Big no!

Idag har varit en väldigt lugn dag. Har småplockat lite på mitt rum och tittat på film. Vid sex tiden tog jag bilen till haninge för att köpa tuggben till Knoppe. Man får ta med sig hunden in i affären så han fick följa med. Inne i affären plockade vi på oss två ben och en tuggring. Det blev en folksamling runt oss för alla tyckte att Knoppe va så fin och alla ville klappa. *stolt mamma* :P Knoppe klagade inte på uppmärksamheten direkt ;)
När vi kom hem åkte jag och mamma till stallet och tog in Harry från sommarbetet, skönt..

Nu ligger jag i sängen med en kopp te, har ont i huvvet och i halsen :( Jag vill inte bli sjuk....

:)

Knoppe har hoppat upp i min säng och ligger och sover här brevid mig. Han är bara så bäst, vet inte bad jag skulle göra utan honom.


Min lilla solstråle!
(bilden är inte från idag)

Äntligen

Idag kommer alla hästar hem till stallet från sommarbetet. Juni och juli gick dem i en stor hage en bit från stallet, inte alls långt men när det är stekande sol ute är den promenaden inte kul. Augusti har dem gått i en sommarahage bakom stallet, nära och bra. Men nu ska det bli skönt att få dem tillbaka in i stallet. Man oroar sig så mycket när dem går ute på nätterna, att nått ska hända. Man har ju läst om alla sjuka människor som ger sig på djur, usch! Nu ska bara den tjocka lilla magen bort efter all mat dem har fått i sig ;)

Nu ska jag gå en trappa ner och ta mig något mumsigt att äta :)
Hörs sen!

<3

Gud va jag älskar mina vänner!!!!

Ögon som går i kors

Jag ligger i sängen och tittar på tv, ögonen har börjat gå i kors men jag vill ju se hemsökta hus, tycker att det är hur coolt som helst men samtidigt är jag väldigt skeptisk till det hela.
Har varit trött och seg hela dagen. Det va stallmöte idag och jag satt halvt och lyssnade för jag va så trött :P
På tv just nu är det sagan om ringen, den sista delen tror jag. Lite överskattade dem där tycker jag nog.

Har varit på glatt humör hela dagen (undra varför) (a)

Åh herre

klockan är snart halv ett och jag har fortfarande inte kommit ur sängen. Gårdagen va hur kul som helst, jag hade verkligen jätte kul. Det va jag, emelie, björn och ante som gick ut tsm. Okej, det jag skulle göra igår va att träffa en kille :) Han jobbar som bartender på ett ställe i vh, inget höjdar ställe men jag gick dit för att träffa honom.
Mina kära vänner gjorde mig hur generad som helst, dem vinkade honom till vårat bord så att han skulle prata med mig, dem beställde bara dricka från honom. Jag höll på att dö, jag är ju alltid så himla blyg med nytt folk.
Jag och emelie intog dansgolvet och ägde alla!! mohahah ;) Vid två tiden så stängde dem så vi började dra oss mot utgången, det blev lite mysiga kramar (A) :) Jag kom hem vid halv tre då smsade han och jag lite, och vi kommer att träffas igen :) När klockan blev tre så orkade jag inte hålla ögonen öppna så jag kröp ner i sängen för att sova. Precis när jag nuddar kudden så får jag världens hicka, hela huvvet snurrar och det piper som bara den i öronen, yes tummen upp! Men men tillslut så somnade jag och blir väckt av mamma idag halv elva. jippie!

Nej nu måste jag kliva upp ur sängen, kan ju inte ligga här och slöa ;)

Gud.....

