Älskling 22 idag

Idag fyller min älskling 22. Sara och Bobbo kom och fikade vid tre tiden sen kastade jag ut Daniel. Jag skulle laga en överraskningmiddag till honom. Det blev fläskfile, potatisgratäng, beasås och skumpa. Det blev jätte gott, och han blev glad. Han öppnade sitt paket från mig också, två t-shirts :) Visste inte riktigt vad jag skulle köpa, så himla svårt. Men han blev glad. Nu är vi båda lite småtrötta efter att ha legat och degat på soffan efter maten.


Grattis Älskling på födelsedagen

Midsommar

I torsdags åkte vi ( jag, daniel, sara, bobbo, victor och alicia) till strängnäs. Sara har sommarstuga där som vi va i. Det va så himla fint, huset låg kanske fem meter från vattnet men en liten sandstrand.



På fredagen blev vi väckta av att bobbo startar gräsklipparen precis utanför vårat hus, sen står han där och gasar tills vi går upp.  GALET!!


Där sov jag, daniel, victor och alicia


Bobbo och Daniel

På fredagen blev Bobbo och Daniel fullast. Vi andra bara satt och skratta och skaka på våra huvven :P Sen på lördagen väckte bobbo oss återigen med gräsklipparen, maatt tjej blev jag :P
På lördags kvällen grillade vi och åt god mat, sen blev det lite mycket och jag somnade låååååångt innna alla andra ;) Först somnade jag i partytältet i en solstol med solbrillor, passande ;) mitt i natten. Sen gick jag ensam upp i skogen och där säger jag inge mer ;) ni får gissa själva :P
På söndagen blev jag återigen väckt av bobbo, men den här gången kommer han in i vårt hus, ställer sig en meter från sängen och drar igång en motorsåg!! Ingen ro där inte ;)
Vid lunch drog killarna ut me bryggan för att fiska. Efter tre timmar e dem fortfarande där ute och vi tjejer vill packa ihop och åka hem så sara ropar på dem, men då har betteriet till motorn lagt av. Så jag och sara tar en liten båt och paddlar ut med ett nytt batteri. När dem har fått batteriet så åker dem, och lämnar oss ute på vattnet. Trött som en jävel va jag och vägrade paddla en meter till. Tillslut kom dem och bogserade in oss ;)

Jag hade en väldigt lyckad midsommar :)

Världens lyckligaste tjej...

...det är JAG

älskling va just här, han sa igår att jag skulle få en present.
Jag fick en egen nyckel hem till honom! Jag blev helt paff och bara stog och log som ett fån. haha men jag blev verkligen jätte glad, verkligen!  D e n    k o m m e r    a t t    a n v ä n d a s   v ä l ;)

Du är bäst älskling, jag är den lyckligaste tjejen på jorden <3

hahaha

Älskling, du e fan bäst! ;)

Jahapp

Snart ska jag bege mig till stallet. Det kommer en ny häst till våran sommarhage, måste se så att allt går bra. Men det gör det säkert :) Sen ska jag sätta mig på 19.54 tåget till nynäs, hem till min älskling. Saknar honom så. kan knappt vänta!! Sen ikväll kommer lagborn och hämtar oss, det skulle ha varit tvärtom men motorn har tydligen rasat i daniels audi "/ men det blir till att åka fin volvon till strängnäs ;) vem tackar nej det de?;) haha

Ajuste det har jag ju glömt skriva, igår när jag va ute och red, ramla jag av xD Första gången jag ramlar av min egen häst på typ två år lr nått. Men jag slog mig inte iallafall :) Hoppade upp direkt och red hem :)

Ne nu ska jag till stallet, jag kommer inte blogga igen förns på måndag "/ då ska jag skriva om hela helgen + att det blir bilder :)

Ha en trevlig midsommar!!

Lika som bär?

