R.I.P S-B

Idag på jobbet va det lugnt, inte så mycket att göra, jag slutade två. Då körde pappa in mig till stan för jag skulle möta upp Emelie för en liten shoppingtur. Vi sprang runt i stan och jag kom hem med en hel del saker. Men jag hinner inte lägga upp nått idag, nu ska jag och emelie börja göra oss klara för Antes fest.

Idag när jag klev in i garaget så ser jag att Sven-bertil sätter på en annan spindel, jävla otrogna fan!! Jag ställde målarburken på dem, så gåre när man e otrogen. En liten vink till dig baby ;) nej inte då <3

Jag ska hämta baby på hans jobb halv tre :O Då ska vi ut till muskö och sova där :D MYS!

Angående hon som trodde att hon va en häst, från aftonbladet.

Msn:

Jag: Helt sjukt att hon trodde hon va en häst.
Kusin: Haha ja :O
Jag: Undra om hon bajsa på golvet?:P
Kusin: HAHA assåå :D
Jag: Vad?:P
Kusin: Nää inge^^
Jag: Har du nånsin sett en häst gå på toa?
Kusin: Nää men va fan.
Jag: Precis

Viktigt samtal

Nu på msn:

Jag: Jag skrev till Willbert på bloggen :'(
Kusin: Haha okej
Jag: Hoppas han läser de.
Kusin: Haha awww
Jag: Känner mig så dum nu när jag har börjat träffa Sven-bertil.
Kusin: Va fint skrivet, blir nästan tårögd! Du blev ju änka :(
Jag: Nej? Han är ju inte död, han bara drog.
Kusin: Jamen, han lämnade dig, okej? Du måste gå vidare mickan, du klarar de!
Jag: Tror du?
Kusin: Ja såklart gumman, jag kommer alltid stötta dig genom de här med Willbert och allt.
Jag: Tack <3
Kusin: <3


Så normala e vi. För er som inte hängt me så är Willbert och Sven-bertil två spindlar på mitt jobb.

lessen chey som saknar Willbert

Snälla Willbert, om du läser detta, KOM TILLBAKA TILL GARAGET! :'(

<3

Jag åkte ner till pizzan förut(som vanligt) och mös med F, så underbart. Älskar att vara i hans famn och bara gosa.

rättelse

Jag (sjunger): Mekonomen, gör det billigt enklare.
Pappa: Haha va? Nej dem sjunger "Mekonomen, gör ditt billiv enklare".

Man kan inte veta allt, Capisch?

han har lämnat mig

Imorse va det segt att komma ur sängen. Jag är inte trött i huvvet utan helt seg i kroppen. Kom till jobbet vid åtta tiden och då mötte vi upp Lagborn som skulle vara i huset med oss idag. Han är rörmokare och skulle hjälpa oss med handfat och toaletter. Haha vid tretiden när jag sluta så blev han klar, då skulle han kolla nån ventil i bastun, jag hör hur det bara pyser till och ut kommer han dyngsur xD Han fick sig en riktig dusch!! Pappa va inte klar så jag åkte med Lagborn hem :)


Idag klev jag in i garaget men möttes inte av willbert :( Han hade lämnat en lapp där det stog att han har flyttat. Han ville inte bo i ett vitt garage, så han tog sitt pick och pack och drog. Fy va lessen jag blev, satt och grät på golvet hur länge som helst. Tills jag hitta en ny vän, Sven-bertil :D Han är mycket större och snyggare än Willbert. Men sköter han sig inte så kommer jag att måla på honom också.


Längtar tills imorrn då jag ska sova med baby, och på lördag! :D Jag är en glad tjej<3

VIKTIG INFO

HAHA. Pratade med kusin i telen förut, då sa hon att hon skulle prutta och att jag skulle anteckna de. Sagt och gjort.



Kärt återseende

Vad har dagen bjudit på då?

Det började med en riktigt seg morgon, kände mig helt död i bilen på väg till slöddertälje. Men piggnade till så fort jag börja jobba. När jag klev in i garaget vad mötte mig då? Jo, den där jävla spindeln som jag måla på igår, den lilla jäveln. Men idag såg han gladare ut så han fick sitta på min näsa hela dagen och sa till om jag missade att måla nån fläck. Det visade sig att han är hur trevlig som helst och han heter Willbert. Färgen satt dock kvar på hans ben, men det klär honom tyckte han efter att ha spenderat timmar igår framför spegeln.

xD

När jag va på väg hem ringde F, stackaren fick åka kommunalt till jobbet idag. Vid halv fem åkte jag till pizzan och spenderade 4 timmar där med honom. Följde med ut när han leverera pizzor, fattar inte att han har körkortet kvar (a) haha. 4 mysiga timmar blev det, massa gos. Det tog verkligen emot när jag skulle hem:( Men vi ska sova tsm HELA helgen så jag får vara glad för de :) Kompensera för i lördags ;) hah nä nu ska vi inte gå längre på den fronten, haha ;)