..... va gott med mat i magen, nu e jag proppmätt! :D Ska snart åka till stallet :)

God eftermiddag gott folk

Just nu sitter jag i köket och kollar på när mamma lagar mat. Det blir potatis och kött, mmm gott! Idag kom hon hem med 2 par glasögon och så ska hon välja ut ett par. Så nu går både hon jag med ett varsitt par på oss :P haha sååå snygga e vi, nej men seriöst jag passar fett bra i dem jag har på mig, kanske lägger upp en bild. ;) Jaa snart blir det mat sen ska jag förbi stallet och kolla hästarna igen. Har ridit idag också men det blev inte den underbara turen i skogen jag hade tänkt mig. Jag och Harry kom inte överens nångång "/ men men. Man kan inte vara på topp jämt ;)
Sen ska jag väl börja göra mig klar för mitt lilla äventyr ikväll, haha det är ingen big deal, eller jo lite kanske :P Jag har med mig min kusin som stöttepelare ;) eller vad man ska säga, moraliskt stöd kanske lät bättre :P

God morgon

Igår kom kusin hit och åt middag med oss, tacos, mums! Sen tog vi tåget in till stan och gick runt i lite affärer. Jag köpte en kofta, en t-shirt och en hårklämma. Sen gick vi och tog en öl/cider, det va mysigt. Efter stan så ´drog vi hem till ante och va där ett tag. Vi satte in en töjning i mitt öra, en liten bara :P Hade den under kvällen men tog ut den sen. Jag åkte hem rätt tidigt, jag va hur trött som helst.
Jag lägger upp bilder sen på de jag köpte :)

Nu har jag just ätit frukost. Har redan hunnit varit en sväng förbi stallet och busat med hunden på tomten. Nu ligger han och sover, utmattad efter allt springande;) Vi vägde honom igår igen hos veterinären, nu vägde han
32 kg :O Han har gått upp ytterligare 2kg på 2 veckor, min stora pojke.

Idag ska jag åka till stallet och rida, funderar på att ta en mysig tur i skogen, sen ikväll ska jag umgås med min kusin, vi ska gå till ett ställe där jag ska träffa nån :P spännande ;) mer säger jag inte ;)

:)

Har kommit hem från veterinären nu. Knoppes öron är helt bra nu, wie! Den gladaste är nog Knoppe :P Han har verkligen hatat dessa örondroppar, förstår honom. Nu ligger han och sover i min säng och jag äter "frukost".

fy vilken tråkig morgon

Klockan ringer kvart i nio, men går man upp direkt för de, nej ;) Jag är helt död, inatt jag resten av familjen sprungit upp och ner för trappan (som e precis på andra sidan väggen vid min säng), knoppe har legat och snarkat som jag vet inte bad. En kvart senare orkar sig benen ta sig över kanten och resten av kroppen får liv. Idag ska vi åka med Knoppe på återbesök hos veterinären. Han fick ju öroninflammation här för ett tag sen så nu ska vi se om den e borta. Jag hade för mig att vi skulle vara där 10 och va tvugna att åka halv tio men då säger mamma att vi har tid där 10.30 :O jag hade ju kunnat sova en halvtimme till! men det va väl lika bra att gå upp eftersom jag kämpar med att vända tillbaka dygnet.
Ute är det grått och kallt :( I mitt rum va det hur kallt som helst för jag glömde stänga 2 av 2 fönster i mitt rum igår kväll, typiskt....
Idag kanske jag ska åka och simma med emelie och tobbe, men vi får se om jag hinner de "/
Ikväll ska jag och emelie iallafall åka på bio, jag tror vi spikade de, vi får se :)


Nu ska jag gå ut med hunden och äta frukost, not at the same time ;)

20.52

Idag har jag och pappa som sagt storstädat här hemma.  Sen vid fyra åkte vi in till stan eftersom jag hade en jobbintervju :) som gick bra ;) är lite splittrad dock eftersom att jag har sökt andra jobb som jag hellre vill ha, ska ringa runt lite imorgon och se hur allt ligger till.
Åkte upp till konsum och köpte Ben&Jerrys och vecko revyn :) Glassen är slut, tidningen är igenom bläddrad och nu sitter jag och tittar på unga mödrar, tycker om det programet. Har tänt lite ljus så det ä MYSFAKTOR i mitt rum just nu ;)

Jag fixade mitt hår galet snyggt idag, jag tog ingen bild dock (fråga mig inte varför..)

12.08

Har tagit en liten paus, håller på och storstädar hemma med pappa. Musiken är i full gång och hunden sover. Gud va jag e duktig :) Idag kommer jag nog inte att göra så mycket men senare mot eftermiddagen ska jag in till skrapan och prata lite jobb ;)
Jag hade väl inte så mycket att skriva egentligen så vi hörs väl lite senare ;)

00.27

God natt alla! :)

Now what?

