Trött

Idag har jag mest tagit det lungt, pluggat  och kollat på film. Laddade ner 40 days 40 nights :P haha askön. Såg den för jätte länge sen och tänkte att det va dags att se den igen ;)

Åkte till stallet på kvällen och red ut när det va bäcksvart, hästen blev rädd för lampor, haha jaja :P Jag har ont i mina benhinnor efter promenaden som jag och kusin gick på, inte bra =/ Får se hur det känns imorrn.
Imorgon åker jag och Lina äntligen till norrköping, ska bli så himmla kul <3

Puss och Kram

God morgon!

Idag är jag ju ledig men av nån anledning hade jag ställt klockan iallafall. Så jag vaknade gick ner för att äta frukost och ser på schemat att jag fakriskt är ledig, *suck* det va bara att gå och lägga sig igen. Men nu har jag vaknat igen, dock utvilad den här gången och pigg. Ska ut med lilla hunden nu, sen kolla på film och sen plugga!

Puss och Kram

Studiebesök

Var på studiebesök idag (onsdag) på etnografiska museet, det va en utställning om trafficking! så jävla vidrigt!
Efter det åt jag, emelie, johanna och fanny på donken, det blev som vanligt cheeseburgare! mums!

Sen på när jag kom hem åt jag middag och åkte sen och hämtade min kusin för vi skulle ut på en långpromenad. Jobbigt va det, hade klätt på mig jätte mkt kläder, så det blev väldigt tungt och varmt :P Men det gick bra, vi promenerade mest men det blev lite joggande också :) Somnade på soffan när jag kom hem hihih :P

Imorgon e jag ledig!!! :D

Puss och Kram

Trött

Dagen började med att jag missade bussen till skolan, så min kära pappa körde mig så jag hann faktiskt i tid :) Men det blev bara en flumdag idag. Alla va helt vimsiga och sega i huvvet kändes det som. :P Jag har träningsvärk från igår och kommer säkerligen få mer efter min långpromenad jag ska på imorrn med min kusin :) <3

Efter skolan åkte jag och Fanny och sola, har faktiskt fått massa färg efter bara tre gånger :) Efter det åkte jag till stallet och red. Fy fan va pissigt kallt det va, fick praktiskt taget sätta mig på elementet när jag kom tillbaka till stallet. Sen börja det lukta bränt om mina ridbyxor :P När jag kom hem hoppade jag in i duschen, men väldigt varmt vatten på!!!!! Och nu sitter jag här, har en stressad Olliver i telefon :P Om två dagar åker jag och Lina till Norrköping. Det ska bli himmlans kul!



Puss och Kram

"Delimismen" <3

Besviken

Nu ikväll så grät jag för första gången på länge, p.g.a att jag känner mig besviken. Blev så himmla glad och så visar det sig att det inte ens va nått att bli glad över, Tack!!!!

Sista ridningen

Idag åkte jag till skolan imorse och skrev engelska prov. Det kändes faktiskt som att det gick bra men bara för det så kommer det säkert gå piss dåligt. Efter lunch hade vi våran sista ridlektion på skolan. Vi fick småhoppa lite, det va kul. Det gick bra och jag kommer ha träningsvärk imorrn :P Jag är inne på min sista "skolvecka" nu, efter lovet börjar mina kurser, det ska bli spännande. Vi tar studenten om ca 3 månader nu, ska bli skönt att komma bort, men mest av allt slippa människor som man bara inte tål!!!! 
Nu ikväll har jag och mamma myst ensamma hemma för pappa och lillebror är inne i stan och kollar på nån karategrej. Så jag och mamma köpte cola och ostbågar, mums! :)

Jag har pratat ut lite med en viss person som jag hade lite otalat med för ett par år sen. Det känns bra, eller vad säger du "mamman"? ;) Du vet nog vem, du är :)

Nej nu ska jag typ göra nått annat :P Orkar inte sitta vid datan :)

Puss och Kram

14 februari

Idag ringde min väckarklocka halv åtta. Fyyy. Va ju tvungen att rida innan jag skulle på min date ;) Så jag åkte till stallet och gjorde mig plikt. Det va svinkallt och jag kände för att göra något annurlunda idag, orkade inte bara ut och rida. Så jag gjorde iordning Harry, hoppade upp i sadeln och kortade mina stigläder. Sen hittade jag en raksträcka på ca 200 m där jag bara gav gärnet. Vet inte om man kan kalla det direkt monté men jävlar vad min lilla travare sprang på. Det va precis som en klocka ringde i hans huvud och han visste vad han skulle göra. Fan jag skulle ha gått trav på skolan, har verkligen fått upp ögonen för det, lite sent påtänkt kanske men va fan. Man kan inte får allt.

Sen åkte jag hem och gjorde mig fin, skulle möta min date på centralen vid halv ett. Tog fram kläder och sminkade mig och åkte in till centralen. När jag åkte ner för rulltrappan fick jag syn på min date. Där stog hon, min bästa vän, vid spottringen :P haha Lina Sjöholm. Vi gick direkt och hämtade ut biljetterna till bion och då va det ungefär en timme tills bion började så vi gick till kungshallen och åt lunch. Himmla mysigt :) Som vanligt blev det en massa skoj och en massa skratt. Hon hade med sig sin kamera också, så kort blev det::) När vi var mätta och belåtna gick vi och köpte godis, när vi kom ut från godisaffären stog det två killar där med " gratis kramar" skyltar, självklart paxar lina den snygga :P
Vi såg i "taket lyser stjärnorna", vi va väl lite halvflummiga genom hela filmen och i slutet satt vi och grät i Linas halsduk :P Hon som spelar Jenna är helt sjukt lik Josse!:O Det är nästan läskigt asså. Men filmen får tummen upp, tyckte att det va bra :) Detta var min bästa Alla hjärtans dag nånsin, kunde inte ha blivit bättre <3 Tack Lina för att du e du!

Nu ska jag kolla på melodifestivalen, hoppas dem har nått bättre att komma med idag än förra veckan. Sen ska jag ha telefondate med Babe <3

Juste, när jag satt på tåget hem så tjuvlyssnade jag på en tjej som prata i sin mobil, då sa hon "Dem som ger bort presenter stup i kvarten kan inte visa kärlek i känslor". Dem orden lixom fastnade i mitt huvud, ligger det nått i de som hon sa? Är människor dåliga på att våga visa känslor?

Puss och Kram

Jahapp

Då var man här tillslut då. Alla människor runt omkring mig har bloggar så jag tänkte väl att jag skulle ge det en chans. Jag får se hur pass bra jag kommer kunna hålla igång mitt skrivade :P

Imorgon är det alla hjärtans dag *suck*. Jag har gått och funderat på detta ett tag nu, vad är det egentligen att fira? Om man är tillsammans med nån så ska man visa varje dag hur mycket man uppskattar varann, varför fjäskar folk till det på alla hjärtans dag, en dag om året? :S Jaja, det som vill det får väl göra det. Men vi andra som är singlar och lever livet, vi behöver ingen alla hjärtans dag. Jag är på topp just nu, utan nått förhållande, utan nån kille i mitt liv. Min singel tid som varit nu ett tag har varit den bästa perioden i mitt liv :) Kan koncentrera mig på helt andra saker som bara har med mig själv att göra :) Så himmla skönt!

Puss och Kram

Välkommen till min nya blogg!

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0