Lilla söta hesten

Jag åkte aldrig upp till vh idag, tar det imorrn istället för då ska jag ändå hämta min fina vovve hemma hos mamma och pappa. Beställde min halloween dräkt igår och fick sms idag att jag kan hämta ut den, snacka om snabb service ;) Åkte till stallet förut och märkte att Cactus hade massa skorpor på ryggen :/ Pillade bort dem och tvättade med bakteriedödande schampoo och sen smorde jag med lite salva. Får se imorgon hur det ser ut, hoppas det försvinner fort, för han kan inte ha sadel på sig. Så får väl variera barbacka och jobba honom från marken nu ett par dagar antar jag. Han är ju så jäkla envis när man jobbar från marken, han blir typ arg precis som att han inte förstår vad jag menar. Då blir jag irriterad men sen tittar han på mig med det där söta lilla fejset och då blir man glad på honom igen :P.
Just nu sitter Victor och spelar nya Battlefield och knappt kontaktbar. Det går inge bra tydligen för han svär och säger rakt ut att han är dålig, så då får man ju anta att det inte går så bra, eller hur? ;)
Cactus är den vita (med snorren ute såg jag nu) och den bruna med halvt fejs är min äldsta häst Harry.

Torsdag då

Jag drömmer så himla konstiga drömmar typ varje natt och jag kommer ihåg alla också, skit skumt.
Just nu har jag tvättstuga, ska strax ner och slänga i nya maskiner. När jag är klar med tvättstugan ska jag upp till vh en sväng och sen till stallet. Sen blir det nog lite hemliga ärenden eller om jag gör dem imorrn kanske, vi får se ;)
Jusste, va ju på bio igår och såg den nya Svensson Svensson, trodde att den skulle vara tråkig, har aldrig riktigt gillat dem tidigare men jag kan säga att jag fick mig många skratt :) den va helt okej. Jäkla Victor åt upp sina popcorn innan filmen ens börjat och sen under filmen börjar han äta ur min!! Så gör man inte ;) När vi kom hem fick vi nå ryck och bara sprang runt i lägenheten och jagade varann, jag slog i smalbenet i vårt jäkla låga soffbord. Slog upp så att det började blöda och senare på kvällen hade jag en stor knöl under såret. Så fort jag har rört mig i sängen har jag vaknat för det har gjort så ont. Nu har jag ett blåmärke brevid såret?

Onsdag

Vaknade vid tio, SOVMORGON! Nu tänkte jag göra en supergod frukost och sen ska jag åka hem till Sara och fika lite med henne :) Tar nog med lite kladdkaka som jag bakade igår, den är ju så god. Victor blir väl lite sur då för att det blir mindre kvar till honom men det får han ta ;)
Sen på eftermiddagen blir det att åka till stallet och mysa med mina fina pojkar och sen ta in hela bunten för natten :) Efter det blir det bio :)

Min drömprins

Min pojkvän är den finaste som finns i hela världen. Jag älskar dig Victor Lagborn, du fyller hela mitt hjärta med värme och du gör mig till världens lyckligaste tjej. Ett liv utan dig existerar inte, du lyser upp mitt liv <3

Tisdag

Mamma ringde och väckte mig imorse och berättade att dem har kommit hem. Haha mina taxfree grejjer står och väntar på mig i vh som jag ska hämta senare på dagen och samtidigt lämna hunden hos mamma och pappa som saknar honom så mycket.
Jag har gått och blivit förkyld igen, jag orkar inte, helt värdelöst. Victor är även han förkyld, usch och fy.

Helgen+ att ni kan dö

Fredagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat. Fredagen spenderades i vh med lillebror, kollade på Idol och åt massa chips, mums!
På natten till lördagen ringde nån tjej från dolt nummer och snacka massa skit om Victor. Allvarligt, har man inget viktigare att göra än att ringa från doltnummer och snacka massa gojja har man fan inget liv. Låt oss bara leva vårat liv och ni kan ju gå och gräva ner er nånstans. Ingen kommer sakna er ändå....
På lördagskvällen va vi hemma hos Sara och Timmy, åt god mat och busade med världens finaste lilla grabb. Jag och Victor kollade på film när vi kom hem, kl va typ 12 när vi kom hem så sent blev det.  Vi kollade faktiskt på två filmer så det blev väldigt sent :P
Igår hade vi tvättstuga under dagen och sen åkte vi hem till hans föräldrar i sorunda. Där blev det tacos och äppelpaj med vaniljsås, MUMS!!!!!!

Fredag

Vaknade halv tio och gick ut på promenad med hunden. Usch va kallt det är ute nu, vinterjacka, mössa och vantar på! Gjorde en stoor äggsmörgås när jag kom in och till de ett stort glas apelsinjuice, mums! Ska åka till vh sen, handla lite, hämta ut paket och sen kommer Victor dit. Vi ska sova där inatt igen. Vi sa äta middag med min lillebror och sen kommer min kusin över och eventuellt hennes pojkvän om han hinner. Bara sitta och umgås lite och ha trevligt :)

nu, Nu, NU!