   


        

Näee :P              

Outside IKEA


Kusin vitamin




me myself and I

Dagen före midsommar ;)

Min hund kom just inspringandes med min strumpa i munnen. Man ser inte att det är en strumpa längre, snarare benvärmare. *suck* dessa hundar, men jag skulle inte kunna vara utan. Jahapp dagen före midsommar, solen försöker ju leta sig fram, hoppas att den hittar mig ;)

Igår va jag på IKEA med min kära kusin, hon handlade och jag va taxi ;) Men det hade jag inget emot, då slapp jag bara sitta hemma iallafall. Men som vanligt hade vi roligt. Det blev också ett andra glas från donken ;)

Idag ska jag städa på mitt rum, rida och packa men jag börjar nog att packa, så jag kan vara helt säker på att jag får me mig allt, annars blir det stresspackning och då kommer jag glömma nått. Åker ju till strängnäs ikväll, tar sju tåget ner till nynäs först, hem till älskling. Sen vid tio ska vi hämta upp lagborn och alicia. Sen möta upp bobbo och sara. Sen bär det av, jag kommer nog att sova i bilen, kul tjej ;) Jag har paxat framsätet ;) Jag kommer att packa varma kläder, fy om jag börjar frysa, det vill jag inte!
Daniel berätta igår att det finns en regel som gäller under helgen, den som spyr slängs i vattnet! :O Jag tänker inte spy, det gör jag inte i vanliga fall heller men verkligen inte i helgen. Man är ju livrädd för vatten! Usch får panik bara jag tänker på de "/

you make my day

Det är sjukt vilken underbar pojkvän jag har! Han är verkligen bäst, att det efter nästan tre år blev vi ändå, haha, ångrar mig inte en sekund. Han får mig verkligen att känna mig speciell, han är allt jag vill ha <3

Daniel Snäll

Tisdag

Vaknade kvart i nio imorse och åkte till stallet nästan direkt, hade morgon¨passet på tillsyn. Maattt tjej när jag ser att harry har tappat en sko och gått sönder. Smsar martin fort som fan eftersom jag åker iväg på torsdag och e borta några dagar. Han kunde komma redan idag vid sju tiden, perfekt!

Sen åkte jag in till stan för att träffa Lina. Tågresan in blev väldigt speciell måste jag säga, blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Men men, åter till det roliga, träffa Lina :) Först gick vi ner i kungshallen och åt lunch, där marcus gjorde ett erkännande, dum jag kände mig ;) haha såhär i efterhand så känns det rätt självklart att det va han ;) hahaha
Jag och Lina gick runt och skrotade lite på stan, jag kom hem med en jeansjacka och ett par solbrillor :) Himla nöjd!

Sen åkte jag till stallet och mötte upp martin, så harry fick sin sko :) Skönt, en sak mindre att oroa sig för nu när man ska bort.


coola tjejen



jag och lina



harry

Idag...

....skiner solen iallafall :)


Det passar mig alldeles utmärkt då jag ska in till stan och träffa frugan :D



<3

Lite bilder från...

...Gröna Lund





sommarkrysset :)



BROLLE!! :D



Sara :)



Min älskling <3



Nallen som älskling vann åt mig

Det var en väldigt lyckad dag, det regnade lite men det gjorde inget. Det va inga köer nånstans och jag hade bästa sällskapet :) Men jag saknade dock vissa personer....

<3

Pratar me älskling i telefon, saknar honom <3


Daniel Snäll


Skit väder

Blev väckt vid tio av att pappa kom hem från gymmet. Låg sen på soffan ett tag, trött efter helgen. Sen hoppade jag in i duschen och åkte iväg till tyresö med hunden som skulle bli vaccinerad.
Åkte en sväng förbi stallet också och busade omkring i hagen (A) Hoppade upp på Harry utan sadel, träns eller hjälm. Han började trava och hoppade över ett dike. busig :P

Sen åkte jag förbi konsum och köpte Ben & Jerry´s :D Har bara fått i mig halva än så länge ;)

Sitter med älsklings tröja på mig, träffade honom senast igår men jag saknar honom sååå!!!!

På torsdag åker vi till strängnäs, ska bli jätte kul!