Fredrik, du är så underbart mys och jag är så himla glad att jag har dig baby <3



Målarfärg i mängder

Igår började jag på nya jobbet, som målare :D Jag jobbar åt min papi:) Det är så himla kul alltså, just nu är vi i södertälje och jobbar i ett hus, det ser för jävligt ut invändigt men det ska fixas ;)

Idag målade jag klart garaget invändigt. När jag kommer till ett hörn så sitter det en liten jävla spindel där. Jag frågar snällt om han skulle kunna flytta på sig, men han vägra!!!! Han bara satt och stirra på mig, såå dryg. Så jag målade på honom. Han får skylla sig själv, så gåre! Sen jagade han mig genom hela garaget, han dök upp överallt. Han ville se mig död :(



Ser ni huggtänderna? Dem ville han sätta i mig och ta en jävligt stor tugga!



Mina sexiga målarbyxor, love them :D

Åkte ner till pizzan efter jobbet och pussades lite med F. Sen åkte jag till stallet och red ut i den svarta kvällen. Tur man har en snäll häst alltså.
Prata med F i telefon för ett litet tag sen, undrade vart han hade tagit vägen eftersom att han skulle komma hit efter jobbet, han sluta 22. Då har hans bil pajjat och han fråga om han får ställa den här under natten, javisst. Får se när han ringer hur det blir...Stackars baby va nere :(  :P


Söndag

Vaknade som sagt och mådde rätt bra, va bara trött. Vaknade först halv nio då tog jag en dusch och sen kröp jag ner i sängen igen. Sov till tolv typ då gick jag upp och gjorde korv med bröd, himla gott :D Sen blev det en liten tur till stallet och sen åkte jag ner till pizzan och träffa F.

Givande dag^^

Blogga?

Blogga? Vad e de för nått? ja juste, de där när man ska skriva i bloggen som jag INTE gjort.
Blivit dålig på detta asså......

Okej, vi börjar med Lördag kväll som för övrigt gick åt helvete.
Jag och kusin tog oss ner till nynäs eftersom att vi skulle bowla. Först drog vi hem till Lagborn och satt där ett tag och körde lite ölspel och så. Jag svepte 3 7.0 på 40 min kanske, inte bra. Sen drog jag, kusin, Lagborn och Alex till bowlingen. Jag gjorde en strike, jippie men jag förlora ändå. Där va vi ett tag och hade kul och drack öl. Det sista jag minns är att vi började promenera hem, sen är det helt svart. Spenderade kvällen på Lagborns toalett, INTE OKEJ!! Jag skulle till F när vi kom hem från nynäs men så blev det verkligen inte, min kusin ringde hem till mig och Lagborn fixa taxi som tog mig hem. Jag skämdes som fan på sönadagen när jag vakna men mådde bra eftersom jag blev "tömd" kvällen innan ;)





Victor laddar för fullt


Haha jag och victor. Här ser jag inte så full ut men sanningen är den att jag kommer knappt ihåg bowlingen.

Tack kusin och Victor som tog hand om mig och såg till att jag kom hem <3

DU

BABY <3

Blåbärsdressyr

Idag har jag varit på dressyrtävling på skutan. Fanny och Tove skulle tävla på Daniella. Det va Toves första tävling och hon fick 77% :)



Tove och Daniella


Smile!!


Fanny och Daniella



Fanny och Daniella

Jag shoppade lite också, kläder jag ska ha till ikväll:)


Kofta från Gina 199kr


Lackleggings från Gina 149kr

Chillpill

Ikväll blev det en lugn kväll, låg hemma på soffan och tittade på idol. Fattar inte hur folk röstar asså.....

Sen blev det en tur till svartbäcken där jag hämtade min kusin för jag skulle skjutsa hem henne till ösmo. När jag va påväg hem ringde mobilen, christian. Fast de va inte han som ringde utan hans kompis, han prata på som bara den, jag hörde inget för det va sånt jävla liv :P haha fulla människor ;)

Sen blev det en snabb vistelse på ribby där jag pussa lite på F, nu sitter jag hemma med myskläder på och tittar på tv.

Men imorrn blire lajbans :D

FÖRLÅT :'(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaknade vid tolv tiden idag. Då klev jag upp direkt för att gå ut med hunden och i hallen så möts jag av världens hemskaste grej. Jag är jätte dålig på att plocka undan mina skor som jag alltid parkerar mitt framför dörren.
Dem flesta vet att jag e livrädd för clowner, och då menar jag LIVRÄDD. Jag kan börja gråta om jag ser en clown, dem e hemska.



Så här såg det ut imorse när jag kom ner



"Jag kommer visa mig varje gång dina skor står framme....."