Alla har gått och lagt sig nu, bara jag vaken.
Till och med hunden sover tungt.
Jag är inte ens trött, inte minsta lilla.

.....

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?

Kallt

Usch va det är kallt "/ Jag har krypit ihop under en filt och laddat med ostbågar och cola :) På tv är det the bachelorette, jag har inte följt de, men det är sista avsnittet tydligen då måste man ju se vem av dem som åker ut. Har sett nått avsnitt då och då så lite koll har man jue.
Idag har jag tagit det lugnt, har känt mig seg i hela kroppen "/. Sen på kvällen åkte jag och mamma till stallet, hon väntade på mig medans jag red. Det gick jätte bra :)

Sökte även ett till jobb idag :) wohoo

När jag skulle göra frukost idag, så gjorde jag mackor och ville ha ost :) När jag ska hyvla en skiva så slant jag med hyveln och körde den på handen. Aoutch!!!! Började blöda som fan, det svider fortfarande!!! Men men, det som inte tar livet av en, det härdar (sa en person till mig en gång).

morrn morrn

Idag ställde jag klockan på halv tio för att komma upp lite tidigare än vanligt iallafall. Känner mig seg i kroppen efter allt promenderade igår. Men kul hade vi iallafall :) Det har vi alltid.


Jag på ringvägen, vi lekte oss igenom vägen tillbaka mot centrum ;)


Självklart blev det mjukglass i hamnen och solen sken. :)



Ja mysigt hade vi iallafall :)

Nu ska jag sätta på en film, det är regnit och grått ute "/

:D

Nu har jag hängt tvätt, dammsugit och gjort mig klar. Jag och min kusin ska nämligen ner till nynäs igen jue. Just nu är jag ensam hemma, har kopplat in mobilen i mitt hemmabio och lyssnar på musik på högsta volym ;) Tror nästan att fönstrerna går sönder snart. Jävla dunk ;)

Jag e såå nöjd med mitt mörka hår, måste bara få säga de :D och fint väder e de också :)

God morgon

eller a, jag har varti vaken sen halv nio. Då ringde klockan och jag åkte till stallet för att kolla till hästarna som fortfarande går ute dygnet runt. På söndag tror jag de är dem går in till stallet igen. Allt va iallafall bra med dem alla, vissa är runda om magen. ;) Sen åkte jag hem, då funderade jag på om jag skulle lägga mig och somna om men jag måste vända tillbaka dygnet. Kan ju inte sova bort halva dagarna ;) Idag ska jag och kusin åka ner till nynäs igen för att promenera runt ringvägen. Så bilder kommer det garanterat att bli på bloggen senare ikväll.

Nu ska jag gå ner och kolla om tvättmaskinen e klar ;)

Såå söt

Kom just hem från stallet. En i stallet har köpt en liten valp, så himla söt. Den va tio veckor, vet inte riktigt va det va för ras. Det såg ut som en liten kanin med långa öron som hängde. Jag tog kort på henne med min dator är inte sammarbetsvillig just nu. Så jag får försöka igen med bilderna senare.

Nu är det lipstick jungle som gäller på 3:an :)
Någon annan som tycker att det är bäst?

:P

Idag ringde mamma från jobbet och väckte mig 11 :O hoppsan, jag tror att någon har vänt på dyngnet (A) Då gick jag ut med hunden direkt sen åt jag frukost/lunch :P Sen har jar städat ända tills nu, dammsugit, strykit och rensat min garderob. Såå tråkigt, men men.

De hände en grej....

