha i fredags så brakade sängen ihop igen ;) tur att vi ändå ska köpa en ny sen när vi flyttar :P Nu är det förresten bara 10 dagar kvar tills vi får nycklarna så då ska det börja rivas och renoveras!
Just nu har jag praktik, har redan varit en vecka och har tre veckor kvar. Jag är på Spring i benen som ligger i nynäshamn, 5 minuter från där jag bor, LYX! Alla ungar är super goa och även personalen, vill inte att min praktik ska ta slut :( Kan skippa skolan och börja jobba där istället ;) *önsketänkande*
Gud nu sitter jag och gäspar som en tok här, kanske ska krypa ner i sängen och somna till en film? Men först ska jag dricka upp min varma choklad :)
Go natt på er!

Gott te

Sitter i soffan, nyduschad med en kopp te. Mitt älskade vaniljte <3 Det är så sablans gott. Victor sitter och spelar tvspel och snart blir det filmmys i sängen. Ska upp tidigt imorrn och jobba, såå roligt. Träffa alla goa barn igen, älskar de där jobbet. Ska möta upp Johanna på tåget och göra sällskap till jobbet :) Kanske hon kan hålla mig vaken på tåget ;) haha.

Måndag

Helgen blev lugn. I fredags va jag och Victor inne på Oscarsteatern med hans familj och tittade på en musikal, Spamalot. Den va asbra, skrattade typ hela tiden, verkligen värd att se. Vi kom hem vid elva på kvällen och då gick vi och la oss direkt.
På lördagsmorgonen ringde min klocka 07.00 för jag skulle till stallet och släppa ut hästarna. Blev klar vid halv tio med allt och då åkte jag hem igen och åt frukost med Victor. Sen låg vi och mös på soffan till kl 12, då åkte jag tillbaka till stallet för vi skulle ha hopptävling. Jag kom 1:a med Harry och 2:a med Cactus :D lyx när man har två hästar ;) Sen åkte jag och Victor och köpte thaimat och hade lite kvällsmys innan vi åkte till Sara och Timmy och fortsatte med myset framför typ 2 filmer tror jag :P Vi kom hem kvart äver ett, då satte vi på en film och kröp ner och gosade i sängen innan vi somnade.
Igår tog vi sovmorron och gjorde iordning en mysig fukost och sen satte vi igång. Tvättstuga, stor rensade nere i förrådet, dammsög hela lägenheten, skurade hela lägenheten, vi va så duktiga :) Hann tillochmed me en långpromenad med hunden, vi gick förbi våran nya lägenhet och gick runt i skogen bakom huset. Perfekt för att rasta hunden :) Bara 24 dagar kvar nu tills vi får nycklarna. Guuud så jag längtar!

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0