Svullna ögon dagen efter tårar

Låg och tittade på P.S I love you igårkväll. Såå bra film, storgråter varje gång jag ser den. Va bara tvungen att smsa lite med Victor då det blev som sorgligast. Har sovit jätte dåligt inatt, bara för att Victor inte e hemma. Är ju van att somna till hans snarkningar ;) Nu har jag plockat lite här hemma och ska strax upp till vh. Ska åka och beställa soffa och bord, åka till Lykås som har rea och sen ska jag köpa massa torv. Blir middag hemma hos mamma och pappa ikväll.
Jag skriver lite senare igen.

FETT

Jag va så hungrig efter att jag varit i stallet så jag köpte pizza istället för att laga mat, sååå gott men usch va onyttigt. Ska kolla på Idol sen och äta massa chips. Onyttig fredagskväl blire.
Hatar att sova ensam :(

En lägenhet för mig själv

Jahapp då har Victor åkt på fiskeresa över helgen med sin far och några andra boys. Så nu e man solo hela helgen, tänk va stor en så liten lägenhet kan kännas ;) Nu ska jag åka till stallet och sen handla och laga middag. Blir väl filmmys ikväll tror jag nog. Imorrn ska jag till Mio och beställa en soffa och ett soffbord till nya lägenheten, wie :D

Lång dag idag

Gud jag är helt slut i kroppen, först promenaden med Elin och sen måånga timmar i stallet. Kom hem och då hade Victor ställt fram middag till mig innan han åkte till matchen, gullegris! Längtar tills han kommer hem <3

Trevlig promenad

Va ute och gick en långpromenad med Elin nu på förmiddan :) Mysig långpromenad med fint väder, kan ni tänka er? ;) Blev rätt mycke prat och vi knata runt i hela nynäs i princip :P Nu känner jag mig supertrött, beror nog på promenaden plus att jag sov dåligt inatt för att Victor snarka!! Nu ska jag plugga lite och sen åka till stallet, mina pojkar ska få nya skor :)

Höstväder

Fy vilket tråkigt väder det är, man blir ju helt nerstämd. Regnar, grått och blåsigt......
Ligger i soffan och pluggar med en kopp te. Sen blir det upp till vh och lämna Knoppe och sen ska jag till stallet, jag och linda tänkte löshoppa hästarna. Och sen hem och laga mat och vänta på Victor.
Han jobbade över i måndags, hanboll igår, jobbar extra idag, hanboll imorrn och borta på nån fiskegrej hela helgen :( har inte träffat honom nånting alls känns det som. Jaja jag får hitta på nått så jag håller mig sysselsatt, igår åkte jag till Sara medans Victor va på handbollen. På lördag ska jag och Sara gå och titta på hundutställningen här i nynäs och senare på lördagen ska jag åka och köpa soffan och soffbordet vi har valt ut på Mio. Nu börjar det kännas på riktigt att vi ska flytta :D

Helgen som va

I fredags åt jag och Victor middag i vh, tacos! Så gott! Sen på kvällen samlade vi på oss vuxen poäng, vi åkte till coop och storhandlade, duktigt. Efter handlandet åkte vi hem till Timmy och Sara och bara tog det lugnt.
I lördags åkte vi ut till muskö, det blev lunch, fika, middag och fika. Va proppmätt när vi åkte därifrån. Direkt när vi kom hem gjorde vi oss fina och drog och spelade bowling med Johanna, Martin och några fler. JAG VANN! Jag gjorde hela 7 strikes!!!!!!!! Grym! Drog därifrån vid tolv, jag och Victor gick då hem till Johan och satt där till kvart i fyra. Sent blev de, det va längesen nån av oss va ute så sent. När vi kom hem började jag må sjukt illa och fick gå och prata med toan lite ;)
I söndags gick vi upp vid 12 tiden, båda va bakis. Vid tvåtiden kom Sara, Timmy, Elliot och lilla Doris hit. Gud va energi Elliot har alltså. Medans jag stog i duschen så stog Elliot och bankade på dörren och tittade in i dem så hålen som är längst ner på dörren, knasunge :) Busade med honom och va helt svettig sen. På kvällen åkte vi hem till Timmy och Sara istället och grillade och sen låg vi bara och slappa i soffan. Jag och Elliot låg och läste bok, mysigt. Vet inte när vi åkte hem, men gud så trött jag va när vi kom hem.
Imorse va jag dödstrött, klev upp kl 9 och ändå kändes det som att jag hade grus i ögonen, helt sjukt. Då åkte jag till stallet och tog in mina två blöta hästar som fortfarande går ute på nätterna. Men idag sa jag till att dem ska börja gå in, nu börjar ju skitvädret lixom. Sen åkte jag till vh och fikade med mormor och sen hämtade jag Knoppe hemma hos mamma och pappa.
När jag kom hem va Victor redan hemma, han hade diskat och dammsugit <3 Jag lagade middag och nu har han åkt och jobbat igen. Så jag sitter i soffan och fixar mina naglar och Knoppe ligger brevid och snarkar. Det blir rosamanikyr med svarta blommönster :) Ska väl gå sista vändan med Knoppe när han vaknar till, han brukar alltid säga till när han e nödig.
Nu börja Idol!!