....tydligen :P
Va ju på fest igår som ni redan vet. Jag har sår på hakan och blåmärken på benen :O haha hmm, vad hände egentligen? :P

så segt

Jag är hur trött som helst. Sov fem timmar inatt, men så går der när man festar ;) Kul va det iallafall. Idag har jag mest tagit det lugnt, åkte till stallet en sväng och red. Nu sitter jag halvdöd känns det som, skulle kunna somna här och nu. Men så blir det inte :) Ska gå en trappa ner sen och umgås med familjen lite innan jag slocknar ;)

:)


Så blev det, jag är jätte nöjd! :D

haderajraj

Sitter nu i sängen, kom hem för ett litet tag sen. Har ätit mackor, godis och druckit cola. Kvällen var hur trevlig som helst :) Festen tog slut vid två tiden dock för "husägaren" somna sittandes i soffan :P Haha så då drog alla därifrån. Rådis va snäll och skjutasde hem mig så jag slapp gå själv i mörkret genom hela vh. :)

Nee nu ska jag fan sova :) God natt, vi hörs om ett par välbehövliga timmar ;)

Mumma

Sitter på mitt rum just nu, ska väl snart börja göra mig iordning. Maten börjar bli klar tror jag, ugnsbakad potatis, kött och sås, kan de bli bättre? ;)
Party hos Ante med alla människor senare! :D

Konstigt väder

"imorse" när jag blev väckt va det ju skitväder, nu e det strålande sol! :S
Jag och mamma åkte till IKEA idag för att köpa lite saker till stallet. När vi kom dit va det så sjukt mycket folk. Aldrig sätt så mycket folk där, inte en enda ledig parkering fanns de. Det tog nästan en kvart att hitta en p-plats. Inne p IKEA va det totalkaos, folk som springer hit och dit. Dem jag mest stör mig på är dem som helt plötsligt bara stannar mitt i gångarna med vagnarna!! :O Vad tänker folk med?! Åh man blir ju så arg och irriterad så till slut går man ju fan in i folk med flit. När vi går omkring där inne plingar min mobil och ett sms från Linda väntar på mig ;) Hon och hennes mamma va på väg dit, tyvärr så hann vi inte ses, när dem gick in så stog vi i kassan :( Men vi smsade ett tag för att överleva IKEAkaoset ;)

Hoppas ni kom ut helskinnade gumman ;)

God morgon

Blev väckt vid halv elva av att mamma släppte in hunden i mitt rum, han flög upp i min säng och såg till att jag vaknade. Tittade ut genom fönstret, regn, kul :( Klädde på mig, fällde upp paraplyet och gick ut med hunden. Nu sitter jag i mitt rum med datan i knät. Idag ska jag umgås med min kära kusin och sen skulle det bli något ikväll också, men har glömt vad :P jaja så kan de gå ;)

hörs sen

:)

Sitter och kollar på catch me if you can. Det är helt sjukt, det är ju en sann berättelse. Himla clever kille det där. ;)

Mums

Nu ska jag gå en trappa ner och äta chips och umgås med familjen.
Hoppas alla har en trevlig kväll!

Hörs sen :)

:P

Nu har jag färgat håret! :D Jag lägger upp bilder imorgon ;)

.....2 år senare

awwww


Min bebis när han va 11 veckor!

:)

Nu har jag precis varit ute med hunden. När jag kom in tog jag på mig myskoftan och sockorna. Nere i köket finns chips, godis och cola :) Kan det bli bättre? Sitter framför tv:n med datan i knät och myser :)

:D

Idag har jag gått i handen med Linda och hennes kompis Klara (tror jag hon hette, jag och namn går inte ihop) :P Vi gick runt och prata och shoppa. Hahah eller jag småshoppa och hon storshoppa xD Men det va trevligt att ses igen, det va ett tag sen sist. Sen åkte jag till ICA Maxi och storshoppade åt mamma. Nu sitter jag i sängen med ett glas cola :)

Natti


God natt alla!

Fler bilder


Vet inte vad hon gör, hon vill bara ha uppmärksamhet. ^^ bitch!


Nice!


Here comes gollum!!!


Emelie


Jag, medans jag gjorde min "pose" kom en joggare och började garva åt mig. Jaja bara man gör någon glad så :)
<3


När vi kom tillbaka till centrum va det nästan en timme kvar till tåget skulle gå. Så vi satte oss i centrum på en bänk och prata massa strunt. Tog tio tåget hem, mina fötter och ben är helt döda!!

Torsdag

Tog 15.40 tåget in till stan idag med emelie, tobbe och sandra idag. Vi skulle möta ante på söder för han skulle pierca ögonbrynet.


