Haha

Försvinn

Usch vilken huvudvärk jag hade igår, inte kul nånstans. Det sluta med att jag kröp ihop på soffan och somnade, vaknade till av att mamma la en filt på mig, ni vet så som dem gör i filmer :) Idag är iallafall huvudvärken helt borta, skönt.
Idag va mamma och hämtade mina ridstövlar som varit på lagning. Man tycker ju att ett par ridstövlar för 4000 borde hålla, men nej.

Över till nått helt annat, JAG HATAR SNÖN!! Är så trött på den här skiten nu, och mer ska det ju komma :'(

Ny färg, vad kommer näst?

Idag har jag färgat håret, älskar färgen "djup chokladbrun". Det är en toning som går lite åt de röda hållet, love it!

Vad ska man göra härnäst då? Är sugen på en till piercing eller en till tatuering....Eller kanske båda, vem vet ;)

haha efter att mamma så snällt hjälpt mig med att ha i toningen så:

Jag: Vart ska jag slänga allt? (man blir ju så förvirrad vart fan allt ska slängas)
Mamma: Släng allt i de vanliga sopporna, vi vill ju inte göra soppsorterarna arbetslösa.



Helgen

Igår tog jag det mest lugnt hela dagen, va i stallet med mamma och pysslade lite och red ut en liten sväng. Sen på kvällen så tog jag mig hem till Ante dör vi som vanligt kollade på film/er och svullade som fan. Jag va hemma vid halv tre typ, trött som ett as.

Idag blev jag väckt av min mamma vid tio tiden, haha alldeles för tidigt ;D Låg och drog lite och sen bar det av till stallet för vi skulle ha gäster halv två. Jag skulle ha haft hoppträning idag men en häst i vårat stall är sjuk och har åkte iväg till en klinik för att han är så dålig. Och dem kommer inte att få provsvaren på hans blod förens imorgon så under tiden dem listar ut va det är för något han har så får vi inte vistas i andras ridhus, jävla skit!

Fy fan asså

Jag gick hemmifrån vid nio tiden typ, då skulle jag till pizzan för att hämta lite saker som jag hade glömt kvar hos fredrik. När jag kommer dit så står jag först och pratar med Vlad innan fredrik kommer och lämnar en påse och går. Tittar i påsen, jag hade glömt några örhängen och en tandborste men i påsen ligger även kläder, SOM INTE ÄR MINA!!! Kan ni förstå hur fucking arg jag blev!!!! FY FAN!!! Höll på att a jag vet inte vad. Men han står fast vid att han inte vet vems kläderna e, Asså a, jag e så jävla arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det va ett par byxor och nå jävla linne....

Men sen gick jag vidare hem till Tobbe och umgicks med alla där, det va jätte mysigt iaf. Kom hem lite tidigt dock men jag är så trött så de va lika bra att åka hem. Nej usch nu känner jag att jag blir arg igen, lika bra att sluta skriva så jag inte råkar säga nått riktigt dumt.

God natt

God morgon

Blev väckt halv tio!!! Haha usch :P Blev väckt att av mamma kom hem, hon hade vari tpå ICA maxi och när hon kom hem blev hunden tokig och jag klarvaken, haha. Då gick jag ut med honom på promenad och när jag kom in så gjorde jag en baguette med fyllning och rostbiff och tog ett glas cola, vilken frukost va? ;)

Jusste

Min foundation, den är så himla bra :) 245kr

Vilken dag....

Vaknade vid halv elva och mådde toppen, gick ut på en promenad i solen med hunden. Sen tog det ett bra tag att storstäda mitt rum. Jag dammade, skura golv, dammsög, tvätta fönster och mer därtill. Vid tre tiden åkte jag till stallet och red ut i skogen på en super mysig tur.

Jag och fredrik har haft en paus på ca en vecka sen idag fick jag reda på att han "lekt av" sig under den veckan. Så då fick jag nog, nu är jag singel och det känns skönt. Orkade inte me allt "drama" längre.

