Valborg asså....

Kom hem från kolmården igår. Vi åkte dig med etologi kursen i tisdags morse vid sju. Trött var jag och somnade på bussen dit. Gick in hos vargarna igår, direkt när jag kom in hoppade två stycken vargar upp på mig :O Blev lite chockad först men sen blev det himmla mysigt. :) Dem var supersöta! Hade lera och tassavtryck på hela mig efter det mötet.
På vägen hem blev jag åksjuk, fy alltså "/

Idag är det valborg, beslutasångest säger jag bara. Ingen känns taggad för nånting, inte jag heller, längre...




Alla som snackar skit kan sluta med det! Ingen tycker att det är kul, förutom du/ni själva tydligen! Är så jävla trött på berga!

Skolan

Sitter i skolan nu och väntar på att bussen ska gå. Hela dagen har jag, fanny, johanna och emelie suttit inne hos getterna och studerat dem. Solade på förmiddagen men sen gick solen imoln. Jag ska åka in till stan snart och möta upp Lina. Jag ska kolla på studentskiveklänning, tajts och nå smycken. Läste just att Lina ska kolla på skor och smycken ^^ jag e påläst ;)

Igår kväll gjorde jag bort mig som fan. Hade varit ute me hunden och kommer in i köket. Där står mamma, pappa och nån till som jag trodde var min lillebror. Jag börjar prata om min hund som en bebis och flänger omkring som en tönt. Sen i hallen står ett par främmande skor, jag frågar pappa vem som e hemma hos oss? Då svarar pappa att det är elektrikern :O När han går ut från vårt hus kollar jag i fönstret. Han är BABE!!!!! :O pinsamt. Han kommer tillbaka hem till oss dagen innan min student, då ska jag vara förberedd ;)

Skriver mer sen när jag kommer hem. Kan visa vad jag har köpt då :)

Rutin

I fredags kväll var jag ute och sprang med hunden. Det va hur skönt som helst.
Igår gick jag ut och motionerade med min kusin. Vi gick från vh centrum till handen! Det tog typ 1timme och 45 min! Himmla stolta var vi när vi kom tillbaka. På något konstigt sätt hade min händer svullnat upp under promenaden och var helt gigantiska! :O skit läskigt!

Imorse vakande jag med feber och halsont!!! INTE OKEJ :O

Skön dag

Idag hade vi en essä skrivning i skolan om förintelsen. Gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. När vi väl satt där inne för att börja skriva var det några som var sena. Så ALLA i klassrummet kom överens om att de som var sena fick vänta i ca en timme innan dem fick komma in för att inte störa oss andra. Dem som kom sent blev självklart sura, vilket jag inte förstår, dem har bara sig själv att skylla. Sen åkte vi upp till matsalen och åt lunch. Skjutsade Lina och Johanna till stationen och åkte vidare till stallet. När jag var ute och red trampade min häst (Harry) på en huggorm!!!!!! FY, harry var hur lugn som helst men jag fick panik. Rös över hela kroppen och klamrade mig fast i sadeln. Asså fy va äckligt det va när den sprattlade och slingrade iväg.
När vi kom tillbaka till stallet fick sig harry en dusch men självklart rullade han sig i dammet ute i hagen igen :) Han e  för söt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla på film :)

Jobbig dag

Första halvan av dagen ägde så stenhårt idag. Jag och Lina skapade våran egna "musikal" när vi sprang runt på skolan. Låten vi hade till va " Don´t stop me now" med Queen ;)

Efter lunch så bara blev allt jätte konstigt, på bara några sekunder blev jga helt matt, gråtfärdig och helt slut i huvvet. "/
Mamma hämtade mig när vi slutat, jag somna direkt när jag kom hem. När jag väl vaknade tog jag bilen till stallet, va ute och red i solen i tröja. INGEN JACKA!!!!! Så underbart! <3

