Måndag

Idag va jag ledig vilket betyder SOVMORGON :D Vaknade först halv tio men somnade om och blev väckt av hunden halv tolv. Då gick jag ut med honom så han fick kissa och så lekte vi lite på gräsmattan. Hela dagen har jag legat på soffan. Det va så tråkigt väder så jag la mig under en filt med en kopp te och titta på film. Tände lite ljus gjorde jag också, det va mysigt, synd att inte baby va me.
När mamma kom hem så orkade hon inte laga mat så hon ringde ner till pizzan och beställde pizza. Jag sa att jag kunde hämta dem, då kunde jag passa på att pussa på Fredrik lite också :) När jag kom hem så märkte jag att dem hade gjort fel, det va champinjoner på vesuvion. Så jag ringde Fredrik och dem gjorde nya pizzor som han skulle komma och lämna, perfekt då fick jag lite mer pussar ;) Efter maten åkte jag till stallet och red, barbakca blev det, varmt och gosigt :)

Nu har jag just druckit upp min varma oboy :) Sovtime snart!

1:a advent

Klockan ringde sju på morgonen för jag och mamma skulle in till Globen, Stockholm horse show!! :D Vi hade biljetter till hoppningen som börja halv tio. Direkt när vi kom till globen gick vi till annexet för att kolla runt lite, blev lite shopping då. Sen vid halv tio gick vi till våra platser och njöt av spännande hoppning. I pausen sprang jag tillbaka till annexet och shoppa lite till.

Detta shoppa jag:

Ett stalltäcke
En ridjacka
Ett hundtäcke
Ridbyxor
Nya stallboken
Lädergrimma

Det blev inte så mycket, det va mycket folk och jag orkade inte stå och trängas. Tar igen det nästa år ;)



När vi kom hem stack jag direkt till stallet och mös med Harry. Sen kom Fredrik och hämta mig för vi skulle äta lunch tillsammans innan han börja jobba. Vi åkte till ett thaiställe och åt, det va jätte gott :) Åkte med till pizzan en liten sväng och sen när Fredrik fick en hemkörning åkte jag med och så släpte han av mig hemma. Då åkte jag tillbaka till stallet och provade täcket osv. Sen åkte jag tillbaka till pizzan och mös med min Fredrik<3

Donken igår

Igår åt jag och papi lunch på donken i barkarby, jobbar nämligen i en villa i kallhäll just nu.  Kommer väl antagligen bli klar på tisdag skulle jag tro med övervåningen. Sen va det nått i köket och vi ska måla tarppan upp till övervåningen.
Idag satte jag armen i ett eluttag, inte skönt! Vi plockar ju bort plastskydden och när jag kröp omkring och skrapa tapet satte jag armen på ett uttag, satan vilken stöt jag fick. Nu har jag två små brännmärken på armen xD haha jätte fint.

Jaja åter till donken, pappas MacChicken skulle ta några minuter så vi gick och satte oss. Den tog ytterligare några minuter och efter ett tag kom en tjej med hamburgaren och sa "ursäkta att det tog extra lång tid" (stackarn) då säger pappa " det är lugnt, gör inte om det bara" :O haha jag bara satt och stirra på honom och blev fett arg. Sen börja han skratta när han såg att tjejen blev lite osäker, då gick hon.....Tyckte synd om henne ;)

Han skojjade ju bara :P

Beställning?

Jag och Fredrik på msn:

Jag: Baby vad vill du ha i julklapp?
Fredrik: Dig
Jag: Det har du redan
Fredrik: Då va de bra så

haha tyckte att hans svar lät kul :P


Fredagsmys

Nu sitter jag här i mitt rum, utvilad och pigg som en riktig jävel. Jag har nämligen sovit i 14 timmar inatt, galet.

Ikväll ska jag hem till ante och titta på film och äta massa onyttigheter :P Sen blir det väl muskö med baby antar jag. Som sagt, utvilad och pigg baby ;)


14 timmar!! :O

YEEY

Nyårskryssning :D

:D

No depp ikväll

Gud vad jag har ont i ryggen och nacken, har stått och målat tak idag. Men det blev fint och det blir pengar :P Va inne och tittade i grannhuset som också vill ha hjälp med ommålning och lite annat.

Igår kväll va jag hur nere som helst, av vilken anledning vet jag inte. Bara kände mig helt gråtfärdig, ibland blir det väl så och tårarna måste få komma ut.