Sagt och gjort!

Sen åt jag, emelie och ante på oden :)
 Jag och emelie tog sedan halv åtta tåget ner till nynäs :)






Passade på att träna lite *host*


Måste ju hålla kroppen iform^^


Jag :)


Emelie :)

:(

Den här veckan har sugit, saknar dig så mycket. Vet att det inte finns något jag kan göra åt saken.

Myshelg me Sara

På lördagen hämtade Sara mig hemma efter att hon slutat jobba. Då åkte vi till PH och åt sen middag, riktigt hungriga va vi. Väl hemma öppnade vi en vinflaska och satt och smuttade. Vi började ladda enr en film också, walled in.



Sen stog vi ute på balkongen och tyckte det såg ut som ett hus brann. Men vi va inte helt övertygade så vi väntade ett tag, det luktade inget i luften. Sen säger Sara att hon tyckte hon såg en vattenstråle över huset. Nu blev vi övertygade, huset brann. Vi slängde på oss kläder och tog med oss kameran. Små sprang till huset och till vår stora "besvikelse" så brann det inte. Dem hade satt upp ett stor skynke med partylampor under i olika färger, maaatt! Jaja när vi ändå va ute så bestämde vi oss för att gå en sväng. Så vi började knata igenom nynäs.



När vi kom till centrum blev vi på bushumör, eller a det hade vi varit på hela tiden. Sara pratade om att sno ett stor bord och ett hund hus :O haha här är vi diskreta minnsann ;) Vi fick inte med oss de ;) haha


Sara

När vi kom till centrum hade någon redan gjort en rassia bland alla cyklar.


Då va det inge kul längre, så vi började gå hemmåt. När vi kommer till shell så börjar det regna, kul. När vi kom innaför dörren va båda blöta och det va baar att byta kläder.
Då satte vi på filmen som va klar, då va väl klockan två typ. Vi gosade ner oss i soffan och satte på filmen. Efter typ en kvart kom ett överraskningsmoment och jag hoppar nästan ur soffan. Sara rör sig inte ens, herregud tänker jag, ofta hon inte blev rädd. Då har kvinnan somnat!! Så jag satt där i soffan själv och kollade på filmen som va helt okej och skit äcklig vissa stunder. Klarvaken väcker jag Sara vid fyra tiden, då gick vi och la oss. Dagen därpå vaknade vi inte förrens vid tolv typ. Segt att kliva upp ur sängen kan jag ju säga^^

Myshelg me Sara

I fredags förra veckan åkte jag ju till Sara. Vi skulle göra kycklingsallad till middag. Det blev lite för mycket mat till bara till baar två personer, haha minst sex pers till hade kunnat tagit del av våran goda middag. Sen blev det chips och dipp framför tv:n. Jag tog elva tåget hem från nynäs :)

 

"/

my life sucks whitout you

:)

Drömmar

En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen där den upplevs ha en berättande form. Mental aktivitet förekommer även under djupsömnen (slow-wave sleep), men är då nära nog statisk; det rör sig då mer om situationer än om historier. En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska. Ibland har man kvar ett vagt minne av till exempel en viss känsla man hade under drömmen. Om man väcks under själva drömsekvensen minns man oftast mer om drömmen.

På varenda sida jag har kollat på så står det att drömmarna glöms bort oftast, men jag måste vara ett riktigt undagtag då jag kommer ihåg alla drömma efter varje natt och alla detaljer.

Källa :wikipedia, inte världens mest pålitliga sida kanske

God morgon

Vaknade till och kollade på mobilen vad klockan va, 11.12! :O Herregud. Jag flög upp ur sängen och blev pigg på 2 sekunder. Gick ut med Knoppe också och nu sitter jag och kollar på sjukhuset med lite frukost. Snart ska jag göra mig klar ska eventuellt till nynäs och träffa linda, men om det inte blir så så lär jag hitta på något annat :)
Usch vilken hemsk dröm jag hade, vaknade till lite inatt av jag att jag låg och grät. Sen när jag vakande "imorse" hade jag haft ner kuddar på golvet och lakanet va helt knöligt. Fy vill inte tänka på drömmen, jag kommer liksom ihåg varenda liten detalj. Jag kommer alltid ihåg vad jag drömmer, helt sjukt. Jag kan liksom återberätta allt, vad som sas och vad som gjordes, vad det va för färger på saker och ting.