Lina, du är den bästa vän jag någonsin har haft. Jag uppskattar dig så j***a mycket. Jag tror inte att du förstår hur mycket du verkligen betyder för mig. Du och jag har delat mycket på bara två år, både glada och sorgsna stunder. Jag är tacksam för varje sekund jag får med dig. Vi är så lika du och jag, helan och halvan ;) Det kommer suga när vi tar studenten och vi säger hej då. Men båda vet att "hej då" gäller bara den dagen ;) Jag kommer göra allt för att vi ska kunna träffas så mycket som möjligt i sommar och all tid framöver! Kommer inte att klara mig utan min Läni <3

Jag älskar dig

Trött i benen

Kom just in, har varit ute me hunden i över en timme. Det va skönt att bara ut och traska. Hunden ligger för övrigt nu och sover, men inte jag. Ska kolla på Grey´s Anatony om typ 20 min. Då blir det cola och ostbågar till det ;)

Så jävla skön

Igår hade jag bilrace på motorvägen me min hovslagare! han är så himmla skön, säger massa sjuka saker hela tiden samtidigt som han ser fullt seriös ut. Sen örnade han ikapp mig, jag åkte lite tidigare från stallet nämligen. Jag kom upp i 140km/h med lilla plutt bilen! :O Helt galet

Härligt!

Min helg va hu skön som helst. I fredags gick jag ut me Lina och Kattis. När jag anlände till viper vid kvart över tio typ, tog jag på mig mamma rollen direkt, då tjejerna va i ett visst tillstånd ;) Så det blev en rätt lugn kväll men självklart örnade vi gärnet som alltid. Kunde ha fått en sovkamrat på natten men så blev det inte.

På lördagen tog jag det lugnt, hyrde film på kvällen med godis till :) Kunde fått sovsällskap idag me, men det va så sent när vi kom på attd et hade varit mysigt, haha. En annan gång kanske ;)

På söndagen klev jag upp ur sängen och drog ut på en joggingrunda. Sen hjälpte jag till hemma, målade staket mm. På kvällen åkte jag och mamma till IKEA och köpte glas och grejjer till min studentmottagning :)Nu e det bara tre veckor kvar!

Idag var klassen på en utställning i gamla stan. Den handlade om förintelsen, det va väl inte hemskt kanske men obehagligt att se blider osv.
Efter det drog jag och Lina in till stan, åt lunch på donken, små shoppade lite och bara hade allmänt kul <3


Här satt vi i säkert över en timme och bara pratade och skrattade :)


Himmla mysigt hade jag iallafall :) <3      Jag och Lina

Min hund


Min fina lilla vovve <3 2 årig lite labbhane vid namn Flagmount Boy a.k.a Knoppe ;)

hihi


Jag sa ju att jag skulle lägga upp den Johanna ;) Jag tycker det är så kul
när hon drar ihop läpparna och det bildas en blå kant runt läpparna. xD

Påmind

Jag har inte skrivit på ett tag nu, har helt enkelt inte orkat, lat kallas det. Men idag i skolan påminde Johanna mig om det så nu får jag ta mig i kragen och sköta mig ;)

Sen senast jag skrev har jag varit på kryssning med klassen Sön-Mån. I tisdags fick vi vara lediga, tur de för jag var väldigt sliten om jag ska vara helt ärlig. Jag låg i princip och sova hela dagen. Kryssningen var helt galen, vi hade alla jävligt kul iallafall. Det fanns nog inte en enda som bara var lite påverkad ;) Jag och Lina åkte upp och ner i hissen, vi hittade inte tillbaka till våran hytt, detta var efter några timmar på båten plus en massa dricka ;) Så kan det gå.

På onsdagen hade vi skriftligt nationellt prov i engelska. Jag var fortfarande sliten från kryssningen, några hade med sig godis och läsk, jag hade cola och alvedon ;)

Igår hände inte så värst mycket "/ fick agera hovslagare i stallet typ. Ohhh sååå spännande!