Ikväll blir det att ligga på soffan och mysa framför tv:n :) Grey´s Anatomy såklart!! och cola och ostbågar, inge depp ikväll inte ;)

Doftar som en ros?

Igår va jag ju som sagt på ribby igen, och efteråt åkte jag och baby hem till honom och sov. Min klocka ringde kvart i ett idag, min buss gick halv två. Usch hatar att behöva åka hem, vill ju vara me baby :( Fick veta igår att han ska jobba på julafton :( skit kul, verkligen^^. Hatar hans jobb, han jobbar hela tiden.......

Han köpte en ros till mig, då blev jag glad.



Fredrik Lindberg <3

Lördag

Åkte med bussen hem från muskö imorse vid halv tolv. Bussgubben va ju creepy. På varje bro, typ två, så stannade han bussen och satt och titta på vattnet, wtf? :S Arg blev jag eftersom jag hade ett tåg att passa, som jag precis hann me. När jag kom hem åkte jag och red sen sov jag från klockan 16-19, trött chey.


Nu sitter jag tillfixad och klar, ska snart röra mig mot ribby till baby <3

hörs imorrn

Fredagsmys

Igår va jag på ribby (som vanligt) men denna gång hade jag sällskap av Ante hela kvällen. Vi hade jätte trevligt, det va inte så mycket folk alls. Redan halv tolv blev det slagsmål, och sen blev det ytterligare två, herre^^. Jag fick i mig en del drinkar och blev en full tjej. Bilfärden ut till muskö tog väl 30 min kanske, men för mig tog det 5 min :P Sen somna jag direkt i sängen, men blev väckt sen. Då tittade vi lite på film men mina ögon gick i kors så jag såg inte texten. Men filmen va iallafall eurotripp :P Jag låg och halv sov men asgarva för mig själv när han sa "if there´s time" ;) haha, intern.

....

Ledig idag, vad ska man hitta på då? Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på.... Jag har skittråkigt :(

Helt onödigt

Idag har jag återigen jobbat som vanligt. Dagens arbete va att fortsätta riva köket som jag påbörjade igår. Idag blev det till att riva ner allt kakel, jag har två blåsor :( Jobbat hårt ;) Det har väl inte hänt så jätte mycket de två senaste dagarna jag inte skrivit.

Varför blir det kallt i munnen när man tuggar minttuggummi och drar in luft? Har tänkt på de all day long.

Som vanligt

Ikväll har jag varit på pizzan, igen.



Min baby har gått och blivit konstnär <3

Gud vad jag e trött

Imorse va det segt att komma upp ur sängen, fy för måndagar. Har gått runt och gjort massa småpyssel på jobbet idag, nu väntar vi på att få tapeter och färg. På väg hem nickade jag till flera gånger i bilen, så himla trött.

Lördag kväll

Igår vid åtta tiden gick jag ner till pizzan för att jag skulle hämta F´s hemmanycklar. Jag kom dit vid tjugo över åtta för jag stannade på konsum och köpte godis, läsk och vecko revyn :) När jag kom dit va det ungefär en halvtimme kvar tills tåget mot ösmo gick så jag slog mig ner på min vanliga stol. Då fick jag en drink av F´s jobbarkompis, han hade inte gjort den förut så jag fick vara testperson som vanligt, den va asgod!! Han sa att hans kulle döpa den efter mig:) Får väl se hur de blir me de ;) Jag passade på att ta en till innan jag sprang till tåget, gott med två smarriga drinkar. Tåg alltså tåget mot nynäs och klev av i ösmo för att där ta bussen till muskö. När jag klev av bussen på muskö såg jag inte ett skit, det va så jävla mörkt och inga lampor finns de. Va fan tog jag inte med mig en ficklampa för?! Jag kröp längst med vägkanten för att hitta vägen jag skulle in på. Då kom en bil som lyste upp och jag såg vägen och sprang dit. Sen när bilen passerat blev det MÖRKT igen. Försökte gå och lysa med mobilen och efter ett tag slockna den och jag drog ner i ett dike. Efter ett tag blev ögonen vana vid mörkret och jag såg mer och mer. En stor lättnad kände jag när jag såg F´s lilla hus en bit bort. Precis nedanför F´s hus är det en hage med får, men det glömde jag igår för jag va så jävla spänd och ville bara in i huset. Så när jag går där hör jag något som börjar springa, jag får panik och skiter nästan på mig. Ser något i ögonvrån som springer emot mig, jag börjar springa för kung och fosterland! När jag kom upp till huset kom jag på att hagen är där och jag kände mig som ett fån.