JAG LOVAR ATT PLOCKA UNDAN MINA SKOR MAMMA!!

Till er som pratar innan ni tänker

Ordet skall födas i hjärnan inte i munnen.

Dagens

Torsdag

Imorse ringde min klocka 07.00 för att jag och F skulle åka hem till mig så att min hund slapp vara ensam så länge. Eftersom vi bara sovit i 3 timmar så va han inte den lättaste att få upp. Jag vakna direkt och klädde på mig. Tillslut kom vi iväg, jag fick köra monsterbilen igen såklart. När vi kom hem till mig kröp vi ner i min säng och sov vidare. Vid halv tolv väckte en kissnödig hund mig, så det va bara att bege sig ut i regnet. När jag kom in la jag mig på soffan och lät F sova ut. Vid halv två tiden gick jag upp, då va han vaken, jippie! Då gosa vi lite och sen gick vi ner. Vi mös ända tills han va tvungen att åka till jobbet vid fyra tiden.

När han hade åkt ställde jag mig och gjorde pannkakor som jag sedan åt med min kära familj. Sen blev det en liten tur till stallet, kramades med min harry. När jag kom hem va jag fett seg så jag la mig i sängen mad datan i knät. Sen ringer min mobil, det är Fs kompis som sitter på pizzan som ville ha sällskap medans F jobbar. Jag hade ändå inget annat för mig så jag åkte ner dit och satt där.  Sen drog vi ut och åkte volvo när F sluatde vid nio.

Nu sitter jag och kollar på film, ensam :( Saknar dig redan baby, vill ligga och gosa med dig<3


Haha monsterbilen ;)

Lill-lördag

Jag och kusin tog tåget in till stan, jag skulle lämna min jobbpärm och tröja eftersom jag har sagt upp mig. Sen gick vi omkring i olika affärer och tittade sen tog vi tåget hem. Kom överens om att hon skulle följa med mig hem och äta middag hos mig. När vi kom hem satte jag igång att laga mat, duktig jag är. Det som serverades va pasta, kyckling, beasås, aioli och sallad med fetaost!! Så jävla gott! Båda blev hur mätta som helst. Sen hoppade jag in i duschen för att göra mig snygg då vi hade bestämt att vi skulle gå till ribby till F. Han slutade jobba 22 och jag skulle sova hos honom på muskö. Han frågade om han fick dricka och att jag kunde köra hem, javisst! Snäll som man är. När vi kom dit vid 22 tiden så bjöd han kusin på öl och jag fick cola. Hon fick senare en till öl, haha lättpåverkad tjej säger jag bara ;) Vi kom därifrån vid ett tiden. Då styrde vi mot jordbro för bilen va törstig. Sen åkte vi till ösmo och släppte av kusin där. Vägen till muskö kändes låååång då man hade en fullis i bilen ;) nej då, så himla söt baby!! Vi kom i säng vid fyra tiden typ.


Kusin <3


Så mysigt med alla löv :)

Idag är en annan dag

Jahapp, då va man vaken då. Nu ska jag gå ut med en kissnödig hund sen ska jag hoppa in i duschen eftersom att kusin kommer till mig vid halv två. Då ska vi gå på en promenad, är så himla sugen på cola så det ska jag nog passa på att köpa då :)

See ya later

<3

Halv elva ringde min mobil, det va F som sa att han stog utanför mig. Så jag gick ut och pussades lite, nu kan jag sova gott ;)

me so happy

Bryr du dig om djur?

www.wspa.se

Tisdag

Vad har hänt idag då?

Imorse vaknade jag med världens huvudvärk så jag ringde till Tove "bossen" som sa att jag skulle vara hemma. Då somnade jag om direkt och vaknade igen vid halv elva. Då gick jag ut med min lilla vovve sen kröp jag ner under täcket igen och tittade på tv. Sen pratade jag lite med F på msn, han skulle en sväng till handen och sen skulle han jobba. Jag gjorde mig klar och åkte med honom, eftersom att vi jobbar olika tider på dygnet försöker man ju träffa honom så fort man får chansen ;) Fs kompis micke mötte oss i handen och sen åkte vi till Fs jobb, ribby pizzan :) Satt där ett tag och sen fick jag åka med ut och leverera pizza igen :P haha Tanten som skulle ha pizzan va sjuk och stog och hostade på F och sa att hon hade svininfluensan :O MYSIGT! Sen satt jag på pizzan ett tag innan jag gick hem. När jag skulle gå blev det massa gos <3 Vänta lite nu.....jag har pussat F efter "svininfluensatanten", usch nu kommer jag dö.!!! Inte då :D


F<3

Dagens

Jag då?