Idag har det varit en seg dag, två lektioner i skolan som kanske spårade ur en aning ;) You know what I mean. Sen kom pappa och hämtade mig. Jag gick ut på altanen och la mig på golvet, sen somna jag på golvet :O Nackspärr när jag vakna säger jag bara, inget jag rekomenderar. Har just ätit middag, tacos, mums. Ska ut senare ikväll med flickorna, det kommer bli kul.


Puss och Kram

FY FAN!

Jag fattar inte, vad fan hände me ärlighet?!?!?!?!?!?!!? Jag hatar folk som ljuger, speciellt när det verkligen sårar. FY FAN!
Jag vet inte vad jag är mest sårad över, att själva grejjen hände eller att folk visste om det som hänt men inte berättat nått? Låg och grät inatt med Lina i telefonen, det suger. Självklart fick hon mig på bättre humör även om det snabbt gick över igen och jag nådde botten igen. Hatar allt just nu, fattar inte hur det kunde bli så jävla cp. Det trodde jag inte om nån av er, men skenet bedrar verkligen som man brukar säga.

Och sen få höra mer "detaljer" gjorde mig bara spyfärdig av det jag hörde.


ÄRLIGHET GOTT FOLK, SLÅ UPP DET!

Trött

Idag blev det en hektisk dag, stressande hit och dit. Ser fram emot kryssningen imorrn me klassen.

Kommentar från loenora: Allt väl?
Svar: Ja blev faktiskt glad att se att några läser min blogg :) Ska jag vara ärlig va det inte så bra för nån sekund sen men när jag läste hennes inlägg blev jag glad. Så för att svara på din fråga, ja allt är bra. Hoppas allt är bra me dig me :)

Nu tänkte jag nog gå och sova, Natti

puss och Kram

soligt värre

Härligt

Blev väckt av en nödig hund imorse så det var bara att pallra sig upp.  Sen satt jag ute i solen och åt frukost, självklart blev det skattjakt efter påskägg. Min lille hundis blev svartis och försökte hela tiden roffa åt sig mitt ägg. Snart ska jag bege mig till stallet och rida ut i sommar solen. Sen blir det plugg, vet inte hur jag ska få ihop den här dagen asså.

kanske skriver någe mer senare

Puss och Kram

Solen är på g

Satt just och läste på min frus blogg. Hon är lessen för att jag skulle gå ut idag utan henne men då ska jag göra henne glad, jag ska inte ut idag. Ändrade mig, har dessutom inga pengar, inte för att det har stoppat mig förut ^^. Men jag kommer att vara hemma och ta det lugnt, måste ladda batterierna inför kryssningen på söndag.

Idag väckte min lillebror mig och sa att Törnrosa gick på tv. Har tjatat hur länge som helst att jag vill se den, så då passa de jag på. När filmen var slut åkte jag till stallet och red för första gången på 3 veckor, himmlans mysigt :)
Vid halv två var det påskfika med mormor och farmor, fick massa påskpresenter:

Farmor: Blomma, pengar och en STOR knallröd lackväska
Mormor: Pengar

Har suttit ute hur länge som helst idag, helt underbart väder är det jue! Älskar att solen kämpar och håller sig framme :)

På söndafg träffar jag min wife!! <3

Puss och Kram

Skit dag!

Legat på soffan och i sängen hela dagen och bara kollat på film. Haft jätte ont i huvvet, vill verkligen inte bli sjuk nu. Kollade på Arn filmerna idag, inte sett dem förut. Dem var faktiskt bra, bättre än jag trodde.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, är typ tom men endå är det typ tusen tankar i mitt huvud.

Hoppas jag mår bättre till på söndag, för då drar klassen på kryssning. Det blir min första kryssning, så om ni ska på samma kryssning, håll er undan, ingen hejd på 3HSam!

Saknar min Lina <3

Puss och Kram

:)

Igår kväll åkte jag, emelie och björn hem till mormor. Det ryckdades nämligen att hon hade bullar i frysen :P Åkte därifrån runt tio tiden.
Fick inte sova en blund inatt för en av våra grannar hade fest, en måndags kväll/natt! Helt galet, jag höll på att bli tokig, vid tolv tiden är det bråk mellen några från festen bara några meter från huset. Blir så irriterad, alltid fest i det där huset, men nu har jag iallafall kollat upp "störjourens" nummer så nästa gång kommer jag helt allvarligt att ringa.