Ont överallt

Nu sitter jag hemma hos älskling. Han åkte till garaget för en liten stund sen. Jag kom hit i fredags kväll. Då åkte vi och köpte mat på ph sen åkte vi hem och åt upp de och älskling duschade. Sen drog vi hem till lagborn och hade en trevlig kväll. Igår gick vi upp vid åtta tiden för vi skulle till grönan. Men det blev bara jag, daniel och hans kompisar som åkte in, visserligen har jag lärt känna dem nu men det va ändå trit attd et blev som det blev. Men jag hade ändå en så jävla rolig dag. Åkte massa saker, bland annat den nya, Insane. Jag och sara åkte brevid varann och så satt daniel och bobbo bakom oss. Jag ångrade mig redan när jag blev fastspänd. Inför första "fallet" skrek jag på sara, men sen satt jag bara och blundade, skrek och hoppade att det skulle vara över. När vi kom ur den där saken, hade jag tappat rösten! :O Fan va jag skrek asså. Sen blev det mysig lunch på resturang inne på grönan. Hahah jag och sara hade hur kul som helst, rockjet!! xD Jag har ont i hela kroppen, man är ju tydligen för liten för alla säten i alla maskiner så jag satt ju bara och slog omkring,

När sommarkrysset började så satt bobbo och daniel i baren och jag och sara stog i regnet och tittade på hela programmet. Fick massa bilder på Brolle!!! :D yes!

Älskling vann en nalle till mig, <3

Bilder kommer in sen när jag kommer hem :)

Vart är sommaren?

Sitter ensam hemma nu, lillebror och pappa åkte just iväg och mamma e på jobbet. Det är skitväder ute så jag lär väl sätta på en film lr nått. Blir helt deprimerad va det här vädret, vart tog solen vägen? Någon som har sommarkänslor, isåfall, skicka några till mig för jag har inga.

Mysig dag igår

Igår vakna jag vid tio av att killen som skulle installera och koppla in våran nya kyl och frys förde att jävla liv. Lite smått irreterad gick jag upp och gjorde en macka. Sen kröp jag ner i sängen igen framför en film med hunden som sällskap. Låg och myste där läääääänge. Sen pratade jag lite me Petra och vi bestämde att vi skulle ses för jag skulle ändå till nynäs och va med älskling.
När Daniel slutade jobbet så plockade han upp mig på vägen hem. Vi stannade till i garaget ett tag för grabbarna skulle plocka ut Daniels motor från tävlingsbilen. Bobbo hade med sig sin hund Konjak. Mitt uppdrag blev att leka med honom och hålla honom sysselsatt. Vilket inte är så svårt eftersom han bara är typ 9 månader :P


Konjak :)

Sen åkte vi som vanligt till ph för grabbarna skulle äta. Jag åt inget, kände mig inte sugen på pizza lr kebab. Förstår inte hur dem kan trycka i sig det flera gånger i veckan :O
När dem hade ätit klart släppte Daniel av mig hemma hos sig, Petra skulle komma så han åkte tillbaka till garaget. Låser upp dörren, haha lite smått panik, stökigt ;) Skyndar mig att städa innan Petra kommer. Sen mötte jag henne vid konsum där vi köpte fika och sen satt vi soffan och pratade.
Missade 21.05 tåget hem så jag fick ta det som gick en timme senare.

:)

Snart kommer älskling och hämtar mig. Ska mysa med honom sen ska jag träffa Petra!! :D Längtar, så himla länge sen vi träffades!

Måndag

jaha en ny vecka nu då. Strålande sol är det ute, det är ju skönt.  Hade jätte svårt att somna igår så jag e lite småseg just nu men jag brukar komma igång så småningom :P





"Something in your eyes makes me wanna lose myself your arms. There´s something in your voice makes my heart beat fast"

Älskling <3



Lördag, söndag

Vaknade vid halv elva tiden och väckte älskling då också, haha han va hur trött som helst :P Vi låg kvar i sängen ett tag och bara mös :) Sen gjorde vi oss klara för vi skulle iväg och träffa hans släkt :O Delar avd en iallafall ;) haah men i väntan på att tiden skulle gå så stog vi i fönstret och tittade på alla studenter som åkte igenom centrum. Ett jävla liv va det. Haha höjdpunkten va nog, ett stort släp kom med hög musik och massa folk, och efter som två tjejer (studenter) på cyklar! xD ahah det såg jätte kul ut. Sen åkte vi iväg för att träffa släkten, va nervös när vi närmade oss huset men det gick snabbt över. Alla va trevliga :)