Min dag

Idag har jag: Pluggat, varit ute och sprungit, städat, pluggat, städat, pluggat, lagat middag och nu sitter jag i soffan. Kul va? ^^ Victor kom just hem, så vi lär sätta på en film efter att han har ätit skulle jag tro. Imorgon ska jag åka hem till mamma och hämta Knoppe på morgonen och sen åker vi till stallet.
Jag har tänkt hela dagen att det är fredag imorrn, tappat dagarna helt och hållet alltså.....

Handboll

Igårkväll va jag och tittade på Victors träningsmtach. Guud varje gång han drar i golvet så slutar jag andas, en gång låg han kvar ett tag också för han fick en kille över sig. Han fick en spark i ansiktet också, skit läskigt. Ont hade han när vi kom hem så jag fick pyssla om honom lite :) Vi kröp ner i sängen, satte på en film och gosade :) Ikväll ville han ha massage, så det ska han få :) Jag måste ju säga att han gjorde mååånga mål och va såå himla duktig!!
Nu blir det storstädning här hemma :)

Usch vilken tråkig dag

Idag orkar jag inte göra nånting. Känns bara som en allmänt tråkig dag.
De enda som händer idag är att jag ska kolla på Victors handbollsmatch.
Kul inlägg ^^

Grått och trist

Gud vilken helg, speciellt i fredags. Blev lite mycke dricka då tror jag. Satt hemma hos Liz ett tag och sen gav vi oss ut, men det blev inte riktigt som vi tänkte oss. Så det sluta med att kl 12 drog jag hem och mötte upp Victor och några till så satt vi hemma hos oss istället, himla trevligt. Mådde inte speciellt bra igår kan jag säga, fyy va bakis jag va. Hade tvättstuga hela förmiddagen och sen fick jag skjuts till stallet av Victor för han skulle endå till haninge en sväng. Så jag pysslade lite med hästarna och bara njöt. Sen kom Victor till stallet igen med Donken! Vi satt ute i solen och åt tillsammans. Sen hjälpte han mig att ta ut mina hästar!! Han tog Harry ut ur boxen och ledde honom till hagen och släppte ut honom, såå duktig! Han sopade även stallgången efter att hästarna gått där, min lilla stalldräng <3 Vi åkte direkt från stallet ut till svärföräldrarna i Sorunda, där blev det middag och fika, love it! Lördags kvällen blev i soffan med Victor, bara tog det lugnt.
Men hallå?! Va ere för väder ute idag då? Kan det bli tråkigare?
Ska plugga lite nu sen ska jag till stallet på stallmöte och sen blir det nog Sorunda igen :)

JAAA!!

Lägenhet fixad och nu ska vi flytta!!!!! :D Får tillgång till lägenheten i December men vi hoppas kunna komma åt den lite tidigare än så. Nu blir jag och Victor SAMBOS på riktigt, så jävla underbart!
ÄLSKAR DIG VICTOR!!

Vilket pissväder

Vaknat till och från hela natten av regnet och av en snarkande pojkvän. Härligt alltså! Sånt här väder är helt okej när man inte sitter hemma ensam, då vill man mysa och tända ljus och bra ha MYSIGT!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, bara diskat och pluggat lite. Nu tänkte jag åka upp till vh och lämna hunden hos mamam och lillebror som saknar honom. Efter de blir det en tur till stallet och så tänkte jag försöka hinna rida båda hästarna idag :)

Pirr i magen

Sitter hemma själv då gubben är på handbollsträning. Sitter på helspänn och väntar på att idag ska bli imorrn, att vi kl 12 imorrn ska få bra nyheter. Att det äntligen ska hända, snälla låt de bli som vi vill.

Omg!

Fyy va spännande, hoppas hoppas HOPPAS!!!

Vill man bli fin får man lida pin

Blev nöjd med håret efter att ha varit hos frissan igår men fy va ont det gör med den där fula slingmössan. Att dra upp mitt långa hår som bara blir trassligt, AJ! Kändes som att min hårbotten blödde.
Sen tog jag mina fina lilla bil och brummade hem och lagade pannkakor till middag, det va länge sen jag åt de och de va fett gott. Det tyckte Victor också, mycket viktigt att pannkakor smakar gott ;)
På kvällen kröp vi ner i sängen och tittade på film, myspys <3

Seg måndag

Gick upp imorse när Victor åkte till jobbet, vid halv sju tiden. Då gick jag ner i tvättstugan och hämtade upp all vår tvätt som hängt på tork hela natten. Sen blev det frukost och nu ska jag göra mig klar för ett besök hos frissan :) Sen är det plugg som gäller hela eftermiddagen tills Victor kommer hem, då ska det göras pannkakor.

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0