Herre gud, snack om att man har mycket att göra nu. Dålig uppdatering blire asså, tydligen hade jag inget liv förut när jag hann uppdatera MÅNGA gånger om dagen. Nu står jag ute och jobbar och sliter, härligt. Imorgon ska jag jobba vid tekniska högskolan hoppas att det är mycket folk där så att jag får iväg minst två lappar :)

Idag efter jobbet smet jag in på pizzan igen och gosade lite med F :) Han och några till skulle ner till jordbro efter han slutat och leka lite med bilarna så då skulle han hämta mig så skulle jag följa me. Han slutade 20.00 när klockan va 20.45 får jag ett sms där han skriver att han glömt mig, det är inte första gången ;) Så jag tar min lilla bil och åker ner till dem. Står där och myser ett tag, kollar när dem leker lite sen åkte vi till OKQ8, där blev det ännu mer gos :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, ensam :(


*snark*

Nu ska jag sova, är hur trött som helst.

GOD NATT :)

Dagens Lindström euuww!!

HELL NO!

Fy satan va jag e trött asså. Ögonen blir bara tyngre och tyngre....Idag har jag jobbat i stort sett hela dagen, träffat massa skumma människor. När jag gick utanför Åhléns idag så kom det fram en turk som friade till mig. HAHA jag sa nej "/ stackars honom, han blev helt förkrossad. Det är inte lätt när man heter Mickan ;) Sen åkte jag hem och gick till pizzan och mötte F. Satt där en liten stund, sen fick jag följa me och leka pizzabud :P Vi åkte "värsting" bilen till Berga, och jag lämnade pizzorna till militärerna, grr :P haha Sen körde han hem mig :)

Nu ska jag gå ner och äta tårta :D

:)

Nu sitter jag framför tvn och brevid mig ligger min hund som snarkar för kung och fosterland.

Foki vann årets blogg, :) det tycker jag e kul för hon har verkligen en annorlunda blogg. Hon hänger inte ut folk i sin blogg heller, hon bara är den hon är. Fast jag röstade faktiskt på Egoina, hennes blogg är lite mer min smak.

Idag har dagen faktiskt varit hur bra som helst, inga motgångar alls, ÄNTLIGEN!!! :D


YOU <3

myspys

Idag kom kusin hem till mig och vi åt lunch tsm, tacos. Jag blev hur mätt som helst och som vanligt blev det massa strunt prat och massa skratt. Sen körde jag hem henne och åkte till stallet, jag klädde på mig för lite kläder och frös men Harry va duktig så jag va glad endå :) Nu ligger jag i sängen och har börjat sega till. Funderar på att ta en VARMdusch och ta på mig myskläder, tända lite ljus och äta godis :D Ja så får det nog bli, önskar du va här.

Nu kommer jag inte frysa

Jag kom hem från handen för ett litet tag sen. Jag och mamma åkte dit för jag skulle få en ny jacka av henne. Jag är supernöjd, den är så fin.

Om typ 20 min ska jag åka och hämta mig kusin, hon ska komma hit så ska vi äta lunch och så blir det nog en massa skitsnack som vanligt :)




You

Dagens Lindström

The new word

Nu sitter jag proppmätt i soffan och tittar på film med lillebror. När jag kom hem från jobbet så ställde jag mig och gjorde tacos, mums! Sen blev det chill framför tvn. Nu har jag även proppat i mig massa chips, vart ska detta sluta? Jag och lillebror tittar just nu på The fast and the furious: Tokyo drift, man får ju ståtrosa av att se alla bilar. Haha det är mitt nya ord, ståtrosa xD På reklamen för "ensam mamma söker" är det en av mammorna som säger så, tycker det låter så himla kul.

Texten

Såg att texten på bilden inte riktigt snyns, sablar.

Men det står " Varför i herrans namn ska dem lägga pengar på bröstimplantat å intimplastik. Dem kan väl ha släckt. Det har Åke och jag! "

Dagens



HAHAHA, jag menar de!! xD

Trött chey

Gud va trött jag är, helt slut. Såg hemska filmer på jobbet idag, fy. Dem bilderna kommer aldrig att lämna mitt huvve. Så det är nog lika bra att jag inte beskriver vad som visades. Idag när jag började så började det tre till, en av dom är babe :D Ska jobba med honom söndag, måndag, tisdag och onsdag. Haha tänk om han av nån anledning skulle läsa min blogg, pinsamt.

Morsning

Vilken underbar dag, om man tar bort regnet som vräker ner!! :) Nu sitter jag klar, ska ju till jobbet idag, det känns konstigt att säga jobbet och inte skolan längre. Jaja, jag hoppas det slutar regna snart!!


