Du och jag, genom HELA livet

Satt nyss och klickade mig runt på youtube och hittade en video som en tjej gjort till sin kusin som gått bort. Med massa bilder och sorglig musik. Tårarna sprutar fortfarande på mig. Jag skulle aldrig klara av att höra orden "hon e borta".  Om jag skulle förlora min kusin vet jag inte vad jag skulle ta mig till, skulle aldrig klara de. Hon har funnits vid min sida hela mitt liv, verkligen hela mitt liv. Jag skulle gå genom eld för henne. Under våra 19 år tillsammans har vi aldrig bråkat, vi har alltid kul tillsammans. Hon är verkligen bland de viktigaste i mitt liv, fy fan rent ut sagt för ett liv utan henne.

Emelie Lindroth, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Please

Juste, nu ikväll har jag sökt fyra jobb till. Så nu väntar jag på besked från åtta jobb. Hoppas att man får nått av dem, det behövs! Vill köpa egen bil!

22.17

Idag åkte jag och kusin in till stan, hon skulle på möte hos S:t eriks ögonsjukhus. Jag följde med som sällskap och efter de skulle vi luncha i stan. Min kusin skelar och det har hon gjort hela livet. Hon tycker att det är jobbigt så vi åkte dit för att se om dem kunde göra något åt saken. Efter lite tester så sa doktorn att det inte går att operera för hennes "fel" sitter i nerverna och inte muskeln. Hade de varit muskeln hade de kunnat fixa de, inte helt men så det blev lite bättre. Min kusin blev dyster och fick en kram. Hon e perfekt som hon e ;) Jag skelar lite också, inte mycket men det syns på kort. We do it tillsammans ;) Sen åkte vi till kungshallen och åt på tacobar, mums, jag blev hur mätt som helst. Mätta och belåtna började vi traska mot Gina, precis utanför kommer det fram någon från nån organisation:

Killen: Hej skulle du kunna tänka dig att donera pengar?
Jag: Jag har tyvärr inga pengar, behöver alla pengar jag kan få själv.

Låter typ skit illa men så ere, han blev inte sur som tur va utan gav mitt ett litet leende. Jag sa det ju lixom inte på ett otrevligt sätt överhuvudtaget, utan med ett sött smile på läpparna.

Kusin köpte ett linne på Gina och jag köpte en ögonskugga på H&M.

Som vanligt på måndagar så kom Björn hit och gav min lillebror gitarrlektioner. Medans dem höll på med det så tog jag och kusin ut alla högklackade skor jag har för hon vill lära sig gå i dem. Vi hade en "catwalk" utanför mitt hus. Haha det måste sätt kul ut, en hel hög med skor på marken och två tjejer som går omkring och leker modeller, haha. Nej men hon va duktig och det såg bra ut ;)

Söndag

Vaknade imorse brevid baby! Men jag sov inte så bra för han snarkade så att taket lyfte. Så fort jag slog upp ögonen så klappade han mig på kinden och gav mig en puss i pannan, aww <3 Vi låg kvar i sängen hela dagen och bara mös och tittade på film. Mest för att han mådde så sjukt dåligt, haha han får skylla sig själv ;) och jag va så trött så jag orkade ingenting. Han är världens goaste :)

Vid fem tiden så körde han hem mig, wihoo motorvägen är nu öppnad från ösmo, hur skönt som helst. När jag kom innanför dörren så åt jag direkt, va hur hungrig som helst. Sen åkte jag till stallet för de va min städdag. Jonte kom förbi och höll mig sällskap och sen följde han med när jag gick ut med hunden.

Nu är jag typ så trött att jag inte kommer kunna somna, haha och då e man trött ;) eller nått jag vet inte :P
Ska krypa ner i sängen snart, utan baby :(

Lördag

Det va inte kul att vakna denna morgon, fy fan, mådde så sjukt dåligt. Vid tre tiden åkte jag och mamma till stallet, det va avslappnande att rida omkring i solen. Fick lite publik av några småtjejer som tyckte att Harry va så söt :P Jag kunde inte äta på hela dagen för att jag mådde så dåligt men vid halv sju fick jag i mig lite sallad, haha alltid nått. Klockan sju kom F och hämtade mig, vi skulle hem till honom på muskö för att gå på bartömning på sjökrogen. Han och jag satt hemma hos honom och drack och mös. Han hade köpt Minttu som vi skulle shotta men jag mådde fortfarande inte helt okej, så jag tog bara fyra shottar och han tog minst dubbel så många. Sen gick vi igenom skogen i mörkret, såg ingenting. När vi va där träffade vi några av hans komisar som vi umgicks med ända till stängning. När vi skulle gå hem va F hur full som helst, jag står och pratar med honom och hans kompis när F plötsligt springer iväg när bussen kommer, haha jag örnade efter honom för att inte bli lämnad mitt i skogen:P Vi fick åka med gratis två stationer, sen va det bara att börja gå igenom den bäcksvarta skogen, men en full fan :P Jag höll i hans skärp hela tiden och fick dra honom i rätt riktning. Jag släppte en gång men då rasa han ner i diket, haha lilla hjärtat. Promenaden tog ett tag kan jag meddela, och nästan hemma så drar han ner mig i diket också, matt och blöt tjej :P När vi äntligen kom hem så kröp vi ner i sängen och tittade på film :)