Idag har jag varit me Ante, åkte hem till honom på dagen. Vi kollade på film och åt glass. Sen följde han mig hem då va de minsta jag kunde göra att laga middag åt honom :)

Sen skjutsade jag hem honom och åkte till stallet. Nu ska jag ta tag i lite studentplaneringar :)

Puss och Kram

Årsta

Idag åkte jag, emelie och sandra till Årsta havsbad. Vi köpte med oss potatissallad, grillad kyckling, läsk och baguette. Det va jätte gott och mysigt, men lite kallt eftersom attd et blåste. Vi satt ju trots allt på en brygga vid vattnet. Det var kul att träffa dem, det va ett tag sen :)

Nu ska jag och mamma en sväng förbi stallet sen blir det nog en lugn kväll hemma, "/ synd för jag är verkligen sugen att hitta på nått. Har lite småfix som ska göras men endå......

Puss och Kram

O

Igår kväll var jag ju ute. Det blev faktiskt kul, trodde att det skulle bli lite jobbig stämning men allt gick bra :) Åkte dock hem lite tidigare än vanligt men det gjorde mig ingenting ;)
När jag kom hem vid två tiden kom O hem till mig. Vi satt utanför huset och letade stjärnbilder, myste och pussades lite (A) Sen rätt som det va kommer en skum kille in på gatan där jag bor, såg ut som att han hade nått i handen. jag som alltid ska tro det värsta ville gömma mig, men O sa att vi skulle sitta kvar. Det visade sig vara tidningsbudet som delade ut morgontidningen xD Han blev nog lika rädd när han insåg att vi satt där på trappen och stirrade på honom. När klockan va tre gick O hem, han frös för på vägen hem till mig hade han trampat i en vattenpöl och var genom blöt. Jag tyckte han fick skylla sig själv då han faktiskt såg att det var en pöl där men han valde att trampa i den endå. haha knasigt :P
gick väl och la mig vid halv fyra nånting, blev väckt av hunden vid elva imorse men somnade så skönt om :)

Nu har jag suttit ett tag ute i solen och läst en tidning, himmla skönt!

Puss och Kram

:)

Idag åkte jag till skolan runt 8 tiden :P Skrev prov strax innan lunch och åkte sen hem. :) hur skönt som helst. Satt ute med hunden på altanen i solen. Han sov och jag solade med en iskall cola i handen. Äntligen är solen här, har väntat länge!!!! Har suttit och valt ut massa sommarkläder fårn H&M som jag ska skicka efter :)
Nu ska jag bara ta det lugnt under dagen, sen vid typ sju tiden ska jag börja göra mig klar för att gå ut :D. Men innan jag tar mig till tåget ska jag göra ett stopp på vägen ;) (A)

Kommer nog sluta bra den här dagen :P
Förutom att min tråd bakom tänderna gick sönder imorse och jag kommer inte kunna laga den på hela helgen, kan typ inte äta..... "/


Puss och Kram

hmm

Idag har jag varit i skolan, läser just nu en etologi kurs. Ganska spännande faktiskt. Efter skolan slappade jag lite sen åkte jag och tog hand om min skadade häst :( Som tur var har han blivit bättre :) Nu sitter jag här, ny duschad med handduken i håret. Imorgon ska jag ut med Lina, det kommer bli väldigt kul. Men det är synd att "du" inte kan följa me. "/
Men vi tar igen det en annan gång ;) Jag måste erkänna att jag är lite förvirrad just nu, alla tankar och känslor flyger omkring. *pirr* :) det är lite lustigt egentligen eftersom att en viss kusin har spekulerat runt detta länge har jag fått reda på ;) hahah, hon är lite störd ;) men älskar henne endå.
Jag kommer och grattar dig imorrn ;)

*pirr*

Puss och Kram

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0