See ya

Sov gott sömntutor

Nu är det dags för ett möte med kudden. Imorgon ska man ju jobba ;)

Hoppas alla har haft en bra dag, det har jag iallafall :D

Vuxenpoäng

Jahapp, då har man tagit ytterligare ett steg in i vuxenvärlden, jag fick nämligen jobbet! :D Jag är så himla glad :) Imorgon blir det utbildning sen är det bara att jobba på. Jag jobbar numer åt ett företag som heter Fundraisingcenter och dem samarbetar med olika organisationer, just nu jobbar dem med WSPA, en organisation som jobbar för djurens välfärd runt om i världen :) Tummen upp till de!

Han gör min dag


Min lilla älskling, alltid vid min sida <3

Dagens Lindström

Andas...

Fy sjutton va nervös jag är alltså :P

God morgon god morgon hör fåglar sjunga, god morgon god morgon i kör

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och ostmacka med handduk på huvvet, dessa härliga mornar. Mahaa, eller inte, hatar mornar. Jag gick upp nio idag för en gångs sjull, istället för elva. Idag ska jag nämligen på jobbintervju, spännande!! Hoppas att allt går bra och att dem vill anställa lilla mig :) Nu ska jag gå och sminka mig, see ya!! ;)

Googlade mitt eget namn


Lillebror, pappa, gammel farfar, JAG och farfar.
Väldigt länge sen alltså. Min gammel farfar, farfar och pappa har alla tre spelat fotboll i AIK. Därför gjorde vi reklam för olika AIK prylar. Cool chey jag är ;) maha

Natti

Nu ska jag sova, God Natt :D

Sära på benen

Jahapp då va ostbågarna slut för länge sen :( Saknar dem redan :P

Jag har kommit på en grej som jag ska kunna inom en månad, gå ner i spagat! xD Jag har alltid kunnat de då man e gammal gymnast, men de senaste året har jag tappat de så nu ska jag mjuka upp kroppen och kunna gå ner i spagat. På tv just nu e det CSI, yeey.

Jag har tråkigt...

Go for it

Fy fan va kallt de har varit idag. Alla säger att det har snöat idag, men såklart missar man de när man sover bort halva dagarna (A). Jaja jag tycker inte om snö iallafall man blir bara blöt och kall, usch!

Jga kom hem från stallet för ett litet tag sen, va ute och red i mörkret. Tur att man har världens snällaste häst :) Nu sitter jag och tittar på Bonde söker fru och sen blir det Grey´s Anatomy <3 :D

Imorgon ska jag på jobbintervju, börjar bli nervös nu när jag tänker på de :P Men det är bara att ge järnet imorgon!

Oh yes

Igår när vi låg och kolla på tv så kollade vi lite på "hajmannen" på Animal Planet, då sa han att han ville få en haj "katatonisk", ingen av oss visste va de betydde. Nu har jag kollat upp de och det betyder i princip att man hamnar i ett tillstånd där man blir orörlig. Så han ville alltså få hajen att vara helt blixtstilla. Men det funkade inte, dem ville bara ÄTA honom, mohahah.

Idag blir det cola och ostbågar framför Grey´s Anatomy <3<3<3<3<3<3<3

Dagens

Gosigos

Idag har jag inte ängnat en tanke åt bloggen alls, vilket har varit skönt. Bara tagit det super lugnt hela dagen, gjorde varmchoklad förut och bara mös.

Vid sex tiden fick jag besök, vi kollade på tv eftersom att min dvd fortfarande inte vill funka, den läser inte ens av reningsskivan. Så det blev simpson i 1½ timme!! :O Helt sjukt, så kul e det faktiskt inte. Sen kollade vi på Desperate Housewives men då va det minsann bara klagomål ;) yaya...

Sen fick jag en söt liten puss på kinden (A)

Chill all day long

Idag har det varit en chilldag. Imorse fick jag en tid för jobbintervju, jippie! På torsdag gäller de, då ska jag ge allt.
Kusin kom hit vid halv fyra tiden då gick vi upp till konsum och köpte Ben&Jerry´s :D Sen satt vi på mitt rum och gottade oss för fullt och snackade massa strunt. Sen gick jag ner och lagade mat och hon stannade på middag :) Nu sitter jag och målar naglarna, det blir fransk manikyr med lite blommotiv, fin fint!


Dagens

Bilder från utgången






















Dagens

Helt mör i kroppen

Jag är helt död i kroppen!! Ute och dansade hela natten sen hade jag hoppträning idag. Det gick hur bra som helst, är super nöjd. Som vanligt va Harry hur pigg som helst och jag kommer få träningsvärk i hela kroppen. Sen körde jag Fanny till tåget och nu ligger jag i sängen helt utslagen.

auotch

Åh herregud va mina fötter värker, galet! Har dansat hela kvällen/natten i HÖGA klackar. Vill man vara fin får man lida pin, brukar man ju säga.

Det togs bilder men dem kommer jag inte att lägga upp förns imorrn ;) haha eller a, senare idag :P

God natt!!