Fredag kväll= party hos Tobbe

Vid nio tiden skjutsade mamma mig hem till Tobbe som skulle ha födelsedagsfest. När jag kom dit va de flesta redan där och de va bara att korka upp så att säga. Det blev frågesport med assvåra frågor! Sen när alla fått i sig dricka blev det hela havet stormar, jag missade stolen och satte mig rakt på golvet med en jävla duns, haha. Vi dansade som fan och hade hur kul som helst. Vid tolv tiden gick jag, emelie och sandra till vh station för Sandra skulle möta sin bror och åka hem. Jag och emelie följde med som sällskap, då kunde jag passa på att pussa på F på vägen ;) Jag hade mina nya skor, höga stövletter, lägger upp bild imorgon. Vi gick i en liten dunge innan stationen och jag ramlade inte alls där, nej nej (a) mitt knä fick stryk ;) Efter att jag pussat på F en stund så traskade jag och emelie tillbaka till festen. F ringde vid tre tiden och sa att han slutat jobba, men att han just nu va i farsta och hade släppt av någon. Han skulle komma och hämta mig och köra hem mig :) Haha full tjej han fick i bilen, galet. Vi satt kvar i bilen ett tag utanför mitt hus och prata och mös, när jag väl kom i säng va klockan halv fem! :O Jag slockna innan jag träffade kudden ;)

Lördag

Just nu sitter jag på muskö, hemma hos F. Jag skriver och uppdaterar om helgen imjorgon när jag kommer hem :)

Hoppas att ni alla har haft en bra helg,

Puss

.....

Jag e pigg och utvilad efter igår (verkligen inte sant)

Sliten

Shit asså, kom just innanför dörren. Dags att sova kanske, det blir ju ingen lugn dag imorgon. Eller jo lite, innan jag och babe ska gå ut. Har pussat på honom massor ikväll, skriver mer om fredagskvällen när jag vaknar omm ett par timmar.

Sliten tjej....................

Makeover?

Vid halv sju tiden åkte jag och hämtade kusin vid Din mat för att vi skulle åka till handen och lämna in typ lottsedlar. För varje 500 lapp man handlar för i handen centrum får men en lottsedel till en makeover. Mamma köpte glasögon för 8000 kr så hon fick 16 st lotter. Jag och kusin delade på dem, så vi får väl se om någon av oss får sig en makeover. Sista dagen för att lämna in dem va idag och det låg många lappar i boxen, spännande. Sen åkte jag till stallet och min häst va hur skitig som helst, så det va bara att börja borsta.

Nu sitter jag och tittar på IDOL, ovanligt ^^

....

Jag tar tillbaka de jag skrev förut, det kunde visst gå utför.........

13.05

Pigg och glad :D haha det är så jag känner mig just nu :P Även fast vädret är grått och trist så ska inget få förstöra den här dagen.
Försöker få tag på Ante med det tutar ju upptaget hela tiden!! Men jag är glad för de, haha ;)

Idag kommer det att bli en chilldag, ta det lugnt och senare ska jag åka till stallet och bege mig ut och rida :)

Imorgon blir det party party hos Tobbe :) Han fyllde nämligen 19 i måndags :)
Finaste Johanna fyller år imorgon, världens bästa Johanna <3

Ikea och glid i vh ;)

Idag har jag mest gått och pysslat här hemma typ städat, diskat och tvättat, duktig tjej är man :) Sen lagade jag även middag till alla, till lillebror blev det spagetti och köttbullar och till resten av familjen blev pasta med bacon och franska örtersås, mmmmm så gott! När jag hade blivit mätt i magen så gjorde jag mig klar för jag skulle hämta kusin och Ante vid Din mat, vi skulle till Ikea och hööks. På Hööks köpte jag ett nytt regntäcke till harry, så fint :) Inne på Ikea blev det storshopping för ante, eller jag och kusin pekade ut vad han skulle köpa ;) Han hade fotbollsmatch i vh vid halv nio tiden, dem skulle typ mötas 20.00 men då va vi kvar på Ikea :P Jag tror att vi åkte från Ikea 20.10, gasen i botten, det är de annars också med mig bakom ratten ;) Han kom till matchen 20.28, perfect! När vi hade släppt av honom drog jag och kusin ut och "gled" runt i vh. Vevade ner rutorna, hade hög musik och gjorde en massa coola dancemoves ;) Hahah vet inte hur fula vi såg ut men vi gjorde säkert någon glad ;)