Bye

Pigg?

Gud va bra, nu när det börjar bli sent så är jag pigg istället^^. Min vanliga tur.....Nu har jag myst framför tv:n ett tag. Med datan, cola, ostbågar och en liten bit havrekaka med vaniljsås och jordgubbar (galet gott!!!!!) Det är väl inte direkt något kanonprogram på tv så jag har laddat ner lite filmer, the uninvited och Kenny begins :P Snacka om raka motsatserna till varandra, nåväl :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, på tv:n är de so you think you can dance, kollar väl lite på de antar jag.

Trött

Kom just hem från stallet. Martin va där och satte på Harry nya skor. En sak mindre att tänka på nu. Idag har jag för det mesta suttit och sökt jobb som en dåre. Känner att ögonen börjar bli tunga och då är klockan bara halv nio, jaja mamma va nyss på konsum och har köpt cola och ostbågar, det piggar alltid upp.
Martin märkte att jag har gått ner i vikt, yes :) Tummen upp till Martin ;)

Njaa.

Har just kollat klart på Bröllopsduellen, och nja den va inte så bra som jag trodde den skulle vara. Det räcker med att se den en gång tror jag. På en skala från 1-10 får den nog bara en 4:a. Ingen direkt succé.

-

Vaknade tio i elva :O Herregud, ut med hunden direkt sen hoppade jag in i duschen när jag kom in. Så skönt efteråt :) Sitter nu med en turban på huvvet och ska sätta på Bröllopsduellen :)
 
Någon som har sett den kanske? Betyg 1-10?

Ska gå ner och göra lite kycklingsallad och sätta mig framför tv:n.

Hörs sen

herregud

Knoppe ligger och sover på golvet. Han drömmer, ålar omkring, fiser och snarkar. Herregud säger jag bara, att han inte vaknar, får säga till honom hela tiden.  Jag kan ju inte sova


Det är ju pinsamt

Sitter och kollar på paradise hotel just nu. Programet är ju pinsamt men ändå sitter man och tittar. Att folk gör bort sig, blir fulla och hamnar i bråk, det är ju sånt man vill se av någon anledning. Det är ju på ett sätt kul att titta på men aldrig i livet att jag skulle ställa upp i något sånt program.  En tjej, Susane, hon är 33, är platinablond med tuttar som syns att de är fejk på lång väg. Hon är äldst av alla men beter sig som en fjortonåring. Hon blir alltid aspackad och gör bort sig, haha det är så himla kul att se folk så, då vet man hur man själv inte ska göra eller bli.  Någonstans finns faktiskt en gräns, sen att gränsen är olika för alla är en annan grej.....

aww

Hittade en ursöt bild på min bebis i min bärbara data som jag inte haft igång på länge, den va helt dammig :P


Han är ju för himla söt.

Kollade just på baksmällan, den va hur bra som helst. Tack Linda för att du övertygade mig ;)

Yes

Yes, jag fick igång internet på bärbara! :D Ligger i sängen nu och pysslar med datorn. Jag ska lägga upp bilder från helgen också som jag spenderade med Sara. Men det får bli lite senare :)

....

Orkar inte skriva något seriöst inlägg, mår inge bra och ska krypa ner i sängen. Men jag lever iallafall, även om det inte känns så just nu.....

har tappat bort mig själv....

Saknar dig </3

Är helt vilse, vet varken ut eller in.....Vet inte vad jag ska säga eller göra.....





Du va min värld.. :'(

Okej?

Kollade just på film som pappa hade hyrt. Jag kan ju säga att jag blev inte så mycket klokare efter 1 timme och 50 minuter. När eftertexten kom rullandes så satt jag som ett stort frågetecken. Kommer inte ens ihåg vad filmen heter. Den började med mord och katastrof, under hela filmen så jagar en kille "bossen", i slutet dör bossen men allt bedrägeri och mördande fortsätter ändå, jaha? vad va då meningen?