Brum brum

Jaha då har man åkt fram och tillbaka på nya motorvägen denna förmiddag. Nej, det va inte vad jag hade planerat för dagen. Jag skulle ner till nynäs och kolla på folkrace men det sket sig ju!!

ojoj

Jag kom just hem från Ante. Jävla drag det va idag då, vi började kvällen med "jag har aldrig" :P  Då blevj ag full eftersom jag fick dricka på nästan varje kort, haha. Ehhh.... jag tror att det är dags för en viss person (jag) att sova nu.

God natt

Nice

Jag glömde att ta kort, förlåt. Men det blev jätte fint :) Är nöjd.


www.clipp-er.se

Klipp klipp

Idag vaknade jag kolockan tolv, inte så konstigt kanske med tanke på att jag gick och la mig två :P haha Då gick jag direkt ut med Knoppe på en lång promenad, himla mysigt i höstsolen. Snart ska jag iväg till tåget och åka in till stan. Jag ska sitta hårmodell åt min kompis på Clipp-er på vasagatan 19. Kommer att vara där runt halv fem tiden, sen får vi se hur lång tid allt tar. Hoppas att jag blir fin, dem ska testa nån ny klippmetod på mig, haha. Kommer att ta med mig kameran och ta lite bilder. Mitt hår behöver verkligen klippas, så litet så slitet.

See ya!!

My life sucks whitout you

Dagens

OMG

Herregud, inatt har jag sovit 11 timmar! :O Jag va skitpigg när jag vakna så jag tog ut hunden på en låång promenad och jag tror att jag ska ut och springa sen :)

Onsdags kväll

Vid kvart i fem tog jag bilen till stallet för att Martin skulle komma och sko klart Harry. Han skodde ju framfötterna på Harry förra veckan när han skar sig i fingret och jag fick köra honom till akuten. Han fick sy 7 stygn :O 7 stygn i fingret?! haha galet....
Men idag gick det bra, ingen skar sig idag inte. :)
Sen åkte jag till konsum och köpte cola och ostbågar, MUMS! :D Idag va det första avsnittet på "bonde söker fru". Det måsta man bara se, ibland är det så roliga människor med, typ alla killbönder är superblyga, why? Det va en kille som såg ut att vara bror till Alexander Bard, haha xD

Efter det blev det kanalbyte till femman, Grey´s Anatomy :D Det är bara så bäst!

Alltid när nyheterna är på så sitter jag och pappa alltid och kommenterar folk, hur förjävliga folk ser ut och en massa annat. Ingen av oss kan vara tyst, vi måste påpeka saker hela tiden, stackars mamma ;) Men hon somnar alltid i fåtöljen så hon lider nog inte så mycket av vårat prat ;)

Dagens

Förberedelser

Inatt drömde jag att jag och min kusin åkte utomlands. Vet inte vart men det va soligt och varmt iallafall. Vårat hotell låg precis vid stranden, hur fint som helst. Helt plötsligt ser vi att vågorna börjar gå längre och längre upp på land och sen är det vatten i vårat rum. Vi får panik och springer ut i korridoren, det är vatten där med. Helt plötsligt börjar huset att skaka.
Från ingenstans dyker min mamma upp och säger att hon ska chipmärka mig :S haha jaha? Så vi går till nån doktor som ska sätta in ett chip i min arm. Men hon sätter in de fel och det gör så jävla ont i armen. Chipet sticker halvt ut också. Då kommer en annan läkare som ska fixa till detta. Först tar hon ett blodprov i den andra armen och sen börjar hon att dra i chipet, fy fan va ont de gjorde. Sen satte hon in ett nytt, rätt. Då säger min mamma
"Så, nu kommer jag att hitta dig när tsunamin är över" och rätt som de va kommer världens våg och spolar iväg oss.


Skit läskigt, eftersom att jag och kusin har pratat om att åka utomlands och hotellet jag tittat på ligger precis vid vattnet. Ett tecken kanske?

Helt onödigt

Såg nyss i spegeln att mitt hår e smutsigt, kanske tvätta det imorgon?

Hon bjöd på den

Mamma ligger i min säng med hunden:

Mamma: haha, han slickar i mitt öra
Jag: Okej
Mamma: Han försöker titta ut genom fönstret genom mitt öra.
Jag: Det blir ju inte så svårt, hahaha
Mamma: Jätte kul^^

If there´s time...^^

Helt sanslöst, idag har jag inte fått något gjort alls. Jo jag har plockat lite på mitt rum men inget annat. Ute är det grått och trist, fyy. Hunden ligger och snarkar i min nacke, munterjök. Måste fan ställa mig och stryka, på med musiken bara så går det nog, kanske.....