Jag lovade ju att lägga upp bilder på de som kom i paketet, här e dem ;)


Klänning :)


En blus, den är såååå jag :) haha






LOVE IT! :D

Min mamma känner mig

Mamma: Va det på fredag du skulle på fest?
Jag: Ja, vadårå?
Mamma: Du vet att Kevin ( min lillebror ) fyller år på lördag?
Jag: Ja?
Mamma: Du ska vara med på morgonen och sjunga för honom, sen får du gå och lägga dig igen.
Jag: Såklart jag ska, varför skulle jag inte?
Mamma: Jadu...
Jag: Vadå? mina fyllor slutar väl aldrig illa? Jag orkar gå upp.
Mamma: *skrattar*

Vet inte riktigt vad hon försöker komma fram till ^^

OKEJ DÅ! Dem brukar sluta jävligt illa. Bara senast förra helgen så ramla jag nerför i trappen här hemma, satan va ont jag hade dagen efter. Stor jävla blåmärke på höften och blödande sår på smalbenen, har fortfarande ont i foten "/ Förlåt, jag glömde ju bulan i skallen!!

YES

Mitt H&M paket kom idag :D
En klänning, en blus och bikinis :) Så himla fint va allt, jag kommer va hetast på stranden ;) haha. En klänning restnoterad till början på mars, men det gör väl egentligen inte så mkt, kommer ändå inte att använda förns de blir varmt ;)
Idag umgicks jag lite med min kusin, vi åkte bland annat till handen för jag skulle köpa ny foundation från Makeup Store. Vilket dem har inne på kicks, hela 245 kr kostar den men den är grymt bra, iaf för mig :) Håller länge gör den också. Sen blev det mys i soffan här hemma, tände lite ljus och kröp in under en filt. Himla mysigt hade vi :)

Nu sitter jag och tar det lugnt för imorrn blir det fullt upp. Ska dammsuga hela huset, stryka, ut och springa, STORstäda mitt rum och åka till stallet.


Kanske lägger upp bilder imorrn på de som kom i mitt paket idag, eller kanske och kanske, jag SKA :)

Morgonfika

Idag vaknade jag halv elva och va pigg som en mört. Låg och sträckte lite på mig innan jag gick ut med vovven på en liten promenix. Hatar när man kliver ut genom ytterdörren och ögonen bländas sönder av all snö :P haha, de händer varje morgon. För ett litet tag sen plingade de på dörren, det va mormor som kom med semla och cola till mig, MUMS :D Nu e semlan i min mage, likaså halva colan ;) men den försvinner snart ska ni se. Jaha, vad sak hända idag då? Ska iaf träffa kusin senare idag, vi får väl se vad dagen bjuder på fram tills dess :)

Nu har det gått en vecka

....

Jag kan inte stå vid din sida, leendet på mina läppar är falskt. Det är svårt att andas, jag saknar dig, vilket jag hatar att jag gör. Det känns som att du har visat om och om igen att du inte tycker jag är värd att lägga tid på. Kanske har jag fel, men det är så det känns just nu.

Tog mig i kragen idag, orkade inte deppa

Idag vaknade jag vid halv tolv, UTVILAD!! :D Det va första gången på väldigt länge som jag känt att jag sovit tillräckligt. Låg kvar en liten stund och gosade med min älskade vovve. När jag klev upp ur sängen märkte jag att han hade spytt på golvet nån gång under natten så de va bara att torka upp. Sen gick jag ut med honom på en skön morgon promenad. När jag kom in hoppade jag in i duschen och gjorde mig snygg ;) Gjorde pastasallad till lunch och satte mig med lite stallpyssel. Snart ska jag åka iväg till stallet och rida, myspys.


Min frisyr idag, Love it!

I´m not dead

Ville bara säga att jag lever men att mitt liv är skit just nu. Mår inge bra alls, men ska väl försöka skriva lite här nu. Men det får bli imorrn isåfall.

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0