...


Nynäshamn station

Tack till mig själv idag för sällskapet, det va mysigt ;)

Mamma pratade om att hyra film ikväll för det är så dåligt väder och bara skit på tv, låter bra :)

Fler bilder


Jag i min ensamhet, men mysigt hade jag :)


En liten bit av ringvägen


Ankisar :)

Hurtbulle!

Imorse blev jag väckt kvart över tio av min söta vovve :) Då gick jag upp och gjorde mig klar direkt och började promenera till tåget. En promenad på en kvart- tjugo minuter. Sen när jag kom ner till nynäs vid halv ett så gick jag till konsum och köpte mig en vecko revyn sen gick jag genom centrum och bort till ringvägen, varmt va det ute! Sen efter en lååång promenad satte jag mig på en sten vid vattnet och mös. En egen liten utfykt, de enda sällskap jag hade va flugor, inte de sällskap man brukar vilja ha men de fick duga ;) Satt där ett tag och bara tog det lugnt, rensade skallen lite, det behövs ibland. Sen tog jag tre tåget hem, när jag komm till stationen gick jag hem, 20 minuters promenad. När jag kom hem bytte jag om och gav mig ut och sprang.

Så idag har jag gått i 2 timmar och sprungit i 20 minuter. Hurtbulle, det är jag de ;)


Här satt jag på en sten och mös :)


Synd att solen inte va framme


Avslappnad blev man och man kunde tänka igenom lite saker


<3 ;)


:)


Lekte lite :)


Den skulle nog bli fin i svart/vitt, eller?

Tisdag

Fy när jag vaknade imorse. Runda fötter säger jag bara. Jag skulle ner till tåget och de ändå skorjag hade va mina pumps, jippie. Balansen var på topp (not). När jag kom hem åkte jag och mamma till stallet och kollade till hästarna .Sen har jag varit ute i trädgården med mamma hela dagen och pysslat i rabatterna. Jag fick i uppgift att döda myror :P haha

Nu sitter jag i lägenheten och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan mysa :)

Måndag

På kvällen hade björns band spelning på ett ställe på hornsgatan. Jag åkte dit tsm med emelie, ante och oliver. Jag hade jätte trevligt, fick kanske lite för mycket dricka i mig ;) Älskling va snäll och hämtade mig i västerhaninge så åkte vi ner och sov tsm i nynäs. Jag kanske inte va världens bästa sällskap :P slocknade i sängen nästa direkt.

2:a augusti

Hela natten har cognac jagat flugor i lägenheten. haha såå söt, men hade nog gärna sovit lite bättre :P Jag och sara gick upp vid åtta och gjorde oss klara. Sen raka vägen till shell och köpte kaffe ;) När vi kom till banan så skulle det kosta 100 kr i inträde/pers. Så vi sa att vi hade sovit där under natten och åkt iväg på morgonen för att handla, då skrek dem "campare" och vi fick åka in gratis! xD Vi höll på att dö av skratt! Idag kom mina föräldrar för att titta på daniel, synd bara att de bara såg heatet då daniel fick svart flagga. Men förutom de loppet så gick det jätte bra för daniel, i sista heatet kom han tvåa :) men tyvärr gick han inte vidare till final men han va nöjd med helgen ändå, jag tyckte iallafall att han va jätte duktig :D Bilen blev såld också....Va väldigt trött på kvällen och somnade i sängen med älskling brevid <3

1:a augusti

Gick upp 7 och åkte till nynäs. I helgen va det håga pokalen och älskling skulle vara med och tävla. Det kom en liten regnskur men den slutade rätt fort. Det gick bra för älskling, han gick vidare till söndagen! :D Han är såå duktig. På kvällen åkte jag hem en sväng, mamma och pappa kom hem så vi åt middag hemma hos mormor. Efter de åkte jag tillbaka till nynäs och umgicks med folket i tältet på enebybanan. Vid tolv tiden ville daniel gå och sova så jag körde hem andersson, emelie och sara. Daniel skulle sova i husvagnen med de andra boysen och sara ville sova med mig i lägenheten. och så blev de ;)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0