Dagen innan de roliga

Imorse väckte mamma mig och det första hon sa va att jag skulle gå ut och skotta garageuppfarten för hon skulle iväg och handla. Mitt svar blev "God morgon på dig me" och sen somna jag om. När jag väl gick upp vid halv elva så va jag duktig och faktiskt gick ut och skottade bort snön. Sen gick jag in och gjorde varmchoklad och la mig på soffan ett tag. Snart ska här storstädas inför julafton och senare ikväll så ska granen packas upp och pyntas :)

Rastlös så in i pipsvängen

Gud va det är tråkigt att vara sjuk, vara nerbäddad och instängd. Man blir ju galet rastlös, klarar inte av att vara sjuk alltså. Tur att man e på bättringsväg nu då, imorgon tänker jag inte ligga i sängen iallafall, det är en sak som e säker.

Jahapp, julafton snart då. Julafton är lite splittrade känslor för mig. Vi firar inte jul som för ett par år sen. För ett par år sedan va vi alla samlade och firade tillsammans hemma hos min mormor, men p.g.a vissa "omständigheter" så gör vi det inte längre. Jag älskar julafton, hur mysigt som helst men det känns ändå som att något/några fattas. Men just nu är det bara att gilla läget, vem vet, det kanske ändras i framtiden.

Från dåligt till bättre

Hela min måndag spenderades i sängen, verkligen hela. Jag låg och sov till och från hela tiden. Klev upp en gång vid halv elva på kvällen för att gå på toa och sen gick jag och la mig igen. Fy va dåligt jag mådde, jävla feber och hosta. Men imorse när jag blev väckt, -.- , så va febern borta. Nu är det bara hosta och snor kvar,  mysigt va^^ då blir min planering bra, frisk lagom till jul ;) haha

Idag har jag väl också spenderat större delen av dagen i sängen men jag har också varit iväg till stallet för att kolla till Harry.

Satan

Jätte kul att jag har gått och blivit sjuk nu, VERKLIGEN!!! Feber och massa annat skit. Har spenderat i princip hela dagen i sängen.

Lördag:

Baby kom och hämtade mig hemma vid halv tio då skulle han, jag och johan ut och drifta. Jag följde med för jag ville inte sitta hemma eftersom att baby hade tagit ledigt så jag ville vara med honom. Han och jag skulle egentligen gått på bio men jag orkade inte. Tidigare under dagen va jag, kusin och björn och åkte pulka. Men vi hade iförsig inga pulkor utan sopsäckar :D Det gick undan må jag säga. Men a hur som helst, jag, baby och johan åkte till jordbro och mötte upp massa annat folk. Sen åkte vi till Maxi parkeringen här i haninge och sen tillbaka till jordbro. När vi kom tillbaka till jordbro hittade vi en pulka som vi satte fast bakom Heddas bil och jag och frida satte oss i den sen bar det av. Åkte runt på en parkering tills pulkan tippa och vi flög ut. Lite blöt man blev då ^^

När jag och baby kom till muskö så kröp vi ner i sängen och tittade på film<3 Min baby är bäst<3

Vaknade med feber och massa annat skit idag, INTE kul nånstans.

*host*

Usch är svullen i halsen för att jag har legat och hostat hela natten "/ Inte kul, jag har inte ont eller så och jag känner mig inte sjuk. Det bara känns irriterat i halsen lixom.



Bus ute i snön :)

Fucking cold

Idag har jag gjort massa ärenden åt mamma eftersom att hon måste mestadels vara stilla. På eftermiddagen drog jag till stallet och myste med Harry. Mysigt att rida ut men kallt som satan. När jag kom tillbaka till stallet hade jag ingen känsel i tår och fingrar. Åkte hem fort som tusan och kröp ner under täcket :)

Jag har tagit det lugnt hela kvällen, legat på soffan och tittat på tv.
Nu sitter jag på mitt rum och tittar på Eurotrip, så jävla skön film :D Baby är ute med sina kompisar och leker med bilen :P

Imorgon e sista dagen :D

Fredag :)

Blev väckt imorse av en nödig hund så jag begav mig ut i det härliga vintervädret. Nu när det inte snöar och blåser är det ju mysigt. Efter promenaden så busade jag med hunden på tomten i snön som gick till mina knän. Jag blev typ 5 år igen, både jag och hunden slängde oss ner i snön och bara sprang omkring och hade mysigt. Han fällde mig tre gånger när han kom i full fart med det gjorde inget eftersom jag landade mjukt :)

Min eftermiddag

Somnade vid fyra tiden framför tv:n. Vaknade upp nästan två timmar senare och kände mig fortfarande lika trött som innan. Har hjälpt mamma att byta kompresser på hennes ögon, jag lixom som inte tål blod för 5 öre. Men vad gör man inte för sin mamma :)

Sen åkte jag ner till pizzan en sväng och myste med baby<3 Va hemma till klockan 20.00 för då började ju "Bonde söker fru" och då skulle även pappa få sina presenter för han fyller år idag. Grattis papi :D


Jag måste bara (som alla andra) få påpeka hur trött jag är på allt klagande på snön och förseningar i trafiken. Det är den del av året s0om snön brukar komma, det är väl ändå inget nytt. Ändå känns det som att folk blir överraskade nu när snön har kommit, why?
Sen att folk klagar på att tåg och bussar inte går i tid, det är väl inget nytt det heller!! Men en sak jag tycker är dålig, vart e alla plogbilar? Det har varnats hur länge som helst både i tidningar och på tv att ett stort snöoväder va på väg. Borde inte alla plogbilar så beredda då? Idag när jag körde bil till stan såg jag inte en enda plogbil, och jag bor ungefär 30 min från stan, total snökaos på vägen. Medans jag körde i stan fanns inte en enda plogbil där heller fast det ligger galet mycket snö på vägarna och bilar åker åt höger och vänster. På väg hem från stan mötte jag EN plogbil i haninge på motorvägen. Det känns inte helt okej, visst jag kan förstå att det är mycket att göra och många vägar ska plogas. Men borde man inte vara mer förberedd, man tycker ju att man borde se plogbilar överallt vid det här lagret.

Så jag dissar alltså plogningen på vägarna ;)

Let it snow let it snow

Satan va det har snöat idag och det håller fortfarande på. Mamma kom in och väckte mig imorse vid åtta tiden. Jag skulle åka med henne till Sofia hemmet (heter de va?) hon skulle göra ett litet ingrepp på ögonlocken ;) Så jag pallrade mig up ur min varma och gosiga säng och gick ut med hunden i snöstorm, fy fan. Nu kan det faktiskt ta och sluta snöa, det räcker nu.

Nu blir det till att passa upp på mamma ett tag framöver ;)

Då e man igång igen

Jaha då har man hittat tillbaka hit då. Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, överhuvudtaget. Men nu är det väl dags igen, så gott det går.

Vad har hänt den senaste tiden då?
Inte så mycket faktiskt, pappa har blivit tränare för Hammarby vilket jag tycker är jätte kul för hans skull. Han brinner ju för fotboll och det är ju det här han vill pyssla med.

Med mitt liv har det inte hänt så mycket, allt rullar på som vanligt. Baby och jag har snart varit tsm i 3 månader, det har gått fort tycker jag. Men det känns jätte bra, verkligen :D

Idag blev det till att inhandla de sista julklapparna, skönt att det är över ;)

Nä nu ska jag sova, men jag LOVAR att skriva imorgon igen ;)
Baby och jag åt Thaimat till lunch hemma hos mig idag. En tallrik lixom gick sönder :P
Så går det med mig och Baby i samma kök ;)


Baby <3 (kryssning)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0