Kollade på Mamma mia som gick på canal plus, man blir alltid glad när man tittar på den, iallafall jag :)

come back

Nu har det gått ca en halvtimme sen F åkte, känns tomt :( Han är så himla söt, han tog med sin dvd eftersom att vi skulle kolla på film men min dvd har pajjat. När vi hade kollat klart på filmen så sa han att jag kunde få ha kvar den hemma hos mig ifall jag ville titta på film nån dag :) Vi har bara legat och myst framför tvn hela kvällen, helt underbart.
Med honom så e jag inte blyg som jag annars är med nya människor, vet inte hur jag ska förklara men det känns bara så jävla bra. Han får mig glad hur lätt som helst, hans smilegropar e bara för söta ;) Nu ska jag krypa ner i sängen och krama kuddarna som luktar F.

Ni får sova så gott allihopa :)

yeey

Såg på tv nu att nästa onsdag så börjar världens bästa program, Grey´s Anatomy!!! :D Kan knappt vänta!

14.45

Satt på msn igår kväll och pratade med F, efter ett tag kollade jag på klockan, halv två :O Haha tiden går fort när man har roligt. Ögonen blev tunga och jag sa god natt :P

Idag är det världens tråkigaste väder, filmtittarväder ;) Så självklart kommer F hit och tittar på film med mig, vet inte riktigt när men sen iallafall ;) Han ska ta med en dvdspelare eftersom att min inte vill samarbeta med mig. Nu ska jag jag åka till stallet och titta till lilla hästen :)

lessen tjej

Fick ett sms från F just "Hjärtat, jag glömde bort dig, förlåt. Är på väg hemåt" :(
Nu blev jag en lessen tjej :'(

21.21

Vid halv fem åkte jag och hämtade emelie och björn. Medans björn hjälpte min lillebror med gittaren så satt jag och emelie och snacka massa skit på mitt rum. När dem va klara så släppte vi av björn hemma hos honom och jag och emelie åkte vidare upp till haninge centrum. Vi gick runt i lite olika affärer och ögonshoppa :P men jag fick med mig ett vitt långt linne från gina. Sen blev det ett stopp på konsum för att köpa Ben & Jerry´s innan vi åkte till tungelsta för att träffa F. Dem höll på att mecka med hans bil, dessa bilkillar haha ;) Fick lite pussar och gos. Vid kvart över åtta åkte jag och släppte av emelie hemma sen åkte jag hem till mig. F skulle komma förbi här sen och pussa på mig :D

12.21

Igår va ju F hemma hos mig. Vi skulle kolla på film men det tog ett tag innan vi bestämde oss för en film. Det blev hitta nemo :P Men när vi sätter i den i dvdn så funkar de inte, av någon anledning så kan inte min dvd läsa av skivorna längre, de sög pung. Så vi tittade på Idol istället :P Då sa jag att imorgon så kommer den att funka, det va bara för att han va där som den inte funka, men den e död idag me :(

Senare idag kommer emelie och björn hit, björn ger min lillebror gitarrlektioner. Vi får se vad jag och kusin hittar på under tiden. Sen ska jag åka och pussa på F :D

Big smile

Jag har världens största leende på läpparna, i´m so happy! Ikväll så har F varit här hemma hos mig. Vi har kollat på tv och myst, något av det mysigaste som finns är att bara kura ihop sig i nåns famn och bara va. Jag njöt av varje sekund som gick. Även fast han retades genom att kittlas och tugga tuggummi precis vid mitt öra ;) Ville inte att han skulle åka :( lessen tjej.