Igår sov jag och Victor i mina föräldrars hus i västerhaninge. Vi åkte till jordbro vid 19 och spelade badminton mot varandra. Han körde med mig som bara den alltså, sprang som en tok, plus att jag blev stressad och började asgarva hela tiden. När mina föräldrar kommer hem ska vi spela match mot dem och förlorarna måste bjuda dem andra på krogen, shit asså, vi MÅSTE ju vinna!
Imorse gick jag upp halv åtta och åkte till ungdomsmottagningen direkt på deras öppethus tid för att få recept på mer minipiller. Dem hade ökat i pris om jag säger så.....Det är fan dyrt med att undvika att bli gravid ;) Men så småningom blir det nog så ;)
Jusste beställde lite kläder i söndags som kom idag. En rosa pösig stickad tröja och en t-shirt. Imorgon ska jag hämta ut ett till paket från H&M med kuddfodral som vi ska ha i nya lägenheten. Haha vi har inte ens flyttat än men jag köper sånt ändå, märks det att jag vill flytta nu lr?! :P
Victor är på träning och jag har tvättstuga och ska ut med hunden en sista vända nu tänkte jag, hörs!

Vill vrida fram tiden lite

Bara typ 5 ½ vecka kvar tills vi får nycklarna till våran nya lägenhet :D Gud, jag längtar som en tok.

Födelsedagsfika

Sov väldigt länge idag, de va inte alls meningen. Sovit 13 timmar inatt, helt sjukt. Idag ska jag åka och lämna hunden hos min lillebror som nu är själv hemma då mamma och pappa har åkt till egypten. Sen ska jag och Victor hem till Timmy och Sara. Det är väl det som händer idag, ska förbi stallet också såklart. Imorgon ska jag och Victor spela badminton mot varandra, jag ska fan vinna alltså! Sen kommer vi att sova i mina föräldrars hus på kvällen. Så slipper Victor gå upp så tidigt när han ska till jobbet ;)
Kallt ute nu, mössa på!

Ny vecka

Vaknade kl 9 imorse och tog ut hunden på en promenad. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket, skrivit inköpslista för veckan så när Victor kommer hem sen ska vi åka och storhandla, som vi gör varje måndag. Vi har inget planerat idag så det blir väl mest av att vara hemma och gosa lite :P Imorrn blir det fika hemma hos Timmy och Sara, Timmy fyller nämligen år :)

Söndag

Åkte till stallet tidigt imorse igen för att släppa ut hästarna. Åkte därifrån vid halv tolv. Då åkte jag till konsum och köpte lite lunch. När jag kom innanför dörren så satt killarna och spelade igen, herregud^^ :P Nu har jag inget att göra fram till kl fem. Då ska jag åka till vh för middag, mina fina mamma fyller år idag :) Imorgon åker hon och pappa till Egypten, stackars dem ;) Nu sitter Victor och Kim och pratar om att deras navlar ser ut som tjejens könsorgan, killar alltså ^^

Syckling oh lis

Helt sjukt va jag är trött. Nu är Victor och Kim iväg och köper thaimat, mumma! Sen blir det nog krypa ner i sängen och glo på film för min del. Jag lär nog somna rätt fort. Grabbarna lär som sagt sitta uppe hela natten och spela tv-spel.

Galet trött

Halloj! Inatt sov jag tre timmar för att en väääldigt full Victor kom hem och skulle prata hela natten. Tillslut somnade han och jag hann som sagt sova tre timmar innan jag skulle gå upp. När klockan ringde kändes mina ögonlock som sandpapper. Tog mig iaf till stallet och släppte ut alla hästar. Piggnade på mig så fort jag kom till stallet och höll mig sysselsatt. Red även lite dressyr på Harry, gick bra, han va duktig. När jag åkte därifrån va jag grymt hungrig så styrde bilen mot centrum och köpte med mig en hamburgermeny hem, gooottt!! Gjorde mig iordning och gick ner på stan och köpte en present till min mamma som fyller år imorrn. Just nu sitter jag i soffan och Victor och Kim spelar tv-spel. Det lär dem göra resten av dagen och hela natten, kul^^. ;) Nää dem e så söta så, riktigt koncentrerade :P
Dagens Mickan!

Lugn kväll för min del

När jag kom hem från stallet gjorde jag middag, pommes och kött, mycket gott! Sen kom Danne, Victor A och Elina förbi och nyss gick dem och tog Victor med sig. Jag som ska upp tidigt va duktig och stannade hemma. Vad ska man hitta på nu då? Sätta på en film och lägga sig i sängen kanske, eftersom jag ska upp tidigt ;) Japp så får det bli, nu ska man bara bestämma film då...