Dagens

Wake up

Skit trött!
Min mobil ringde kvart i elva, det va min kusin som undra om hon fick komma hem till mig ett litet tag. Hon hade varit hos tandläkaren och började inte skolan förens ett. Snäll som jag e så fick hon komma hit. När hon kom gick vi ute med min lille vovve. Nu sitter vi på mitt rum, hon sitter i sängen och jag sitter på fotpallen och gäspar.....

up and down

Jag är så trött på allt skit just nu, trött på att dagarna går upp och ner. Varför kan man inte få stanna på toppen ett tag?

Jag är så trött på känslor, hur många grodor ska man behöva kyssa innan prinsen kommer?

Jag är trött på att folk leker med mina känslor.....

Jag har tråkigt

Jag har tråkigt, jag har tråkigt, jag har tråkigt........

Clean

Städa städa varje fre.. eller jag mena måndag, vem fan har tid att städa på fredagar? Förutom Pippi dårå :P

Ante


Birthdayboy

Oh yes it does

Satans jävla mandarin som kom i mitt öga. Det svider..... :(

Så äckligt xD

Haha ju juste,

Vet ni vad "snigla" e?


 Jag lärde mig de i lördags xD

Grattis^^

Slisk på statoil

Jag vet, uselt skrivet av mig idag, dvs inget alls. Har inte suttit vid datorn nånting under dagen. Satt en liten stund vid elva då jag vaknade till liv. Va så himla trött imorse, vet inte varför.
Vid ett tiden va jag i stallet och red ut, precis när jag hoppar upp i sadeln öppnar sig himlen och det vräker ner, jaja bara att se glad ut och ut och rida. När jag kom tillbaka till stallet slutade de regna, vilken tajming man har då. När jag hade satt på Harry regntäcket så släppte jag ut honom i en ny hage, eftersom han blir uppäten i den har har gått i förut. Ihopsläppet gick hur bra som helt, tur. Sen gasade jag hem och gjorde mig klar. Jag, kusin och ante skulle nämligen till IKEA, again. För några saker va trasiga från föra gången vi va där. Som vanligt så plockade vi saker till ante som han fick köpa.
Alla tre va trötta när vi åkte hem, alla satt typ knäpptysta, till skillnad från när vi åkte dit. Svängde in på statoil i handen för att tanka. Ni vet den där känlsan man får ibland, att nån stirrar på en. Den fick jag när jag tanka så jag vände mig om och då står nån random kille och stirrar på mig, samtidigt som han tankar sin bil. En volvo va de, ett stort plus då jag e volvokåt. Han såg tyvärr inte lika bra ut som bilen, sorry. Sen när jag stog i kön inne på statoil så har han betalat och ska gå ut, då vänder han sig om och stirrar på mig igen och ger ifårn sig ett sånt där sliskigt smile...fyy.

Hemma hos ante blev det middag lagad av mig :) Så duktig jag e alltså.

 

Hemma hos Ante i lördags hittade jag skyddsglasögon och hörselskydd, självklart måste jag vara speciell och ha dem på mig.


Jag, innan jag begav mig till Ante

Nykter? Boring

Kom just hem från Ante. Han fyllde 23 idag..ehh igår blir det ju faktiskt, aja Grattis igen iallafall :) Jag va nykter ikväll för jag hade bilen, skit tråååkigt! Alla satt och spela "jag har aldrig", hade jag varit med och druckit hade jag fan fått dricka på varenda jävla kort (A) Sen drog typ hur många som helst och vi blev bara sex pers kvar. Sen drog min kusin hem för att mysa med björnis ;) Jag, tobbe, sandra, ante och frida drog igång massa gamla godingar på datorn och satt och sjöng med, dansa gjorde vi också. Skratta så jag fick ont i magen!! Himla skönt litet gäng vi e, haha.

Men på fredag smäller det igen, fest hos Ante. Då ska jag minsann INTE vara nykter. Då ska det shotas Minttu!!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, e pigg som vanligt eftersom jag har lyckats vända på dygnet "/

Hur tänkte dem nu?

Skärpning Mickan

Konversation på msn:

Jag: Jag gjorde just en upptäckt!
Micke: Vilken då?
Jag: Att man inte ska ha tygskor ute när det regnar.
Micke: De är väl mest common sense?
Jag: Kanske, men jag tänkte inte så långt.
Micke: hmm, hur du tänka?
Jag: Uppenbarligen inte alls.
Micke: Okej, ....illa.

dripp dropp

Kom just hem från stallet. Mysig tur ute i skogen blev det, härligt.

Jag hade planerat ått åka och kolla på rallycross men det känns inte så frestande nu när det regnar och blåser. Jag hatar regn, men när men e inne gör det inget, dåe  de mysigt. Men när man VILL vara ute är det jobbigt.
Känner att detta inlägg va helt onödigt :P Nu ska jag smälla i mig TACOS! Bli tjock och fet.

Ja, där har vi en riktigt katastrof

Shitmonkeys

För att citera Felix Herngren, " Hej era skitapor".