Fuckface

Vid åtta tiden va jag klar med smink och allt för att vid tio tiden så skulle jag möta emelie, björn och ante vid ribby. Jag va fett taggad! Men typ tio minuter innan min buss går ringer emelie och säger att hon inte hittar sitt leg, fuck. Dem har vänt upp och ner på hela lägenheten men hittar de inte. Hör av mig till F som säger att vi ska gå dit ändå så skulle han försöka fixa in henne. När jag kommer dit är dem redan där och står och pratar med F och han går in och pratar med chefen. Men chefen säger nej, F går in typ tre gånger och försöker men får ett nej. Sen kommer jag på att sist vi va där så tog Ante kort, letade lite i mobilen och hittar bild på emelie med baren i bakgrunden, F tar mobilen och går in, men får ett nej :( Vi står där ute ett tag och försöker komma på alla möjliga sätt att bevisa att hon e över 18. Från ingenstans dyker Björns faster upp och fösöker övertala vakterna att emelie har åldern inne. Sen går hon in och pratar med nån hon känner och kommer ut efter ett tag och säger att emelie får gå in. Då går vakten in för att kolla läget och kommer ut och säger "välkommen in emelie"! WIHOO äntligen! Vi går in, betalar och går till baren. När vi står vid bordet så kommer chefen och ser inte happyface ut, emelie blir utslängd. Hon sveper ölen mitt framför ögonen på honom och går mot utgången. Ante och björn sitter kvar och ska dricka upp sina öl, snäll som jag e går jag ut med min kära kusin. Vi får pengarna tillbaka vid dörren. Sen står vi där ute och bara snackar massa skit om vakterna och hela stället, HÖGT! Efter ett tag kommer F ut och säger att han har gett Ante och Björn mer dricka, smart F ;) De betydde att vi fick stå där ute ännu längre att vänta. Efter ett tag kom ante och björn ut och innan vi gick så stog jag och myste med F <3

Ribby suger pung!

DU KOMMER MED MIG
GRISEN JOHANNES!! Du är körd, haha ;)

I´m so happy

Vaknade halv tio idag och kände mig pigg som en mört :) Jag känner mig verkligen glad i hela kroppen, vet inte vad det e, men det känns helt underbart. Har inte varit så här glad på länge :D

Snart ska jag bege mig till stallet och ut och rida i den varma solen. Sen ikväll ska jag möta emelie, björn, ante på ribby. Jag tror att matte skulle me också. Självklart måste jag då passa på att mysa lite med F också, innan allt folk väller in och han blir allt för upptagen :)

:D

 Den största delen av kvällen spenderades hemma hos Ante :) och en liten del av kvällen i Fs famn :)
Jag och Ante kollade på tv och åt chips, muwsigt asså :)

Min halsduk luktar F! :D Massa pussar och kramar! det gillar vi

Ne herregud, nu ska jag krypa ner i sängen, sov så gott alla :)

17.20

Imorse ringde klockan 04.20 eftersom att jag skulle köra Ante till centralen. 04.30 satte jag mnig i bilen och ringde Ante, men han svarade inte, tänkte att han va i badrummet lr nått. Ringde om och om igen tills jag kom fram, prakerade bilen. Nu va klockan 04.40 och han svarar fortfarande inte! :O Panik! Kör runt på andra sidan om huset, det är bäcksvart i lägenheten, fan han sover!!! Parkerar bilen igen och sätter mig vid porten i hopp om att någon kanske ska ut eller in, men nej. Klockan 05.00 springer jag upp i skogen och hämtar grus och försöker kasta på hans fönster men han bor högt upp så det misslyckades, försöker ropa lite tyst men ingen rektion.
Han skulle med arlanda express från centralen som gick 05.20, när klockan är 05.15 åker jag hem, lämnar ett medelande på han mobil, och somnar gott om när jag kommer hem.
När klockan är 06.00 ringer Ante och svär i telefonen, haha jag bara skrattar åt honom:P Han hade 48 missade samtal från mig och har inte hört telefonen :P Jag tyckte att det hela va jätte kul, tråkigt att han inte kom iväg till Norge :P

Halv elva blev jag väckt av mamma, då gick jag ut med hunden sen städade jag och strök kläder, duktiga jag :)
Sen åkte jag och mamma till stallet och pysslade om världens finaste här, de vill säga, MIN :)

22.42

Har varit ensam hemma hela kvällen, lite skönt faktiskt, men när familjen väl kommer hem är det bättre ;) Idag fick jag sms av F att han stog utanför mitt hus :O Gick ut och kramades lite, sen va han tvungen att jobba.

Sen va jag en sväng till stallet och tittade till hästen lite, väl hemma gosade jag till det i soffan och tittade på idol.
Nu ska jag sova för jag ska upp 04.20, jag ska köra Ante till centralen, han ska till Norge över helgen :)

Natti!!

Torsdag

Igår kväll ställde jag klockan på tio, imorse ringde klockan tio men jag lyckades sova utterligare en halvtimme. Vid tolv tiden kom Jonte förbi och åt lunch med mig, jag gjorde hamburgare till oss två men när vi satte oss ner för att äta försvann min hunger, så han fick äta själv :P Sen åkte han tillbaka till berga.