Inne i huset bäddade jag ner mig i sängen och plockade fram mitt mys jag hade köpt. Klockan va för övrigt 22.10 när jag kom in i huset. Satte på en film, what happens in vegas och åt godis. När den va slut så satte jag på Into the blue och åt ännu mer godis :) När den filmen va slut så öppnade jag vecko revyn och läste igenom den. Försökte fördriva tiden genom att lösa korsordet som finns i tidningen. I en ruta stog de " finns under dig i sängen", men Fredrik fick inte plats :S Vet inte vad dem syftar på ^^ haha XD När klockan va halv tre så tänkte jag att han va på väg hem så jag gick upp till stora huset för att borsta tänderna och gå på toa. När jag kom ner till lilla huset igen kröp jag ner i sängen och somna.
Vaknar av att F kommer med bilen, då e klockan 05.00 WTF?! Han hade varit på väg hem till mig för ut men då hade nån kompis ringt som hamnat i slagsmål i nynäs och ville ha skjuts hem till jordbro. Galet! Men klockan fem på morgonen kom han iallafall och kröp ner hos mig, <3

Lördag

Vaknade av att jag nästan låg över baby, men han sov så jag flytta lite försiktigt på mig, haha :P
Men så småningom vaknade han till liv, då kollar han på klockan, 11.22 ?!?!? Min klocka skulle ju ringa 10.30 för att jag skulle till stallet. Kollar på min mobil, alarmet står kvar men har inte ringt, vad i helvete?! Hoppar upp ur sängen och slänger på mig en munktröja och lacktajts, skitsnyggt. Säger lite snabbt hej då till baby som ligger nyvaken och ser ut som ett frågetecken. Gav honom inte ens en puss:( Gasen i botten blev det till stallet. När jag kommer till stallet springer jag till toan och byter om, jag måste ha sett förjävlig ut i bara tajt och en tröja, haha. När jag hämtat Harry och spolat av hans ben märker jag att han är jätte halt, på alla fyra! :'( Så Fanny hjälper mig och tittar när jag gick med honom. Det såg inte bra ut men han va varken varm eller svullen. Ingen feber eller puls hade han heller, vilket ju i försig är bra. Då blev jag liten och ringde ut mamma till stallet :P Då när jag ska visa henne hur han går är han helt normal :S Inte de minsta halt nånstans, WTF?. Hur skönt som helst att han inte va halt längre men man undrar ju va de va. Jaja, ska åka tillbaka till stallet senare och titta till min ängel. Jag måste också åka till pizzan och ge baby hans "morgonpuss". Dock en aning försenad ;)

Så blev min fredagskväll

Åkte ner till pizzan vid åtta tiden bara för att mysa lite med baby. Sen blev jag sittandes där med cola och prata med alla människor, så himla sköna dem som jobbar där XD Sen blev det en till cola och en till. Helt plötsligt hör jag en röst som jag känner igen, vänder på huvudet och där står den där blonda bögen, mattias, från som va med i Ullaredprogrammet. Haha vad fan gjorde han på en liten pizzeria i västerhaninge?!. Åt pizza uppenbarligen men i västerhaninge, på ribby?! Han har numera färgat underhåret brunt, de va inte så fint tycket jag. Kort va han också, jätte kort "/

Kollade på klockan efter ett tag, ELVA!:O Shit, då va det ju ingen idé att åka ut till muskö och slappa. Så jag blev sittandes på pizzan tills dem stängde klockan 2. Satt själv vid "mitt" bord, men det va inte alls mycket folk där så baby satt med mig rätt mycket och gosa. Vi åkte väl från pizzan vid kvart i tre, fatta, jag satt där från klockan 20.00-02.45, INTE OKEJ! Hade fan skavsår i röven när vi skulle åka. Då åkte jag och baby och tanka och sen åkte vi till muskö. Kröp ner under täcket och tittade på film, bara låg och gosa <3 Helt underbart. Somnade på hans arm :D

Med andra ord blev inte kvällen som jag hade tänkt mig...:P

Fredagsmys

Idag har jag jobbat och slitit, duktig jag e :) Nu ligger i jag på sängen hela död. Snart blir det tacos, mums, sen ska jag åka till stallet och rida. När de är klart ska jag duscha och göra mig söt, ta på mig myskläder sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag ska sova hos F inatt, men jag vet inte om jag ska åka ut till muskö och vara där och sen åka tillbaka hit och hämta honom från jobbet. Eller om jag ska hålla mig kvar i vh och vänta på honom. Jag har inget att göra här, kusin e ju upptagen med björn ;) jaja vi får se.