Sen åkte jag hem och åt middag med min familj.Har inte gjort den en ända lördag nu på typ en månad, har sovit hos älskling hela tiden. Det va mysigt, vi har alltid lyxat till det på lördagar, så det va mysigt. Väldigt god mat, mätt som en jävel va jag. Sen tog jag åtta tåget ner till nynäs igen, älskling mötte mig på stationen. Sen låg vi och trängdes i soffan och mös<3 Sen på "natten" ( vet inte riktigt vad klockan va) kom Bobbo förbi och en sväng :) Vi gick och la oss vid tre tiden kanske.


Åkte hem tidigt imorse från älskling eftersom att jag var tvungen att vara i stallet. Missade utgången igår :(

Satan va trött jag var, somnade så fort jag kom hem från stallet.

Hitills idag har jag legat framför tv:n och kollat på film :)

Fredag

Blev hämtad vid kvart i sju typ, jag och daniel skulle till emelies mottagning :) Jag hade jätte trevligt, träffade kompisar som jag inte har träffat på flera år.

Sen åkte jag och Daniel hem till honom. Satte på tv:n och kollade på nån konstig film. Som vanligt somnade älskling först och jag låg och kollade klart på filmen.

Torsdag

Nu sitter jag och gör ingenting, verkligen ingenting. Skit tråkigt, vädret suger också. Ska till stallet sen vid 18 och göra mitt tillsynspass. Sen ska jag ner till nynäs en sväng och pussa på älskling! <3 Dagens höjdpunkt! ;)

Onsdag

Blev väckt vid tio tiden, gick runt hemma och bara slappa. Vid halv fyra åkte jag till handen där jag köpte en klänning från H&M som jag ska ha på lördag :)


Shoppning time
Jeans- Gina tricot
Blommigt linne- Bik bok
Kort kavaj- Gina tricot

Greys Ikväll!!!! :D

Tisdag

Daniel hämtade ju mig efter jobbet, då åkte vi ner till nyäns. Först skulle vi förbi garaget en sväng.  Sen mötte vi lagborn och andersson på PH ;) Satt där ett tag och åt pizza och prata, haha eller dem prata och jag satt och skratta :P
Sen åkte vi hem till Daniel och hade mysigaste kvällen. Vi bara pussades och kramades hela tiden, kunde inte få nog!

På tåget hem sen satt jag och hade världens största leende. Ingen kan nog förstå hur glad jag är, hur lycklig han gör mig. En gullig tant trodde att jag log mot henne när hon gick förbi, " åh det är inte varje dag man ser en så glad ungdom", haha så himmla söt va hon :)

Pissväder

Regn hela dagen, orkar inte.


Har storstädat mitt rum typ hela dagen och läst ut boken som jag läste när jag solade. Så grymt bra, nästan brutal, den är så ärlig.
Nu sitter jag här tillfixad och klar, väntar på Daniel som ska plocka upp mig på väg hem från jobbet :) Han ska få en stor puss när han kommer <3 Saknat honom

Lite småseg sådär

Har just kommit hem från stallet, Harry fick nya skor.

Känner mig lite trött efter att ha varit i solen HELA dagen. Men imorrn blir det nya tag, då ska jag träffa Daniel, på torsdag ska jag till Nynäs och träffa Petra, på fredag har jag hoppträning och emelies studentmottagning och på lördag är det utgång me tjejerna!! <3

Sola

När man solar behöver man....

 en kall cola,....

 en bra bok,...

 solbrillor! :) ahaha



 det tar sig, det tar sig ;)


Satan va varmt det är ute alltså! men jag ska verkligen inte klaga, ska ju bli dåligt väder nu i slutet på veckan "/

"puh"

Gud va det är varmt!!. Ligger ute och solar :)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0