I ett tidigare inlägg skrev jag ju att min häst hade stora sår på rumpan men min mobil ville inte samarbeta, nu fick jag in en bild på hans trasiga skinka. :(


Min söta lilla ängel :)


Den bästa :)


19.15

Idag klev jag upp ur sängen vid halv tio poch gick som vanligt ut med hunden direkt. Kände att den här dagen skulle bli tråkig händelselös. La mig på soffan ett tag och gosade med den lilla jycken. Sen såg jag på mobilen att jag hade ett missat samtal från emelie, shit, ringer upp fort som fan :P
Vi bestämmer oss för att hon ska komma hem till mig och att vi ska kolla klart på alla filmer från när vi va små. Vid halv tre  möter jag henne vid lillkonsum, där går vi in och köper en varsin Ben&Jerry´s glass, mm gott! :P
Sen knatar vi hem till mig och tittar på filmerna, så himla söta vi va, vad gick fel?^^ haha nej då, we still look pretty ;) Sen åkte vi ut lite med bilen, på hemligt spanuppdrag ;) hahahah

Hallihallå

Vaknade kvart i elva idag, då klev jag duktigt upp och gick ut med hunden. Sen gjorde jag iordning frukost både till mig och vovven :) Under dagen som gått har jag pysslat lite här hemma och tagit det lugnt. Skulle ha kollat på film med en viss person men så blev det inte, jag va tvungen att åka och rida, har ju inte gjort det i helgen eftersom jag har legat sjuk. Jag måste säga att det är en viss sak som kommit upp nu som jag bara blir trött på. Jag orkar inte gå in på det just nu, får se hur allt går...

Nu sitter jag framför tv:n, Idol! :)

23.14

Nu har jag inte bloggat på hela helgen för jag har legat riktigt sjuk. Varit nerbäddad och bara tagit det lugnt. Jag har haft hög feber, halsont, huvudvärk och ont i lederna i kroppen, inte kul för fem öre.
Men idag känner jag mig mycket bättre, nu är jag bara lite småförkyld. Snart helt återställd ska ni se ;)

Idag kom mormor hem till mig vid ett tiden och fikade, mysigt :) Sen städade jag lite och gjorde mig klar. Vid halv fem åkte jag och hämrade emelie och björn, min lillebror tar gitarrlektioner hos björn, den första va idag. Dem va här hemma då, det verkade gå bra. Jag och emelie satt i mitt rum och va för oss själva ;) Vid sju tiden åkte vi hem till mormor för att låna hennes video. Jag, emelie, björn, mormor och bert satt och kollade på gamla filmer från när jag och emelie va små, himla söta asså :) Många skratt blev det och mormor bjöd på läsk och bullar :)

Nu sitter jag och kollar på tv, ska snart krypa ner i sängen och sussa sött ;)

:'(

Fy fan av dåligt jag mår. Är helt snurrig av febern, måste sova.....

God natt alla :) Hoppas ni mår bättre än vad jag gör :)

:(

Idag åkte jag och hämtade Johanna och Emelie vid stationen och sen åkte vi till Berga. Vi hälsade på lite lärare bland annat "mamma"Jenny som nu ska bli mamma på riktigt. Magen hade börjat bli en liten bula :) Så gullit. Det va mysigt att bara gå runt bland hästarna och stå och gosa. Sen släppte jag av dem vid stationen och åkte hem. Vid halv ett tiden åkte jag och mamma till stallet, jag skulle tvätta harrys sår han har på rumpan. Idag såg dem fina ut, skönt.
När vi kom hem kände jag att jag fick jätte ont i halsen, kunde knappt svälja :O
Nu ett par timmar senare så ligger jag i sängen med feber och väldigt mycket halsont, helvete. Jag hatar att vara sjuk, jag som hade planer i helgen och nu spricker dem totalt.

Hahah inatt drömde jag om en viss person, men tänker verkligen inte avslöja vem de va! haha herregud säger jag bara ;)

Jusste, en bekant behöver hårmodeller på torsdag nästa vecka. Man blir klippt och stajlad gratis:) Salongen ligger på Östermalm, kommer dock inte ihåg va den hette för tillfället :P  Men om du känner att det är dags för en förändring, så lämna dig mejladdress :) Ni har till imorgon kväll på er ;)

23.32

Idag när jag kom till stallet så ser jag att Harrys rumpa är helt massakerad :O Lilla hjärtat, nån har försört världens finaste rumpa.....Så istället för att rida så pysslade jag om min lilla älskling. Det är inga små sår jag jag ju meddela.
Sen åkte jag hem och satte mig skönt i soffan framför tvn och kollade på Idol. Tummen upp för Kalle i slutet, blev såld. Han hade väl kanske inte utseendet med sig men han va så oskyldig på någe sätt så man bara måste tycka om honom sen att ha sjöng asbra de är ju tummen upp de me! ;)