En sak jag vet är att jag ska gosa med F hela natten :D

Nu ska jag äta.

Nöjd

Nu har jag torkat håret och det blev inte rött. Till min kusins besvikelse, haha ;) Det blev brunt helt enkelt :) Nöjd är jag iallafall, naglarna hinner jag inte me så det får jag ta iut me imorgon :)

Det blir en surprise!

Nu på kvällen har jag varit i stallet, solat och duschat. Nu sitter jag med toning i håret, medans mamma hade i toningen säger hon "det ser rött ut" :O Jag fick panik, vi får väl se snart vad det blir för färg. På kartongen står det "djup chokladbrun". Upp till bevis!! Sen tänkte jag fixa mina naglar, om jag hinner. Lägga lite ny manikyr, baby vill ju inte att jag klipper av naglarna för att dem är bra att klia på ryggen me, haha.

Nä nu ska jag skölja ur färgen! :D

Trött chey

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, kunde först inte somna. Sen när jag väl somnat så drömde jag om baby hela tiden och när jag vakna så fanns han inte där, ingen att krama :( Då låg jag och tänkte på honom och kunde inte somna om, jisses vilka problem man har.
Idag har jag jobbat, vi målade med en speciell oljefärg som stelnar och lägger sig som ett hårt lager på väggen. Den luktar skitstarkt så man kan ju lugnt säga att man blev virrig i kolan, hög på jobbet. Fick sätta mig i ett fönster för att få frisk luft.

När jag kom hem kom baby förbi och pussades lite innan han skulle åka och jobba. Me so happy :D Älskar att pussas och gosa med honom <3 Imorgon ska jag äntligen få sova med honom igen <3

Nu e jag så himla trött så jag funderar på att lägga mig framför tv:n.

Försök nr 2

Idag vaknade jag vid tolv tiden, då klädde jag på mig för att gå ut med hunden. Kliver utanför dörren och märker att det snöar. Jag hatar snö. Jag är alltid den som blir mulad eller nerbrottad i snön, varför? Riktigt kallt va det ute också, fyy jag vill ha sommar året runt. Hatar balsk och minusgrader, de enda som är kul med vintern är att man kan ut och leka med bilen :D haha. Jag och kusin ska åka pulka i nån backe också, pratade om det här om dagen. Sist vi gjorde de va vi typ 14 kanske, och det slutade inte så bra^^ vi åkte på min lillebrors snowracer i en jävligt stor backe här i vh. Vi åkte rakt på ett stort gupp, jag satt längst fram och hon bakom mig. JÄVLAR va vi flög och jävlar vilken vurpa vi gjorde. Det slutade med att vi tog oss hem till mormor och låg på hennes soffa och mamma fick komma och hämta oss. Men nu jävlar ska vi ge oss på backen igen, och nu ska vi klara av det där jävla guppet. Kan tillägga att det va kväll när vi åkte i backen och guppet syntes inte, de dög upp från ingenstans, jag vet, smarta tjejer^^.


Jahapp, vad har jag gjort idag då? Vaknade som sagt tolv, sen har jag legat på soffan hela dagen. Men jag tog mig i kragen och diskade, damsög, tvättade och rensade bland alla mina kläder. Så lite nytta har jag gjort iallafall :) Mamma kom hem med donkenmiddag idag, MUMS! Vid fem åkte jag och kusin till farsta för båda skulle handla på Make Up Store, hon köpte nån ansiktstvätt? och jag en consealer, för 265 kr!! :O RÅN! Men den är jävligt bra och håller länge, så det är värt pengarna. Efter att jag släppt av henne hemma så åkte jag ner till pizzan och pussades lite med baby. Sen åkte jag och köpte cola och ostbågar, när de va inhandlat tog jag en liten sväng ut till stallet och pussade på min fina häst :)
Satt hemma och kollade på matchen Djurgården-Assyriska. Assyriska vann, härligt. Dennis gjorde ett av målen, hejja. Klockan nio började *trummvirvel* Grey´s Anatomy :D Det är så himla bra men är det bara jag som tycker att avsnitten blir rörigare och rörigare?

Nää nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon. God natt!! :D

Jag ska!



Fy fan, jag ska spara vartenda korvöre jag får tag på!!