Hemmafrudag

Idag är de dags att vara hemmafru. Det ska tvättas, det ska storstädas, diskas och göra middag. Vi börjar med tvätten, som är en hel del.......

Skärpning

Nu ska det bli mer bilder här, såg att det inte finns några alls egentligen! Skäms på mig..

Torsdag

Idag har varit värsta slappdagen. Varit i stallet och ridit Cactus, hoppade lite och det gick jätte bra. Han har blivit mycket duktigare nu än för ett sår sen. Då ville han knappt hoppa alls, nu tycker han att det är kul och ökar farten ju närmre hindret man kommer. Sen åkte jag hem och då va Victor redan hemma. Vi lagade mat och mös sedan i soffan tills det var dags för honom att åka på handbollsträning. För nån timme sen fick jag värsta suget efter cola, ett iskallt glas cola. Nu mer dricker jag bara cola på helger, drack det varje dag förut. Inte bra nånstans! Så imorgon ska jag ta mig ett glas cola :) Vad händer imorrn då? Hmm...Har tvättstuga, ska städa inför helgen, ha insläppet i stallet, alltså inget speciellt. Victor ska iväg på fest på kvällen men jag ska vara hemma för jag har utsläppet på löradgen i stallet så ska upp tidigt.
Mina fina pojkar från promenaden i tisdags
Mina fina pojkar :) Vad skulle jag göra utan er? <3

Solen skiner idag

Gud vilken hemskt tråkig måndag jag hade igår, en riktig grismåndag. Hoppas att idag blir bättre, solen skiner ju iaf så det är ju ett plus. Igår åkte sommarkläderna ner och jag tog upp höst och vinterkläder, inte okej :( Måste köpa en ny vinterjacka, Victor vill också ha en ny så vi får väl åka och köpa oss en varsin. Idag skulle vi ha mött mamma och pappa i en badminton match men både jag och Victor är förkylda så vi ska göra det en annan gång. Mamma och pappa åker till Egypten den 17 oktober så medans dem är borta tänkte jag och Victor tjuvträna lite :P Idag händer det väl inte så jätte mycket, städa lite här hemma, ska till stallet ikväll och ta in hästarna och longera Harry lite så han får röra på sina gamla ben.
JAG VILL FLYTTA! LÄNGTAR SÅÅÅÅ MYCKET!

Sjukling

Har legat sjuk hela helgen, inte kul nånstans. Lördagen va värst, hade feber och va helt borta i skallen, halsen super svullen och huvudvärk. Min snälla mamma åkte från vh hit till nynäs med halstabletter, gulliga mamma :) Sen va jag ensam ett par timmar för Victor hade handbollsmatch. När han kom hem lagade han middag till mig och pysslade om mig hela kvällen. Igår kände jag mig lite bättre, febern va inte lika hög men kände mig ändå lite borta. Så Victor följde med till stallet så jag slapp köra bil. Där mötte vi min mamma och Knoppe. Jag och Victor gick ut i hagen och hämtade varsinn häst. Victor borstade på Harry och jag borstade på Cactus. Medans vi gjorde det så mockade mamma. När vi va klara med hästarna så vägde jag och Victor hö och gjorde iordning deras mat. Sen åkte vi hem och lagade potatisgratäng och kött, mumma! Victor har tagit hand om mig hela helgen, min fina <3
Idag är halsen fortfarande supersvullen, gör skit ont att svälja :(

H*****E

ÅNGEST över att mitt sista prov gick uruselt. FAN!! :'(

Shopping

Idag är Victor hemma från jobbet för han vurpa med crossen igår kväll. Kl 8 gick jag upp och gjorde näst sista provet, ska göra det sista efter middagen sen. Vid ett tiden åkte jag och Victor upp till handen och småshoppa lite. Jag köpte en svart topp, en mörkgrön sjorta med ett bälte och en bok. Victor köpte en skitsnygg skjorta och ett tv-spel. Efter shoppingen satte vi oss ner och fikade lite och bara mös. Nu sitter han och provar det nya spelet och är helt inne i det, går knappt att prata med honom :P Jag ska nu börja med middagen, PANNKAKOR!

Soligt men kallt

gick ut med hunden halv nio imorse, solen sken så jag tänkte att det skulle vara lite varmt ute iaf. Men nej, det va det verkligen inte, fy va kallt det va. Jag gillar inte att det börjar bli kallt, det blir mörkt så fort och snart kommer snön också.
Gjorde iordning en stor frukost imorse eftersom jag ska sätta mig och skriva prov snart, tar ca tre timmar! Ska strax åka till vh och sitta vid mammas och pappas dator för Word på våran har lagt av, typiskt.
I helgen ska jag och Victor ha myskväll på fredag, laga lite tacos och ligga och mysa i soffan. På lördag ska jag upp tidigt och släppa ut hästarna och på kvällen ska jag och Victor hem till Jeanette och Christer för att fira Jeanette :)
Hörs sen

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0