Jag har faktiskt tagit lite bilder idag, skulle vara duktig och lägga in de här på bloggen men min mobil vill inte samarbeta med mig... :(

Skit bra start på dagen!! (not)

8.50 hade jag ju tid hos tandläkaren som skulle laga min tand. Så fort jag sätter mig i stolen får jag en spruta i käften, wow hold your horses! Ingen tid går till spillo här inte. Hon sätter sprutan längst in i munnen i kinden :S Bra jobbat, så det som blev bedövat va käken, örat och lite av halsen. Men inte vid tanden dem skulle hålla på med borren i. När jag tydligt visade att det ilade så bytte hon bara borr?! hallå fyll mig med bedövning för helvete!! Nej ingen bedövning fick jag..... Sen pratar hon alltid med mig när jag har allt skit i munnen, vad tror hon, att jag ska kunna svara henne? Sen sa hon en grej som jag inte riktigt hörde, jag tyckte att hon sa, "har du träffat din pojkvän" jag tänkte i huvvet " ehhh det ska väl du skita i", men sa istället, va?. Då sa hon tydligare" nu ska jag bara putsa tanden". maattt mickan i stolen, hon kan inte ens prata bra svenska.
Jag ska byta tandläkare säger jag bara...........

090909

Nu sitter jag på mitt rum och gäspar, hunden har redan slocknat och resten av familjen börjar göra sig klara för sängen. Jag ska upp 8 imorgon, hade glömt att jag ska till tandläkaren 8.50 :O Det är en tand som är trasig som dem ska laga, asså inget hål utan en gammal lagning som gått sönder. Usch då kommer jag säkert att få spruta, bedövningen smakar så äckligt. Det kommer ju alltid nån droppe i munnen, usch *ryser* Hahah kom just på att det ligger precis brevid där F jobbar. Hoppas att han inte ser mig nyvaken och slapp i halva facet ;)

Idol va väl lite sådär, jag tyckte inte att det va nån som va helt underbart bra, men jag garva som fan när killen sprang in i dörren! xD Jag fattar inte att dem kunde hålla sig för skratt, sångkarriär ska dem inte satsa på men kanske teater haha. Han fick ju ett hack i pannan, haha han får skylla sig själv, man trycker väl ner ett handtag när man öppnar dörrar.....

Jag måste verkligen börja lägga upp mer bilder här på bloggen......

God natt

Ihopskrapat inlägg

Imorse när jag vaknade så kollade jag va klockan va, halv tio. Nää för tidigt ;), somnade om och vaknade igen halv elva, såja mycket bättre. haha Då gick jag ut med knoppe, dock inte som en zombie idag. När jag kom in la jag mig på soffan med datorn och en kopp te. Jag har haft ont i halsen hela dagen, inte bra "/. Jag kan sätta pengar på att det är Rådis eller Jonte som har smittat mig eftersom det är dem jag har umgåtts med på senaste tiden och båda är sjuka, jaja jag får väl skylla mgi själv.

Idag har det inte blivit någe bloggande för jag har känt att jag inte har haft något att skriva. Det brukar jag väl inte ha annars heller nu för tiden när jag bara är hemma men ändå ;) Något litet sketet inlägg ska man väl kunna pussla ihop. Snart börjar ju Idol också, herregud, det får man inte missa.

Imorgon ska jag nog inte göra så mkt, får se lite hur jag mår också om jag ens orkar hitta på något. På fredag ska  Johanna, jag och emelie åka till Berga. Då ska jag passa på att prata lite me Kenneth, hemlis!

-.-

Det jag kom hem med idag va en mössa, en kofta och ett nytt svart nagellack :)

Kanonmysig dag

Idag ringde klockan nio, herregud. Jag gick upp en halvtimme senare ;) Då tog jag hunden på morgon promenad, så om någon såg en zombie med svart hund i vh så va det jag ;) Jag duschade och sminkade mig halvvaken också, med resultatet blev bra, haha.
Jag måste be om ursäkt till den största delen av svenska folket, alla detta prat om Twilight har jag fnyst åt. En vampyrfilm lixom men idag såg jag den, och jag älskar den!!!! Alla säger "Edward" är så snygg men jag har verkligen inte tyckt de, tills idag vill säga ;) Jag tycker fortfarande inte att han är snygg utseendemässigt men hans karaktär gör honom oerhört snygg ;) Jag är numer ett twilight-fan <3