Mys

Baby hörde av sig idag. Han är på väg hem. Jag fråga om han fortfarande ville ses idag eller om han ville åka hem? Tänkte om han va trött lr nått.
Svaret blev:

Vi ska ses, du har inget att säga till om. :)


Aww, mina söta baby<3

:)

Baby ringde för ett tag sen. Haha han lät glad, han berätta all dricka han köpt men jag kommer inte ihåg för det va en jävla massa. Men det lät som attd em hade kul iallafall, det är ju bra. Han kanske skulle ringa lite senare annars skulle vi höras imorgon :)

BABY <3


Du har ett leende
som får mig
att bli knäsvag.
En blick som får mig
att känna mig vacker.
En själ som är
vackrare än himlen.
Ett hjärta stort
som flera oceaner.
En charm som
smälter isberg.
Kan kärleken bli
vackrare än så?




Happyface

Idag vaknade jag 12, hade kunnat sova längre men farmor ringde och väckte mig. Så när vi hade lagt på så gick jag ut med Knoppe. Hela dagen har jag legat och slappat, återhämtat mig efter en rätt sömnlös helg. Har känt mig glad hela dagen av någon anledning :) de e ju bra. Jag har också varit i stallet idag, longerade lite och mös med min Harry.
Nu har baby åkt iväg på kryssning, jag hoppas att han får det kul och att han kanske hör av sig åtminstonde en gång så jag vet att han lever :) Jag saknar honom redan. Det är konstigt de där för när jag inte är med honom så saknar jag honom men det är en annan saknad när man vet att han inte ens befinner sig i landet. Kusin vet vad jag snackar om ;) Han kommer hem imorgon kväll så han är inte borta mer än en natt. Töntiga jag^^

Halloweenhelg

Fredag:

Jag och kusin gjorde oss klara hemma hos mig inför Antes fest. Vi kom dit vid halv tio tiden kanske, då va det inte så jätte mycket folk. Men det va lite wierd stämning där tyckte jag. Det va liksom grupperat, ett gäng där, ett gäng här, aa ni fattar. Men vi dansade och hade kul. Men sen spårade det ut lite så jag och kusin tog bilen (jag va nykter) och åkte ner till Ribby till min baby som jobbade. Vi stannade där tills dem stängde och kusin blev fort på bättre humör :) Efter stängning så satt vi kvar medans baby städade och sen tog han sig drinkar och några öl. Jag tror att klockan va runt halv 4 när vi drog därifrån. Då körde jag hem en full kusin och sen åkte jag och baby ut till muskö.

Lördag:

Vaknade vid halv ett hemma hos baby. Så himla mysigt att vakna upp brevid honom <3 Jag åkte hem sen och drog till stallet, mysigt:) På kvällen åkte jag och hämtade kusin eftersom att vi skulle till slöddertälje och titta på Maskinen. Det va lite sådär tycker jag, förbandet NILOF sög pung!!! Två kåta tonårskillar (lovar att dem är oskulder) som stog på scenen och va allmänt cp. Musiken sög och på skärmen bakom dem hade dem ett bildspel med nakna tjejer :S VÄX UPP! Dem tycket dem va skitballa och klämde på tuttarna i luften^^seriöst.
Sen kom Maskinen ut och jag taggade till. Men dem körde bara 5 låtar sen drog dem. Jaha, betalade jag för fem låtar och ett sugit förband i fucking slöddertälje?! Nää missnöjd blev jag! Efter tog vi bilen hem och sen promenera vi ner till Ribby. Där va det massa folk och jag fick massa gratisdrinkar, full tjej :) Vi väntade på baby då med och vid tretiden så skulle han köra in en kompis till centralen och sen käkade vi på donken i sköndal :) Jag och baby kom i säng vid sex tiden och båda slockna direkt.

Söndag:

Imorse ringde min klocka 09.00, alltså sov vi i tre timmar. Galet trötta vi va. Tog bussen hem som gick halv elva och va hemma i vh tio i tolv. Har slappat hela dagen och varit i stallet. Efter stallet åkte jag ner till pizzan (A) pussade lite på baby och köpte hem pizza till mig och lillebror.  Jag är så himla trött, kan fan inte tänka klart. Ska nog lägga mig på sängen och blunda en stund. Ska ju upp kvart i sex imorgon och jobba. Jag ska fan åka och sola imorgon :D gud va skönt! Kanske shoppa lite? If there´s time ;)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0