Det va väl mitt sätt att säga god morgon :P
Fy va jobbigt det är och vakna i sin sjukt varma och gosiga säng och för att sen lyfta täcket och känna den galna kylan i rummet. Då försöker man ligga och dra sig hur länge som helst, tills mamma kommer...haha:P Då plockar man fram godispåsen så blir allt bra igen.

..

Konversation på msn:

Micke: Vad har du som andra tjejer inte har? PENIS?!?!?
Jag: Japp en stor jävel

Seriösa samtal ^^ haha

Åt helvete

Jag hatar Lidl reklamerna på tv, så jävla värdelösa. Jag kan ju fan komma på bättre reklamer, så sitter de nå jävlar och får betalt för denna skit.....

Shit asså

Konversation på msn:
 
Jag: Vad gör du då? Säg fan inte att du tittar på lost.
Micke: Tänker och spelar.
Jag: oj tänker du? Ta fram brandsläckaren! Utrym huset!

(A) förlåt.... man vet aldrig vad som hamnar på bloggen ;)

Hej jag har istappar i näsan

Satan va kallt det ska vara ute nu då. Va ute med hunden vid nio tiden och snoret frös ju fan till is, haha härligt det lät. ;) nåväl. Ni får helt enkelt stå ut med sånna kommentarer. När jag kom in tog jag en varm och skön dusch, önskade att den kunde vara förevigt.
Mamma och pappa är iväg på födelsedagsfest så jag och lillebror är ensamma hemma. Det resulterade i cola och chips framför tvn. Vi tittar på den senaste mumien filmen på canal plus, det är hur mycket kines skit som helst, hatar sånt men min lillebror älskar de, vad gör man inte för dem man älskar.


Är det bara jag som hört folk säga att det är "pissigt kallt ute". Fattar de inte riktigt, kiss är ju varmt.....

Danska= spya

Danska språket låter som att dem spyr i varenda mening. Det är något jag har tänkt på nu ett tag, haha.
Det kan omöjligt bara vara jag som tänker i dem banorna.

Något att fundera över minnsann.

hahah Lindström

...är mina nya idol.

MOHAHAHA

Don´t cry


Skit tråkig, jag vet. Men det va en röst i mitt huvve som sa "lägg in bilden, lägg in bilen, LÄGG IN BILDEN ANNARS BLIR DE INGE CHIPS IKVÄLL"

Mig själv upp i dagen


Here I am, this is me

Toker, helt klart

Jag och en kompis på msn:

Jag: Vem av de sju dvärgarna skulle jag vara?
Kompisen: Du skulle helt klart vara Toker
Jag: Varför? Han e ju knäpp och kan inte prata?
Kompisen: Ja? Precis som dig.
Jag: Jag kan ju visst prata.
Kompisen: Kan du? Alltid när jag e med dig så ser jag bara dina
läppar röra sig, eller så har jag bara lärt mig stänga av när du
börjar med ditt struntprat om allt och inget.

Haha vad säger man, touché

Yeey

De senaste två dagarna har varit lite jobbiga därav den sugiga uppdateringen, förlåt. Denna väntan är galet svår, saknar dig. 

Jag ska bättra mig ;)

Idag sov jag bort halva dagen, sen kom Jonte hem till mig och vi bara tog det lugnt och kolla på tv. Sen blev vi hungriga och åkte till Vega baren, mums, mätt i magen som en tok. Hoppade sedan in i bilen och åkte till berga en sväng och hälsade på Kenneth, det va trevlans. Efter berga åkte vi till konsum och köpte godis och laddade inför Idol, Jonte hade inte tittat på de alls nån gång den här säsongen så jag tvinga honom att titta. När de va slut drog vi ut och åkte volvo, turades om att köra hahaha. Sen åkte vi förbi och sa hej till Micke en liten sväng och sen bar det av hemmåt.

Nu sitter jag och tittar på Seinfeld, lite småkul sådär.

En bekant till mig är frisör och börjar på en ny salong imorgon, han behöver kunder. Han är jätte duktig på de han gör och om jag lyckas värva 2 personer får jag gratis klippning eller färgning. Desamma gäller om någon av er hittar två personer som behöver klippa sig, då får du också gratis klippning eller färgning. Så kom igen nu och ragga lite kunder åt min vän.
Det är en jätte fin salong som ligger på Vasagatan 19, www.clipp-er.se titta själva, där står priser, det finns bilder på salongen mm.
 
Om ni är intresserade så mejla mig på [email protected]

De går bra nu (nej)

Natten till Onsdag va hemsk.
Hela onsdagen sög pung.
Min häst skulle få nya skor, va händer, jo hovslagaren slinter och skär sig i fingret. Åkte med honom till Handens närakut. Stackars Martin.

Tiden har stått så stilla den bara går, har världens klump i magen :(
När jag såg dig stannade mitt hjärta.

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0