Vid halv två kom Jonte och hämtade mig, han erbjöd sig att köra mig in till stan. Där mötte jag upp Lina!!! :D Åh vad jag har saknat henne. Först gick vi till donken och åt lunch, en välbehövlig sådan. Sen blev det intersport där Lina köpte sig ett regnställ (vuxenpoäng) och en mössa. Jag köpte också en mössa :P Sen gick vi till Gina och småhandla lite och sen vidare till gallerian. Efter allt shoppande blev det en fika på "vårat" mysiga café vid "vårat" mysiga bord ;)

Jag va hemma från stan vid sex tiden, då bytte jag om direkt och åkte till stallet. Det blev en mysig skogstur, denna gång utan regn :D

Under dagen har jag smsat med F lite då och då ;) Gick till hans jobb men då hade han redan slutat och va hemma, sablar :( Jaja det kommer fler gånger, haha fick en order idag också att vi ska ses igen väldigt snart, haah :)

Nee nu ska jag sova, god natt på er alla :)

23.40

Jahapp, då sitter man framför tv: igen. Kvällen har varit rolig med MÅNGA skrattattacker. Det va egentligen tänkt så att Rådis och Jonte skulle ha kommit hem till mig för att titta på film, men min lillebror är jätte sjuk :( Så dem kom hit en sväng så stog vi ute och pratade, dem berätta att dem hade blivit jagade av polisen på väg till mig, haha och dem klagar på hur jag kör ;) Sen skulle vi åka en sväng, vi hoppade in i Jontes bil som inte startar. Han hade haft dimljuset på medans vi stog och prata. Så jag och Rådis fick putta igång bilen ;) När bilen väl startade åkte vi till donken i haninge.
Hahah dem är helt skadade båda två, men vad vore livet om de va normala? ;) xD

Nu ska jag nog sova, ska upp tidigt imorgon. På eftermiddagen ska jag till stan och träffa Lina!!! :D<3



Har saknat dig så

20.06

Sitter här färdig nu, väntar på dem som ska vara mitt sällskap ikväll :) Om de mupparna dyker upp någon gång :P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva :P

15.08

Gick upp klockan tio idag, kände mig faktiskt pigg då. Sen dess har jag ätit frukost, lunch, tvättat, kollat på tv och nu ska jag stryka. Vid halv sju är det filmkväll här hemma hos mig. :)

22.45

Gud jag är hur trött som helst, kommer inte ihåg senast jag va så här trött. Så varför sitter jag då här kan man undra? :P Jaa, det har jag inget vettigt svar på egentligen. Nu är allt lugnt efter igår kväll, skönt. Jag hade svårt att sova och va lite smått orolig. Men nu är allt bra, eller a, hyffsat iallafall.
Nu sitter jag och kollar på kärleken checkar in, på trean. Inte världens bästa film  men den duger för ikväll.

Imorgon kväll blir det filmkväll hos mig :)

Slitage

Har just kommit hem från stallet. Jag hade tänkt att jag skulle hoppa men det va omöjligt, harry va så himla pigg så han bara drog hela tiden. Så istället drog jag ut på åkrarna och galoppera honom trött :P
Nu sitet rjag på golvet i mitt rum av nån anledning, hamnade här och nu orkar jag inte resa på mig. Är helt slut i kroppen efter den här helgen.

Igår skulle jag ha träffat F med det blev ju som sagt kaos igår kväll så det blev ändrade planer, förlåt! :(

Jag kommer typ att somna vilken minut som helst så vi hörs sen.

11.22

Hade ställt klockan på kvart i åtta, men när jag vakande då så hade jag världens huvudvärk. Så jag somnade om och vaknade för ett litet tag sen bara. Idag skulle jag ha åkt upp till banan igen men så blir det inte.

Jag trodde jag hade glömt, att de va borta men jag hade fel. Det finns kvar, ligger djupt inne och sakta tar sönder bit för bit av mitt hjärta.

Skakis

Kom hem för typ en timme sen, en trevlig kväll spårade ur kan man ju lugnt säga. Shit, är fortfarande lite skakis...Är helt tom på ord just nu så det är lika bra att jag slutar skriva.

Ska upp till banan tidigt imorgon...

God natt

Moí

Folkrace

Imorse ringde klockan kvart i åtta, de va väldigt segt att komma upp kan jag ju säga. Det va ju tänkt att jag skulle väcka Rådis när jag kom till banan vid halv tio men killen va ju redan vaken. Har varit där hela dagen, det blev en del kraschar för vissa men det hör till ;) Jag kan helt ärligt säga att jag tycker att folkrace är hur kul som helst, blir hur taggad som helst när man står och tittar.
Just nu e jag hemma men ska tillbaka till banan om ett tag tänkte jag :P Det blev typ nada bilder, joo ett ;)

Min dag

Idag vaknade jag prick tio, då gick jag ut med hunden direkt. Sen åt jag frukost och gjorde mig klar. Vid två tiden kom Ante hem till mig, vi satt på rummet och snacka massa skit och tittade på lite gammla bilder :P Han stannade och åt middag med oss, tacos :D
Sen vid nio tiden tog jag bilen upp till högsta banan, folkrace mina vänner ;) Hela helgen lång. Jag spenderade kvällen där med Rådis och några fler människor, kul hade vi iallafall. Nu ligger jag i sängen, kom hem för hen halv timme sen typ. Imorgon ska jag upp kl.8 :O undra hur det ska gå :P Jag ska vara på högsta vid halv tio har jag lovat Rådis, får se om han sover då eller om jag ska skicka in hunden i bilen och väcka honom, mohaha :)
Ja, alltså så blir det folkrace HELA dagen imorgon, fick höra idag att F kanske ska dit också ;) Jag kommer säkerligen att ta kort som kommer att hamna här på bloggen.
Får se om jag hinner att blogga innan jag åker också, men det löser sig :)

Ne nu måste jag sova om jag ska orka upp, god natt alla :)

21.27

Herregud va det vräker ner ute :O
Självklart började det när jag skulle rida, precis när jag ska hoppa upp så börjar det regna, såå typiskt. Men  det va bara att se glad ut och ge sig iväg, ska bli så skönt nu med ridhus :)

Just nu sitter jag och pratar med lite folk på msn ;)

17.37

Hittar ingen annan färg som jag vill ha på naglarna, det får bli ett vanligt baslack tills jag tar mig tid att köpa ett nytt nagellack :)
Nu är jag proppmätt, det blev pannkakor till middag lagade av mig :) Ska byta om till stallkläder och åka till stallet för en ridtur, mys.

See you later

nee :P

Målade just naglarna, men fy va fult det blev. Färgen va finare i flaskan och där får den stanna ;)

14.48

Vissa dagar e lättare än de andra. Idag känner jag mig på topp och att jag kan klara allt. Jag tänker inte lägga ner energi på nått som inte finns, jag är värd bättre.
Linda, du är värd bättre du me!

Imorgon ska jag umgås med Ante, på lördag blir det folkrace med Rådis och på lördagskvällen ska jag träffa F en liten stund ;) Den här helgen kommer nog att bli den bästa på länge. Den kanske inte kan slå förra helgen men det är värt ett försök ;) haha

12.14

Idag har jag ingen feber och jag känner mig piggare :) Har pratat lite med Lina nu på morgonen, hennes semester har varit kanon. Har saknat henne jätte mycket <3 Välkommen hem gumman.

Idag fyller även Petra år, hela 20 :) Ett stort grattis till dig gumman :)

     
Petra                                            
    
Lina                                                   

:(

Jag ligger i sängen med feber :( Skit också, jag som verkligen inte vill bli sjuk. Hoppas att det är bättre imorgon, det måste det vara. I helgen kan jag iallafall inte vara sjuk ;)

Soligt värre

Solen skiner ute som bara den, yes! :D Men jag måste säga att jag ser framemot de lite kallare vädret, just på grund av att jag älskar varma koftor och stora halsdukar :P Men sommaren har gått lite väl fort tycker jag, den bara flög iväg. Men det va en av den bästa sommaren hittils ;)
Just nu står jag och stryker, eller asså a, jag tog en liten paus :P Idag kommer det att bli en lugn kväll hemma, skönt :)
Dagnes lunch blev en pastasallad med kyckling, mums. Självklart va det fetaost i ;)
Nej nu ska jag fortsätta att stryka, så det blir klart :)

Vi hörs sen, ha det bra ute i solen :)

:D

Nu har jag just fått mat i magen. Min vän åkte för ett tag sen och snart ska jag och mamma åka till stallet.
När han kom tidigare idag så gick vi upp till konsum, vi hade inte planerat att köpa nått utan vi bara gick dit :P Han kom ut med youghurt och en fralla, hahaha. Sen har vi legat och kollat på tv, bland annat fotboll och förlossningskliniken xD Det va mys att träffa honom igen, så länge sen sen sist. Det får vi ändra på :D

:)

Jag hade ställt klockan på nio idag, men vaknade av mig själv halv nio. Inatt har jag drömt så himla konstigt, att en tiger bodde under våran uteplats :S haha min fantasi funkar iallafall ;)
Nu sitter jag här påklädd och färdigsminkad, för snart kommer en kär gammal vän till mig. Har inte träffat honom på länge så det ska bli kul. Vi får väl se vad vi hittar på :)

michaelaborgqvist

Min vardag

RSS 2.0